Tam anlayamadım akadian hocam ne demek yani 😂
Printable View
kozaa 7 lerdeyken bir çok kez yazdığımı hatırlıyorum.. önemli beklenti mahkeme.. f/k olarak ucuz değiliz..bir hisseyi neden aldığımızı bilmemiz gerekir.. şuan artık bu görüşüm değişti.. artık ucuz olarak gördüğüm f/k 5 lere indi.. bunu bende biliyorum para babaları da...
peki neden yb fonlar veya büyük para sahipleri hala net tepki vermiyor derseniz... fonlar veya yb tabir ettiğimiz büyük para sahipleri gibi olayı görmek lazım... bunların para birimi dolardır.. doları 5.40 bozdurup 5.40 lardan kozaa almak neden isterler veya istemezler asıl bakılması gereken konu budur...
şuan tr de kozaa almak isteyen fon dolar bozdurup kozaa alacaktır... fakat bu fon 3 ay içinde risk görüp tl nin değer yitirip doların 7 lirayada çıkacağını düşünüyorsa şuan onlar için bu yatırım mantıklı değildir... 5.40 lardan aldığı kozaa maliyetleri ozaman 7 liraya çıkacak demektir...
kısacası bu büyük fonlar.. seçim sonrası 1-3 ay doların nerede dengeleneceğini görüp ona göre tekrar geri geleceklerdir..
benim öngörüm böyledir.. :) saygı ile sevgi ile kalın..
Antalyalı bir arkadaş citinin durumunu sormuştu. Haftalık 7m aldı dedim ondan sonraki 4-5 mesaj sürekli 7m almış citi diye konuşuldu en son o antalyalı arkadaş yeni bir bilgi gibi citi 7m almış diyince güldüm baya onu yazmıştım[emoji4] ne citiymiş. İnşallah Perşembeye kadar bi 15m daha alır da hepimiz mutlu oluruz[emoji39][emoji4]
Sent from my iPhone
Yani diyorsunuz ki hocam yabancı doların seyrine bakacak. Eğer dediğin gibi artacaksa neden kozaaya girsin. Dolara girmek daha mantıklı. Ancak dolar bu seviyelere gitmeyecekse adamlar neden dolar alsın kozaaya yönlenir. Bu durumun şekillenmesi içinde birkaç ay gerekiyor diyorsun anladığım kadarıyla doğru mudur ?
Ne citi miş be arkadaş Van kedisi gibi bakıyoruz alsın diye istediği gibi top ceviriyor biz de saha dışına çıkan topları yakalıyoruz bu hafta o aldıklarını satmayacagi ne malum göstermelik almış olamaz mı yeni yeni taptaze ky Atlasın diye