Sayfa 721/1000 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 5,761 - 5,768 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Hindistanı geçmişiz, valla bravo.
    Abi millete dibime yaklaşma diyorsun inadına inadına geliyor. Birde trip atıyor. Biz mi covidle mücadele ediyoruz. O mu bizle mücadele ediyor belirsiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

2.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    labeleb bir başarı..
    lavantalı.

1 yıl sonra gezegen de birinciyiz..
    vallaha da bravo..

Reklamın iyisi kötüsü olmaz ! Türkiye uluslararası ortamda konuşuluyorsa mutlu olmalıyız ...................(

Misal , şehit olamadığı için üzülenler var bu ülkede. Yarın da çıkıp '' ALLAH bize coranadan ölümü nasip etmedi. Ölenler çok şanslı '' diyebilirler. Mesela ben döviz alamadığım için çok mutluyum. Bazı Müteahhitler gibi düzenli döviz gelirim olsaydı ne yapardım. Çok şanslıyım çok !

3. ABD 10 yıllıklar %3,82 aşağıda. Dxy endeksi ekside . Peki şey neden şeylik yapıyor. Yarın birilerini çarpmak için mi acaba .

4. Şey istediğiniz gibi cilvelenmiyor diye başlığa uzaktan bakıyorsunuz. Bu pandemi de gruplar halinde eğlenceye mi gittiniz, gitmediyseniz sıkıntıdan ara sıra da olsa şey -inize - bakmanız gerekir.

5. Hindistan'ın doğru sayıyı verdiğini nereden biliyoruz? Çin 24 yeni vaka, 0 yeni ölüm bildirmiş. Yersen.

*90bin yazmışım. O toplam vaka imiş. Gözlerime inanamadım yeniden bakınca. 24 yeni vaka demişler. Yaw he hee.

6. Ben kanal İstanbul un yapılacağını düşünmüyorum. Gündemi bu şekilde başka yöne çekip muhalefet her şeye karşı gibi bir algı peşinde. Kanal İstanbul ABD ile pazarlık konusu olursa o zaman olur. Muhtemelen bidene jest peşinde bunlar

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ben kanal İstanbul un yapılacağını düşünmüyorum. Gündemi bu şekilde başka yöne çekip muhalefet her şeye karşı gibi bir algı peşinde. Kanal İstanbul ABD ile pazarlık konusu olursa o zaman olur. Muhtemelen bidene jest peşinde bunlar
    Kanalı yaptırmayı ABD'nin istediği açık değil mi? Bu konuda şüphe kaldığını sanmıyorum.

Sayfa 721/1000 İlkİlk ... 221621671711719720721722723731771821 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •