Sn JAS sizdemi :yahoo:
dun tabloyu atmistim .
JP nin eligible ve registered rakamlarini takip etmek lazim
Printable View
BOFA bankalarda bildiğin bigshort yapıyor, U30' daki tüm bankalarda satıcı...
Sabah bir ara TSKB alım tarafındaydı baktım orda da satıma geçmiş...
Kapanışta ne olur bilemeyiz milleti panikletip uçuk kaçık satışlar yaptırmazsa, bence eline verecekler gibi...
Hatta BOFA' nın alım - satım performansına baktım, neredeyse tüm U30 kağıtlarında zararda şu ana kadar...
Ben bugün TKFEN tahtasında işlem yapıyorum, burda da muhtemelen şort yapıyor...
Şimdilik 25 kademe terste, bi ara sattıklarının bir kısmını kapattı zararı daha da arttı, normalde 15 kademe civarındaydı...
Tabi BOFA bu kapanışa kadar ne yapar yine de bilinmez...
Aynen benimde spotta o dikkatimi çekiyor, basıyorlar ama TL olarak hep zarara mal satıyorlar ana toplamda, viop tan mı zararı amorti ediyorlar acaba? Viop pasta göremiyorum, yok bende, ondan birşey diyemiyorum ama sadece bir tahmin...
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hintlinin işine akıl sır ermez, tüm bacaklarında belki gidip buradaki işlemle tahvilde filan kar yazıyordur manyak, bizim bilmediğimiz bi korelasyon bişey bulmuştur.
Herkes reddit style bulduğu kağıda abanırsa BOFA da bisküviyi yer orada hemfikiriz (ki kendi tahtalarımda direk bunu yapıyorum) ama çok düşük ihtimal - kötüler genelde kazanır.
Everybody knows the good guys lost...
Bu arada çok ekstre muhabbeti döndü, dün temiz bi 20 lik olduk viopta hem ayranımızı döktüler hem de neler neler yaptılar.
Hep kazanınca yazıyor gibi olmasın yani :)
Biraz beyin jimnastiği yapmak için fikirlerinizi merak ediyorum. Diyelim ki endekslerde sağlam bir düzeltme geldi XU100 1250 XU30 1350 gibi değerlere geldi. 10 birim paranızı hangi sektörlere yatırırdınız ?
Benim seçimim 4 birim enerji sektörü 2 birim otomotiv sektörü 2 birim yazılım sektörü 2 birim de Fintech açısından en kuvvetli olacak banka olurdu.
Diğer tahtayı mı diyon ortak olduğumuzu, sorma ya o tam balgamlı olanı, japon yapıştırıcısından bile daha fazla ele yapışıyor, kurtulmak için ya elini ya kolunu kesersin :he: Allah kurtarsın ne diyim, ona güvenemediğimden yarımkebce ilen trade etmiyorum, Düştükçe 500 lot alıp atıyorum yabcak bişii yok
Bozkurt gardaş yağ dök😂😂YTD
Ben sadece U30 da işlem yaptığım için, belki sektörel bazda biraz daha dar kapsamlı olabilir...
4 birim Banka ( GARAN + VAKBN)
4 Birim Sınai (EREGL + ARCLK)
2 Birim Holding (TKFEN)
Bu olası ilk düzeltme dönüşü alacağım kağıtlar, zamanlamaya göre bu kombinasyona havacılık da girebilir veya girmeyebilir...
Koskoca! bist bofanın elinde oyuncak oldu, yazık çok yazık, sorsan herkes milli emenike :vk:
sistem mistem TA falan kalmadı da ondan..
dün yüzde 2 eksi de iken yüzde 2 artı kapar dedim xu100 için kapadı..
Bunu bişi bilerek mi dedim..
Hayır..:)
En saçması oydu onu yapar diye düşündüm..
reddit den toplaşılıp yüzde 2500 yapılıyorsa bi kağıda borsalar bitmiş demektir..
Testerede paramıza sahip çıkmak lazım belkide..
Bırak nereye giderse gitsin modu :on
DOLAR 7.30 A DAYANDI..
nerede MB sı.işte sana fırsat eksi rezervi telafi etme şansı..yabancı düşük kurdan çıkmasın...bugün 2. dilimi de aldım...
ocağın ilk haftası 7.287 gibi almıştım...ortalama 7.31 gibi den dosya kapandı..
dolar endeksinde TAKOZ var.veeeee YELLEN,GÜÇLÜ DOLAR DİYOR...
kayıtlara geçsin...bir süre dolar muhabbetini kapatıyorum..:)
3-4 ay sonra bakalım ne olacak..
markette dikkatimi çekiyor özellikle sıvı yağ fiyatları resmen uçtu abicim...süt ve süt ürünleri yine öyle...1 lt sızma zeytinyağı 40-45 tl civarı, 1 lt ayçiçek yağı 17-18 tl civarı, günlük süt 8-9 tl şaka gibi...hayır olsun üretici de kazansın eyvallah ama vatandaş bunu hangi gelirle alacak? sıkıntı orada...halkın alım gücü yüksek olur sorun olmaz...maaşlar yüksek olur eyvallah...insanlar kıt kanaat yaşıyor bu ülkede (kaymak tabakayı v.s. geçelim)...
Erdoğan: (Gıda fiyatları artışı) Esnaflarımıza sesleniyorum, bu süreci böyle devam ettirirseniz, çok ağır cezalar sizi bulabilir
Tkfen de bıktırdı beni, her gün sövüyorum. 2 haftadır en yüklü işlem yaptığım tahta ama zar zor tırtıklıyoruz işte, neyse ki yan hisselerim gittide onlarla moral buluyoruz. Her yerden basıyor. Trende girdi diyosun, lak terse hareket yapıyo, direnç kırdı satmiyim diyorsun, çat hemen aşağı veriyor. Rezalet...
Ortalamamı 10 altına çekince, bırakıcam uzun vade. 25-30TL arası gelsin alsın benden :P
birincisi,
altı bıçık öngörüsü,
nşa da, yani ekiztra bir olumsuzluk olmadıkça,
ikincisi,
4-5 ay sonrası için geçerli ki yazıda üle diyordu akba.
üçüncüsü,
hazinenin açtığı yurt dışı borçlanma ihaleleri üjj beşş saatte neticeleniyor, eskiden bi hafta on gün müşteri aranırdı.
dördüncüsü,
bankalar borçlanma için yurtdışına açılıyor.
beşincisi,
avrupa birliği bizi gıskanıyi. :he:asdas.
ab -astra zenica anlaştı....alım getirir
Microsoft’un kurucusu ABD’li milyarder Bill Gates, dünyanın Kovid-19’dan onlarca kat daha kötü bir salgınla karşı karşıya kalabileceği yönünde karamsar bir tahminde bulundu.
Microsoft’un kurucusu, Bill ve Melinda Gates Vakfı'nın eşbaşkanı Bill Gates, Alman Süddeutsche Zeitung gazetesine demecinde dünyanın yeni tip koronavirüs (Kovid-19) pandemisinden onlarca kat daha kötü bir salgınla karşı karşıya kalabileceğini öngördü.
https://tr.sputniknews.com/koronavir...karsi-karsiya/
covid i önceden bilen anlatan bill gates dün böyle konuşunca
dünya ve borsalar yeniden tedirgin
bir çok ülke aşı ve ilaç stoklamaya başlamış
bu adam coronavirüsün nasıl dünya ya yayılacağını öncelerden anlatan tek kişi
hazır olun diyo, bunlar iyi günlerdi diyo kısaca
evet ugolnili bu dolar yükselirken şak diye zamları yapıştırıp dolar düşerken indirim yapmamaları hatta büyük bir arsızlık ve açgözlülük ile üstüne zam yapmaları kepazelik...ve tabii enflasyon falan düşmez böyle olunca...gerçek enflasyon düşmez tırmanır ama açıklanan enflasyon sorun değil o iş kolay...