Borçları 21 milyon civarı uzun vadeli olarak ama baya alacağı da var zaten .
ytd
Printable View
Eğer hepsini satacaksa ve bu miktarda satmaya devam ederse nerdeyse 1 ay sürer herhalde,elindekileri bitirmesi
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
Az kaldı. 6 kasım da ki ben daha önce kopacağını düşünüyorum belli olur. Sığ tahta sabrı zorlar. Daha önce de çok gördük bunu. Kademelerde ilginç hareketler yapar. Hacim arttıkça guzellesecektir. Az kaldı diye düşünmekteyim kendimce. YTD
SM-C7010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse durumundan benim anladığım şu...bu şirket önce %8 civarı halka açılmış...daha sonra gyo olabilme kuralı için bu oran %25 e çıkmış.yani 9.750.000 lot dolaşıma konmuş.bu malın %70 i yaklaşık 7 milyon lot ceonun üstüne yağılmış 5.50 fiyattan ve oraya park edilmiş.şimdi bu malın 2.890.000 lotunu parktan çıkarıyorlar.yani fiili dolaşımda değişen yok...burda enteresan olan satacağı miktarı önceden açıklaması...yani zaten mal imkbye kote.yasa gereği %5üstü ortaklar mal alım satımı bildirmek zorunda ama total rakamı açıklamak zorunda değil.
herkes bürütten çıktıktan sonra hemen sert yukarı bekliyordu.birşeyi herkes bekliyorsa genelde tersi hareket oluyor.bu son iki günde ky iyi döküldü.bu korkutan hareketlerden sonra pekçok kişi umutsuzluğa kapılmış ve satmış durumda.kalan az sayıdaki yatırımcıda tedirgin.oysa hissenin göstergelerinde teknik ve temel olarak bir bozulma yok.aksine kısa vadede pozitif bilanço beklentisi var ama hissede çoğunluğu elinde tutanlar pro gibi görünüyor.bu beklentiyi size unutturdular.işte bundan sonra bişeyler olabilir diye düşünüyorum.