Sayfa 144/539 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244 ... SonSon
Arama sonucu : 4305 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: MSGYO Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by nakama Yazıyı Oku
    Miray inşaat satıyor onunda hissesi şu an yuzde 0.0769 indi.
    Sizce daha ne kadar satabilir???

ytd
    Borçları 21 milyon civarı uzun vadeli olarak ama baya alacağı da var zaten .

ytd

2.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    lem Tarihi İşleminNiteliğiİşleme Konu PaylarınNominal Tutarı (TL)İşlem Fiyatı(TL/Adet) İşlem Tutarı (TL)İşlemden Önce SahipOlunan Payların NominalTutarı (TL)İşlemden Önce Sahip OlunanPayların Şirket Sermayesiİçindeki Payı (%)İşlemden Sonra SahipOlunan Payların NominalTutarı (TL)İşlemden Sonra SahipOlunan Payların ŞirketSermayesi İçindeki Payı (%)26.10.2017 Satım 110.874 10,9509 1.214.170,0866 3.108.376 0,0797 2.997.502 0,0769TOPLAM ALIŞ 0 0TOPLAM SATIŞ 110.874 1.214.170,0866
    Bu dünkü....pazarteside buna benzer 117k lotluk gelecek.

Eğer hepsini satacaksa ve bu miktarda satmaya devam ederse nerdeyse 1 ay sürer herhalde,elindekileri bitirmesi

NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

4.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    AZ önceki mesajları niye sildiniz anlamadım....

yani adamın elinde daha çok var...100 bin küsur adet satıyor yaklaşık payı 0,0027 anca değişiyor...vay anasını be...
    Bir hata olmasın diye bir çek edeyim dedim ondan sildim sayın batık...
    Dediğim gibi hesaba göre elinde 3.000.000 lot daha var hepsini satar mı bilemem tabi.

5. Az kaldı. 6 kasım da ki ben daha önce kopacağını düşünüyorum belli olur. Sığ tahta sabrı zorlar. Daha önce de çok gördük bunu. Kademelerde ilginç hareketler yapar. Hacim arttıkça guzellesecektir. Az kaldı diye düşünmekteyim kendimce. YTD

SM-C7010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Hisse durumundan benim anladığım şu...bu şirket önce %8 civarı halka açılmış...daha sonra gyo olabilme kuralı için bu oran %25 e çıkmış.yani 9.750.000 lot dolaşıma konmuş.bu malın %70 i yaklaşık 7 milyon lot ceonun üstüne yağılmış 5.50 fiyattan ve oraya park edilmiş.şimdi bu malın 2.890.000 lotunu parktan çıkarıyorlar.yani fiili dolaşımda değişen yok...burda enteresan olan satacağı miktarı önceden açıklaması...yani zaten mal imkbye kote.yasa gereği %5üstü ortaklar mal alım satımı bildirmek zorunda ama total rakamı açıklamak zorunda değil.

7.  Alıntı Originally Posted by nakama Yazıyı Oku
    Borçları 21 milyon civarı uzun vadeli olarak ama baya alacağı da var zaten .

ytd
     Alıntı Originally Posted by iki gozum Yazıyı Oku

YTD
    Kısasıda uzunuda burada!

8. herkes bürütten çıktıktan sonra hemen sert yukarı bekliyordu.birşeyi herkes bekliyorsa genelde tersi hareket oluyor.bu son iki günde ky iyi döküldü.bu korkutan hareketlerden sonra pekçok kişi umutsuzluğa kapılmış ve satmış durumda.kalan az sayıdaki yatırımcıda tedirgin.oysa hissenin göstergelerinde teknik ve temel olarak bir bozulma yok.aksine kısa vadede pozitif bilanço beklentisi var ama hissede çoğunluğu elinde tutanlar pro gibi görünüyor.bu beklentiyi size unutturdular.işte bundan sonra bişeyler olabilir diye düşünüyorum.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Sayfa 144/539 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •