Global Yatırım dikkat çekici; milyon lotu dün almıştı. Seansı canlı izledim. Son iki saat tek satışı (sadece 1 lot) yapıp seansı kapatmışdı. Bugün devamı gelmedi.
Printable View
tahtacı arkadaş mümkün olduğu kadar ucuza kapatmak istiyor heralde bu işi. anlaşılan bir formasyona uyduracak bu gidişi . ama suyu ısındı sanki? yarın 5,80 doğru bir hareket bekliyorum senden not: ytd:
Ek 25006
Dün AKGUV için KAP'a bir bildirim düştü ayrılma hakkı ile ilgili.
Orada 25 Şubat'tan önce alanların faydalanabileceği belirtiliyordu. Bizimki için de bir emsal olabilir belki... :notr:
Değerli kardeşlerim; Yakalandığım Covid 19 hastalığı tedavisi ve hala da hastalığın vurduğu darbe sebebiyle araştıracak halde değilim.Soda'da olup biteni takip edemedim ve anlayamadım.Sadece Şişecam ile birleşeceğini biliyorum o kadar.Senedin sürekli düşmesi yabancı satışı mı? yoksa Şişecam alışları sebebiyle baskı mı? Ayrılma hakkı fiyatı nedir?3 aylık iyi bir kar ettiği halde düşüşün arkasında ne var?
Değerli kardeşlerimin lütfedip beni bilgilendirmelerini isirham ediyorum.Şimdiden teşekkürler.Hepinize sağlık dileklerimle selamlar...
Öncelikle çok geçmiş olsun Behzat Bey . Umarm biran önce sağlığınıza kavuşursunuz
Evet birleşme süreci devam ediyor ama nasıl gerçekleşeceği konusu hala muallak.
Şirket, 1 sodaya 1.16 şişe vereceğini ve önceden hissesi olan yatırımcıların 6.39 'dan hisselerini şirkete satarak ayrılabilecegini bildirdi.
Lakin 25 şubatta yeni kanunun çıktığı için, spk tebliğ yayınlarsa yeni tebliğe güncelleme yapacağını söyledi.
Yeni tebliğ gelirse adil fiyat belirlenecek ve ayrılma fiyatının en az değerleme raporunda çıkan ortalama olacağını biliyoruz. 9.32
Değişim oranı spk isteklerine göre değişebilir. Çünkü değerleme raporunda haksızlıklar olduğunu düşünüyoruz.
Kimlerin ayrılma hakkından faydalanacagina dair resmi açıklama olmasa da başka şirketlerdeki uygulamalar 25 Şubat öncesinde hissesi olan yatırımcıları işaret ediyor.
Resmi de olsa beklenti de olsa henüz net şeyler söyleyemiyoruz. Bir iki ay içinde her şey netleşir diye düşünüyoruz.
Geçmiş olsun .
Behzat bey geçmiş olsun öncelikle.
Sn dimitriste takip edemeyenler için çok güzel özetlemiş, kendisine teşekkür ederim.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şişe 4,81 den işlem görüyor.. sodayı 1,16 orana göre fiyatlamaya calışıyorlar.. spk ve iş bu kadar emin piyasada onlara eşlik ediyor.. yazık yaw.. devlet kurumu 2 ayda hazır olan tebliği yürürlüge koymaz.. ülkenin en büyük sermaye grubu ali cengiz oyunları peşinde.. bizde bu belirsizlik ortamında borsada hisse taşıyoruz..
Çok teşekkür ederim çok değerli dimitris.Lütfettiniz,zahmet ettiniz cevapladınız.Ayrıca geçmiş olsun dilekleriniz için de sağolunuz.
Sizin nezdinizde de buradaki tüm arkadaşlara bundan sonra da hiç kimse ile nefes mesafesinde olunmamasını özellikle rica ediyorum.67 yaşımdayım.Atlatabilmem mucize oldu. Elinde dezenfektan fısfıs olup , dezenfektan delisi olan şahsım virüsü nasıl kaptığımı çok iyi biliyorum. Bu önerimi tüm kardeşlerimin dikkate alması ricamla nezdinizde size ve tüm kardeşlerime sevgi ve selamlarımı gönderir,Sağlıklar dilerim.
SAATLİK İŞLEMLERDEKİ SON DURUM :(
[IMG]https://i.hizliresim.com/fQmbE5.jpg[/IMG]
Behzat bey çok geçmiş olsun...Allah hiçkimseyi birdaha böyle bir hastalıkla karşı karşıya getirmesin...🙏🙏🙏
Hisse acayip mantık dışı haraketlerine devam ediyor...5,63 kırılırsa formasyon bozulur...hiç bir açıklama yok bu düşüşün neden olduğunu yabancıların satışlarının neden olduğunu sanki şirket zararlar açıklamış ve birleşme olursa şirket batacak gibi bir hava var...satmazsanız mikerim ha dercesine baskı uyguluyorlar....belirsizlik bunların işine yarıyor SPK da biran önce bir açıklama yapsada ne olacaksada olsun....!! 🙏🙏🙏
Asla ytd...!!!
Götün götün şişe ye sokularak 1,16 katsayıyı sağladın hade gö.üne kına yak gayri becerdin çok büyük bir işi.
5,60 altını gösterecek belli oldu. kına yaksın :wu:
Nisan'ın son haftası aldım 6,20 lerden. 10 gündür sürekli eksi pes ya :wu:
Değerli dostlar 25 Şubat sonrası soda alanlar için net olan birşey varmı acaba bu birleşme yada birlesmeme ile ilgili
Geçmiş olsun Behzat bey
Hadi hepimize geçmiş olsun beyler adamlar nihai amacına ulaşıp 5.59 yaptlar,,buradan almaları lazım artık,,,21 gün sonra temettü var:)
Allem edip gallem edip,temettüyü de iptal etmesinler bunlar,,zırnık koklatmayan her şeyi yapar:)
Şu hisse satılacak değil sarılacak hisse her haliyle.Ürettiği ürünler,mali yapısı ve iskontolu fiyatı vs ama reelde tam tersi ytdeğildir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sizi gidi iş grubu sizi,,gariban ayaklarına yatıp,milleti ha bire söğüşleyin,,biraz utanın da Oyak dan ders alın.
geçmiş olsun behzat bey. temizliğe çok dikkat etmenize rağmen nasıl bulaştığını biliyorum demissiniz .merak ettim dikkat etmek anlamında soruyorum. eğer özel değilse nasıl bulaştı ki
Yapı kredi satisi 815 bin lotu buldu..tahtayı *** etti resmen ..
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/bNg6bH.png
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Biz dolar Euro yapmayıp memleketin öz sermayesine yatırım yapalım zarar edelim.Kar da zarar da piyasanın gerçeği kabul satan taraf parayı dövize gömüyorsa bu çok zoruma gider
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hisseye sıkı sıkı sarıldık, spekten dayak yemeye devam ediyoruz. Vur aga daha sert vur :drunk:
Soda şöyle değerli böyle değerli herkesin hem fikir olduğu bir konu da Maalesef sahibi ********.....Bakalım nereye kadar vereceksin...Seni bu güne kadar taşıdık merak etme 59 Bin Lot duruyor . Maliyet 6.38 son güne kadar bekleyip Birleşmeye katılmadan iade edeceğim. Senin gibi adi bir firmaya güvendiğimize lanet olsun.....Başka söze gerek yok. Bu gün bile 6,39 yapsan bir lot yok son güne kadar bekleyeceğiz....
nasıl güzel mi birleşme?
:vk:
spek muradına erdi, 5,60 ın altında kapatmayı başardı. :wu:
kınalar bizden olsun zatıallerine
Bu hafta şişe gurubunun tek % 4 düşen kağıdı.Demekki Kasanda para fışkırsa bir anlam ifade etmiyor.At sahibine göre kişniyor sahibide eşek olunca küçük yatırımcı da çifte yemek zorunda kalıyor.SPK Bir güzellik yapıpta en kısa zamanda sonuçlandıra bunların oyunu bozulacakta.Süre uzadıkça kendileri çalıp kendileri oynuyor.
artık soda soda olmadığı için mali tablolara göre yorum yapmanın da bir anlamı kalmadı, tek değişken kim kaç şişe hissesi alacak, birleşme olacak mı vs gibi haberler..
Akguv denen elemanlarda ayrılma fiyatında üst limit koymuşlar. Yani toplam para limiti 5 milyon neydi emin değilim.
Atıyorum bizimkiler de 5 milyar limit koymuştur.
Birleşme ihtimali yüksek ama garanti değil.