AFT hâlâ güncellenmedi. İş cephe yazdım
Printable View
AFT hâlâ güncellenmedi. İş cephe yazdım
Benim Denizbank, bende de AFT güncellenmedi. +%3,05'in üzerine mi yattılar. 😄😄 Ama sorun TEFAS'la alakalıdır bence.
Orası ABD üstadım...reserve para....sınırsınız.... unutmayın ABD batarsa herkes batar... o nedenle RSI 20 lerde olan şirketler ucuzun ucuzu benim için...
Beklenti 100 bin ölüm ve bu bir başarı diyor Sarı Kafa...fiyatlamalar buna göre yapıldı...82 binden dönen tr borsası emin olun orda da döndü... 1 yıl vade koydum (burdaki gibi oynak olmayacak) 30 dolara 90 dolar hedefim var...50 dolara geline umarım satmam :) huyum kurusun ama TR piyasasından daha iyidir sürekli al sat yapamayacağım için...
Bist için bunu 1 ay önce demiştim şimdide USA borsası için diyorum...Bu fırsat sadece 10 yılda 1 gelir..
Bunu BİST için dediğimde THY 7.5 / PEGASUS 25 / DOCO 260 liralardaydı
Anlatabildim mi nasıl para kazanıldığını
Biste ne oluyor boyle
Thy bes yapti
Kotu aefes bile artida 😀😀😀
AFT'nin yeni fiyatı hâlâ hesaplara işlenmemiş. 😂
Bugün için kvba alınır mı?
Gram altın 380 TL'yi zorluyor. Benim portföyde altın fonu da var; ne kazandık be arkadaş...
arkadaşlar sürekli takip ediyorum burayı. Böyle kötü bir durumdayken dünya, aşağı yukarı bütün enstrümanlar kazanıyor ilginç ve düşündürücü.
Hadi thy aselsani anlarim arkasinda kamu var
Pegasusu anlamlandirabilen var mi?
Abd arti 2 gibi acti
Aft miz yine saglam yuz guldurecek
Ya allaaaaaah
Bismillaaaaaaah
Lan endekse takilmayin
Hisseler muazzam kar birakiyor
Benim yemiyor
Ama bist fena para dagitti bugun
Arkadaşlar Selam
Zoren %16 faiz ile 91 günlük bono çıkarıyor ,şirket zorda mı ,sakat bir durumda mı aklım karıştı ,sizce Bonosuna girilir mi ?
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üstadlar daha önce de sormuştum ama kaçırmadıysam yorum alamamıştım;
Bu fıb fonu içindeki GOLD kodunu değerlendirmek için onsa mı grama mı bakmalıyım?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Neler oluyor %12 united airlines kuzular benden :)
Gbp den cikip dolara girdigim gune lanet olsun
Dij gucler resmen dolara operasyon cekiyor
Gbp euro yuzde 1 i devirdi
Dolar 0.40 degil...
Dua ve sabir ile bekliyorum
Nasdaq teknoloji +%3,60 Dolar kuru ile getirisi bayağı iyi olacak. BİST, NASDAQ, Altın, Eurobond bütün enstrümanlarla kazanıyoruz. Şu an sadece PPF'de olan üzülüyordur.
Fon yoldaşlığı adına soruyorum, bu topik hoşuma gitti. abuk sabuk gerginlik yok ve dayanışma var.
Haftalık % 1 kar hedeflediğim basit bir fon yatırım sistemi kurmaya çalışıyorum
toplam 8 fon
1 adet sadece karı aktardığım fon ( bu hafta % 1 aldım)
3 adet sermayenin duracağı kıymetli maden fonu ( % 60 gibi FIB-HBF gibi)
4 adet haftatık alıp satacağım kar etmeye çalışacağım spekülatif fon ( toplamın % 40'ı gibi)
Haftada bir kar ettiğimde sadece karı tek bir fona koyup orta vadeli bir fonda tutmak istiyorum. SUA'nın verileri hoşuma gitti. Böyle bir amaç için mantıklımı sizce?
yorumlar için şimdiden teşekkürler.
Ah şu son gümüş suyunu icmicektim😎