Abi millete dibime yaklaşma diyorsun inadına inadına geliyor. Birde trip atıyor. Biz mi covidle mücadele ediyoruz. O mu bizle mücadele ediyor belirsiz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Reklamın iyisi kötüsü olmaz ! Türkiye uluslararası ortamda konuşuluyorsa mutlu olmalıyız ...................:((
Misal , şehit olamadığı için üzülenler var bu ülkede. Yarın da çıkıp '' ALLAH bize coranadan ölümü nasip etmedi. Ölenler çok şanslı '' diyebilirler. Mesela ben döviz alamadığım için çok mutluyum. Bazı Müteahhitler gibi düzenli döviz gelirim olsaydı ne yapardım. Çok şanslıyım çok !
ABD 10 yıllıklar %3,82 aşağıda. Dxy endeksi ekside . Peki şey neden şeylik yapıyor. Yarın birilerini çarpmak için mi acaba .
Şey istediğiniz gibi cilvelenmiyor diye başlığa uzaktan bakıyorsunuz. Bu pandemi de gruplar halinde eğlenceye mi gittiniz, gitmediyseniz sıkıntıdan ara sıra da olsa şey -inize - bakmanız gerekir.
Hindistan'ın doğru sayıyı verdiğini nereden biliyoruz? :p Çin 24 yeni vaka, 0 yeni ölüm bildirmiş. Yersen.
*90bin yazmışım. O toplam vaka imiş. Gözlerime inanamadım yeniden bakınca. 24 yeni vaka demişler. Yaw he hee.
Ben kanal İstanbul un yapılacağını düşünmüyorum. Gündemi bu şekilde başka yöne çekip muhalefet her şeye karşı gibi bir algı peşinde. Kanal İstanbul ABD ile pazarlık konusu olursa o zaman olur. Muhtemelen bidene jest peşinde bunlar
Eskiden Gırgır dergisinde Utanmaz adam karakterinin ünlü bir sözü vardı:
"Dö ana dö avrat döla dümdüz" diye.
Birden aklıma geldi nedense.
https://twitter.com/OktayDogan1983/s...260385793?s=19
https://twitter.com/AkpCocuklari/sta...544811013?s=19
https://twitter.com/AkpCocuklari/sta...959742471?s=19
https://twitter.com/AkpCocuklari/sta...493286405?s=19
https://twitter.com/AkpCocuklari/sta...554334722?s=19
MB nın dolar şhortladığı örtülü hesaplar ne zaman patlar. İ
Yeni sonuçlar mutant virüs e göre değişti aile içi bulaş daha yüksek risk tam kapanma kısa süreli çözüm değil ,
Mutant virüs çocukların da asilanmasini gerektiriyor
Aşinin mutanta etkisi tam bilinmiyor olduğu varsayiliyor , bununla birlikte henüz toplumun 1/6 si aşılandı
Mutant virüs çok daha bulaşıcı ve hızlı yayılıyor muhtemelen bir kez veya iki kez daha mutasyon olursa aşılar çöp olabilir ancak virüsün etkisinin azalmasını da olasılığı yükseliyor .
Şahsi kanaatim sayılara takılmadan yaşayalım herkes virüsü alsın yüzde 3, 5 in içinde olursak yapacak bir şey yok bence sağlık bakanlığı herkese çinko hapları ve D vitamini dagitsin zaten geçen yıl umreler bu yıl kongreler ve şimdi yaz mevsimi ile kontrolsüz giren maskesiz vb dolaşan turistler dediğimi yapacak, yani boşuna MIŞ gibi yapmayalım .
2 doz uygulanan kişi sayısı bu gece 23 itibariyle sadece 7.332.000
50 yaş üstünü aşılayıp, koronaya yakalanan 50 yaş altı kimseler kısırlaştırılacak diye bir kararname çıkarılsa, ülkeyi kapatmaya gerek kalmadan 10 günde çözülür bütün sorun. Yani her sorunun bir çözümü var aslında,umutsuzluğa gerek yok. Kısırlaştırılacaklar için gerekli düzenleme yapılsa suç veya hırsızlık bile kalmaz bana göre.
İki doz çin aşısını vurulmuş kuzenim şuan pozitif karantinada.
Sağlık çalışanı.
Aşı çözüm?
Aşı yapalımmı yaptırmayalım mı tam karar veremedim...Uzun zamandır aşı hakkım vardı çin aşısına güvenmediğimden hakkımı kullanamıştım...Yarın biontech yaptırmayı düşünüyorum....Şu zamana kadar çevremde birçok iinsan korona oldu , en son bankacı arkadaş aradı korona oldumsadece parol alıyorum durum iyi hafif geçiyor dedi...
Biontch yeni geldiğinden etkisikonusunda tam bir bilgi yok....Aşı yaptırayım mı diye hala ikilemdeyim...
Artık altında hareketlenme olması lazım, epeydir kararsız Kazım olarak geziniyor. Dolarda hareket için ise biraz daha zaman gerek diye tahmin ediyorum. Belki dış politika,belki siyaset belki de covid ve turizm ilişkisi bahane olur. Hareket derken aşağısı da var, yukarısı da var ama profesyonellerin de bundan öte birşey bildiklerini sanmıyorum. Benimkisi tahminden ibaret, temennim de herkes gibi pozisyonum yönünde. Bekleyip ne olacağını göreceğiz
5 te 1 hazinenin işte, %20...düşman da belli..sorun yok, her şey mevzuata uygun..dağılabiliriz..
Biontech in kanı pıhtılaşma yan etkisi var bence daha riskli. Çin aşısında yakalanırsak hafif atlatma durumu var. Vaka sayısı zirvede muhtemelen al ver derken biraz form değişikliği olmuş olabilir. Bence en azından hafif atlatma durumu bile yeterli. İki doz antikorlar tam zirve yapmamış olabilir. Yeni bir virüs çözümü zaman alacak gibi. Bu çözüm sürecinde zaman kazanma da bir kazanç.
Hiç bir tedavi yada aşı tam koruma sağlamaz. Sağlıkta %100 olan bir tedavi yok. Bademcik ameliyatının bile ölüm riski vardır. Bence aşı yaptırın. Zaman kazanın. Bu süreçte canlı kalmak da bir kazanç
İpin ucu kaçmış vaka sayısı 50 bin bunun dışında semptom göstermeyenler var. Bu kadar kötü bir durumda ben aşı yaptırmayacam demek Nuh tufanında Nuh peygamber in oğlunun zirveye çıkarak korunması gibi.
Biontech aşısı ile ilgili beyanım yanlış oldu. İngiliz aşısında kanı pıhtılaşma yan etkisi var. Sağlık ocağında her nerede ne bulursanız olun. Bu konuda Fatih Altaylı bulduğum aşıyı olurum en azından semptomlar hafif geçer demiştir.
Bir şey sorucam, twitter'da dizi filmler, survivor, ne biliyim zaman zaman G.Koreli müzik grupları hashtag oluyor...bunlar gerçekten doğal olarak hashtag mi oluyor, yoksa bir tür reklam kampanyası mı bu...
Akciğer enfeksiyonlarında eğer semptomlar ağır geçerse bununla ilgili çok ilaç ve tedavi yok. Ben klebsiella pnömoni enfeksiyonu geçirdim duyarlı ilaç 1940 yılında bulunmuş 5 dozda böbrekler zarar gördü. Bir sene geçti hala tam düzelmedi. Bu enfeksiyondan kurtulmam bir yıl sürdü. Uzun süren tedavi de bir noktada artık yeter öleyim de kurtulayim bilinci oluşuyor. Ben de böyle oldum. Yoğun bakım öyle kolay değil. Akciğerdeki balgami temizlemek için her hortumu soktuklarında can çekişiyorsunuz. Hiç riske etmeyin.
az bile sadece dünya birinciliği.:yes:
Benim enişte yaşı genç sigara Yok. Bir aydan fazla yattı. Bacağına kafasına varınca ta kadar damar yolu aramışlar. Askerlik anısı gibi yaşadığıni bir daha unutmaz artık.
Bu araştırmalar sonunda sizi hafız yapacak 😁 , ben mesela bilmiyordum bu ayeti ,
Bu tartışmalar nefreti körüklemek dışinda hiç bir işe yaramaz en sonunda akıl terk edilir herkes kendine biraz da olsun benzeyenle sevmese bile saf tutar bilmem anlatabildim mi ?
Bati da bu işler görece çok daha iyi çözülmüş kavgasız gürültüsüz herkes hayatını yaşıyor , burada bu işleri
yapamayacağız sürekli herkes birbirine zarf atıp bir şekilde kamplaşmayi körüklüyor .
Better Call Saul in 5. Sezonu çıkmış bir faydam olsun bari 😁
https://www.aa.com.tr/tr/dunya/frans...ulundu/2200432
Fransa'da AstraZeneca aşısı olduktan sonra ölen 63 yaşındaki kişinin ailesi suç duyurusunda bulundu
Fransa'nın Annecy kentinde AstraZeneca'nın geliştirdiği yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısını olduktan 11 gün sonra hayatını kaybeden 63 yaşındaki Joal Crochet'in ailesi suç duyurusunda bulundu.
07.04.2021
—-////
Bilmem , hatırlayanınız var mı?
5-6 ay önce bu aşı işleri dünyada çıktığında
Kuduz aşısı, çicek aşısı vs
Dünyada ki eski aşılar 5 seneden önce bulunamamış
Bu aşı işinin , Faz-3 vs dahil, konti garanti süresi bilim insanlarına göre minumum
5 yılmış..
Aşılar çıkacak, insanlar ölecek
Bi kısmı felç olacak, sakat kalan olacak
Sonra bu Aşı şirketlerine, tazminat davaları açılacak
Bu Aşı işi, çok su kaldırır yazıp çizip
Sallamıştım..
İlki olmuş.
Ne diyelim, Allah taksiratını affetsin..
Aile büyüklerime aşı yaptırdım. Risk büyük. Kendi adıma zaten aşı hakkım olmadığı için yaptırmayı düşünemiyorum.
Ama size yaptırın veya yaptırmayın diyemem.
İki nedenden aşılar %100 etkili değil, size yan etkisi olup olmayacağının garantisi yok.
Ben ilkini yaptırdım eşimde oldu hiç sıkıntı olmadı allerjik yapınız yoksa hemen vurulun
Aşı < 100k da bir sorun.
Aşı riskli..:notr:
Hastalık 2-3% mefta, hasarlı kalma oranı hariç...
Sorun yok modu..:kahkah:
Görünen,
Algı/muhakeme kabiliyetinin ırzına geçilmiş..
Kanımca,
Sebep olan, bu online halk sağlığı terroristlerine kamu müdehalesi yolda..:yes:
Swap piyasası verilerine başka yerden ulaşabilen var mı?
Bir ara bir öncelik listesi filan vardı. Şimdi kimin neye göre önceliği olduğuna nasıl karar veriliyor.
Bu arada thy değil tüm uçuş ve yer hizmetleri personeli aşı olması doğru ama böyle hergün listede olmayan farklı grupların çıkmasını çözemedim.
THY uçuş ekiplerine, Kovid-19 aşısı uygulanmaya başlandı
https://www.google.com.tr/amp/s/www....landi-41781011
Abisi : 9,6931
dolar şhortladıkları hesaplar patlarsa yandı keten helva