Sayfa 720/972 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770820 ... SonSon
Arama sonucu : 7770 madde; 5,753 - 5,760 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI V ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

Alıntı Originally Posted by Fonetik Yazıyı Oku
    bugün %40 ı uzun vade petrol olmak üzere isbank emtia, hisse, değişken(tcd vb) fonlar dahil sepet oluşturulup girilmiştir. hakkimızda hayirlısı olsun. bakalım ne olacak. yatirım tavsiyesi degildir
    Ustadim hayirli olsun
    Neden aes i neden aldiniz
    Petroldeki beklentiniz nedir

Duhul
    Feb 2020
    İkamet
    Cincinnati, Ohio, USA
    Gönderi
    1,700
    Borsamızın yükselişi de düşüşü de ayarsız. Bugün uçuyor. Endeks 100 bini geçtikten sonra kâr satışları başlar.

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadim hayirli olsun
    Bendede var kiş ayinda bahari yaşamak için portfoye eklemiştim

4.  Alıntı Originally Posted by Fonetik Yazıyı Oku
    bugün %40 ı uzun vade petrol olmak üzere isbank emtia, hisse, değişken(tcd vb) fonlar dahil sepet oluşturulup girilmiştir. hakkimızda hayirlısı olsun. bakalım ne olacak. yatirım tavsiyesi degildir
    AES mi aldınız üstadım

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadim hayirli olsun
    eyvallah üstad. etfler petroldeki kesintiye geç tepki verdigi icin ve bugün londra etf sinden biraz daha düşüş gordügüm icin uzun vade en erken mayis abd eft lerinin ufak ufak fiyatlayacagini düşündüm. tabi yanilabilirim de. bir de her ihtimale karşı doviz yerine aldim ki aynı şey. yatirıl tavsiyesi degildir😊

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    AES mi aldınız üstadım
    %37 aes %10 tge isbank emtia ustad. ytd

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    bu seviyeden hisse ve değişkenlere giriş yapmak riskli değil mi üstad, borsa neye dayanarak bu kadar yükseldi anlayamadım, ben elimdeki fonların bir kısmını satmayı bile düşündüm bugün, ama risk almadan da kazanç olmuyor tabi.
    riskli ama ppf de heyecan öldürmektense daldım biraz yatirim tavsiyesi degildir

Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun ama borsanın 120 bin yapmasını mı bekliyorsunuz? Bu ara çok yatırımcı tren kaçtı diye alım yapıyor ama ben bu zamanlar kenarda durmayı tercih ediyorum
    eger entübe sayisi yukselmez ve dolar çok kipraşmazsa 110 beklentim var ama tersi olursa 85 e de gelebilir. kısmet ustad. yatirim tavsiyesi degildir

Sayfa 720/972 İlkİlk ... 220620670710718719720721722730770820 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •