Sayfa 724/1004 İlkİlk ... 224624674714722723724725726734774824 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 5,785 - 5,792 arası.

Konu: Viop - XXX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    6 bıçıktan alurun.
    opziyon yapalum.
    bejj doksan rizkine girme. asdas
    ne yaptın başgan..dolarzede mi yapacan beni?

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bu arada çok ekstre muhabbeti döndü, dün temiz bi 20 lik olduk viopta hem ayranımızı döktüler hem de neler neler yaptılar.

Hep kazanınca yazıyor gibi olmasın yani
    Sen kaybedince daha çok yazıyorsun, nazar bozma taktiği iyi kazanan çok kazanıyorum demez zaten
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    markette dikkatimi çekiyor özellikle sıvı yağ fiyatları resmen uçtu abicim...süt ve süt ürünleri yine öyle...1 lt sızma zeytinyağı 40-45 tl civarı, 1 lt ayçiçek yağı 17-18 tl civarı, günlük süt 8-9 tl şaka gibi...hayır olsun üretici de kazansın eyvallah ama vatandaş bunu hangi gelirle alacak? sıkıntı orada...halkın alım gücü yüksek olur sorun olmaz...maaşlar yüksek olur eyvallah...insanlar kıt kanaat yaşıyor bu ülkede (kaymak tabakayı v.s. geçelim)...

Erdoğan: (Gıda fiyatları artışı) Esnaflarımıza sesleniyorum, bu süreci böyle devam ettirirseniz, çok ağır cezalar sizi bulabilir

4.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    ne yaptın başgan..dolarzede mi yapacan beni?
    senaryoma göre mart ayında bir fırsat verir gibi.
    mayıs, hazirana nşa da geberik bir dolarımız olanbilenbülür.
    ben olsam saat 4 den sonra alırdım.
    vade sonu ve lönkleyen zatı muhteremler yukarıda tutmaya çalışıyor bence..
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    markette dikkatimi çekiyor özellikle sıvı yağ fiyatları resmen uçtu abicim...süt ve süt ürünleri yine öyle...1 lt sızma zeytinyağı 40-45 tl civarı, 1 lt ayçiçek yağı 17-18 tl civarı, günlük süt 8-9 tl şaka gibi...hayır olsun üretici de kazansın eyvallah ama vatandaş bunu hangi gelirle alacak? sıkıntı orada...halkın alım gücü yüksek olur sorun olmaz...maaşlar yüksek olur eyvallah...insanlar kıt kanaat yaşıyor bu ülkede (kaymak tabakayı v.s. geçelim)...

Erdoğan: (Gıda fiyatları artışı) Esnaflarımıza sesleniyorum, bu süreci böyle devam ettirirseniz, çok ağır cezalar sizi bulabilir
    6.5 luk cips 8 olmuş...
    İşte şimdi poku yedim..

6.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Bozkurt gardaş yağ dök😂😂YTD
    Sen yağın litresi kaç lira biliyon mu, dökülür mü yağ hisseden pahalı
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    6 bıçıktan alurun.
    opziyon yapalum.
    bejj doksan rizkine girme. asdas
    İddiaya girek mi 6.5 imkansız bence

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Hatta BOFA' nın alım - satım performansına baktım, neredeyse tüm U30 kağıtlarında zararda şu ana kadar...

Ben bugün TKFEN tahtasında işlem yapıyorum, burda da muhtemelen şort yapıyor...

Şimdilik 25 kademe terste, bi ara sattıklarının bir kısmını kapattı zararı daha da arttı, normalde 15 kademe civarındaydı...

Tabi BOFA bu kapanışa kadar ne yapar yine de bilinmez...
    Tkfen de bıktırdı beni, her gün sövüyorum. 2 haftadır en yüklü işlem yaptığım tahta ama zar zor tırtıklıyoruz işte, neyse ki yan hisselerim gittide onlarla moral buluyoruz. Her yerden basıyor. Trende girdi diyosun, lak terse hareket yapıyo, direnç kırdı satmiyim diyorsun, çat hemen aşağı veriyor. Rezalet...

Ortalamamı 10 altına çekince, bırakıcam uzun vade. 25-30TL arası gelsin alsın benden :P
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

Sayfa 724/1004 İlkİlk ... 224624674714722723724725726734774824 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •