Sayfa 722/899 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon
Arama sonucu : 7187 madde; 5,769 - 5,776 arası.

Konu: SODA - Soda Sanayii

1.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Öncelikle çok geçmiş olsun Behzat Bey . Umarm biran önce sağlığınıza kavuşursunuz

Evet birleşme süreci devam ediyor ama nasıl gerçekleşeceği konusu hala muallak.

Şirket, 1 sodaya 1.16 şişe vereceğini ve önceden hissesi olan yatırımcıların 6.39 'dan hisselerini şirkete satarak ayrılabilecegini bildirdi.
    Lakin 25 şubatta yeni kanunun çıktığı için, spk tebliğ yayınlarsa yeni tebliğe güncelleme yapacağını söyledi.

Yeni tebliğ gelirse adil fiyat belirlenecek ve ayrılma fiyatının en az değerleme raporunda çıkan ortalama olacağını biliyoruz. 9.32

Değişim oranı spk isteklerine göre değişebilir. Çünkü değerleme raporunda haksızlıklar olduğunu düşünüyoruz.

Kimlerin ayrılma hakkından faydalanacagina dair resmi açıklama olmasa da başka şirketlerdeki uygulamalar 25 Şubat öncesinde hissesi olan yatırımcıları işaret ediyor.

Resmi de olsa beklenti de olsa henüz net şeyler söyleyemiyoruz. Bir iki ay içinde her şey netleşir diye düşünüyoruz.

Geçmiş olsun .
    Çok teşekkür ederim çok değerli dimitris.Lütfettiniz,zahmet ettiniz cevapladınız.Ayrıca geçmiş olsun dilekleriniz için de sağolunuz.
    Sizin nezdinizde de buradaki tüm arkadaşlara bundan sonra da hiç kimse ile nefes mesafesinde olunmamasını özellikle rica ediyorum.67 yaşımdayım.Atlatabilmem mucize oldu. Elinde dezenfektan fısfıs olup , dezenfektan delisi olan şahsım virüsü nasıl kaptığımı çok iyi biliyorum. Bu önerimi tüm kardeşlerimin dikkate alması ricamla nezdinizde size ve tüm kardeşlerime sevgi ve selamlarımı gönderir,Sağlıklar dilerim.

2. SAATLİK İŞLEMLERDEKİ SON DURUM

[IMG][/IMG]
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

Behzat bey çok geçmiş olsun...Allah hiçkimseyi birdaha böyle bir hastalıkla karşı karşıya getirmesin...🙏🙏🙏

Hisse acayip mantık dışı haraketlerine devam ediyor...5,63 kırılırsa formasyon bozulur...hiç bir açıklama yok bu düşüşün neden olduğunu yabancıların satışlarının neden olduğunu sanki şirket zararlar açıklamış ve birleşme olursa şirket batacak gibi bir hava var...satmazsanız mikerim ha dercesine baskı uyguluyorlar....belirsizlik bunların işine yarıyor SPK da biran önce bir açıklama yapsada ne olacaksada olsun....!! 🙏🙏🙏

Asla ytd...!!!

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Haha hahha ... Yavaş yavaş şu belirsizlik bitsin de önümüzü görelim artık. Ben artık her şeyin pozitif etkileyecegini düşünüyorum.

Temettü hareketi olur mu acaba , onu da göreceğiz.
    Dostum şimdilik görünen o ki yıllardır taşıdığımız sodalarımızla , işin aldığı kararı ( fiyatlamalar) SPK da onaylarsa, eylülde ayrılma hakkı fiyatından vedalaşacağız. Bu da bu kağıttan alacağımız son temettü... dağ gibi külcüyü resmen PİÇ ettiler
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Ankara - 35
    Gönderi
    8,509
     Alıntı Originally Posted by behzat Yazıyı Oku
    Çok teşekkür ederim çok değerli dimitris.Lütfettiniz,zahmet ettiniz cevapladınız.Ayrıca geçmiş olsun dilekleriniz için de sağolunuz.
    Sizin nezdinizde de buradaki tüm arkadaşlara bundan sonra da hiç kimse ile nefes mesafesinde olunmamasını özellikle rica ediyorum.67 yaşımdayım.Atlatabilmem mucize oldu. Elinde dezenfektan fısfıs olup , dezenfektan delisi olan şahsım virüsü nasıl kaptığımı çok iyi biliyorum. Bu önerimi tüm kardeşlerimin dikkate alması ricamla nezdinizde size ve tüm kardeşlerime sevgi ve selamlarımı gönderir,Sağlıklar dilerim.
    Çok geçmiş olsun Behzat bey.
    Burada yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir, kendi düşüncelerimdir.

Götün götün şişe ye sokularak 1,16 katsayıyı sağladın hade gö.üne kına yak gayri becerdin çok büyük bir işi.
    Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by aks16 Yazıyı Oku
    Götün götün şişe ye sokularak 1,16 katsayıyı sağladın hade gö.üne kına yak gayri becerdin çok büyük bir işi.
    Aynen bunu yapıyor aklı evveller, değerli malı daha az değerli olanın fiyatına indirip denkleştiriyorlar.

8. 5,60 altını gösterecek belli oldu. kına yaksın
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

Sayfa 722/899 İlkİlk ... 222622672712720721722723724732772822 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •