Bugün kasaya yeni gıcır gıcır cillop gibi sıfır kilometre 18682 dene ceton atılmış, aralık vaden 115 eksilmiş
Millette para gani, makinaya paso ceton atıyo
Printable View
Bugün kasaya yeni gıcır gıcır cillop gibi sıfır kilometre 18682 dene ceton atılmış, aralık vaden 115 eksilmiş
Millette para gani, makinaya paso ceton atıyo
Bear abi birtane ::)
yunan donusu bende ugradim yanina sagolsun ci biregimizi yedirdi
yalniz yaninda 1 saatten fazla oturma ekranlardan ve islemlerden beynin yaniyor kendine gelemiyorsun
birde yanina saglam bir longcu olarak git cikarken azili shortcu cikiyorsun :kahkah:
3-4 gundur kendime gelemedim aksam hemen yaylaya kactim :)
abi anlaşalım tamam yazın yayla güzelde kışın bizim tarla güzel bende sana balık ızgara yapacam söz:)
hatta cağrıya yolladım onuda bekliyorum.ekibi tamamladık mı gerisi gelir.
2 shortcuya 2 longcu :) tarlada mini futbol sahasıda var bize yeetr maç yaparız.
yapılmaz mı orda maç çağrı :) ??
y.t.d.
Güzelliğin sırrı var. Çok merak ediyorum ama öğrenmek istemiyorum, hatta ölüp dirildikten sonra da öğrenmek istemiyorum.
Öte yandan bu borsanın da sırrı var. Kutsal Kase gibi, bunu öğrenmeden ölürsem enayi veya cahil kategorisinde olurum içime sinmez.
söyliyeyim!! çok da basit!
al...bekle....sat...bekle.
:)
uyar:Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
kısa vadeyi bilemeyiz abi ya...uzun vade de hepimiz ölmüş olacağız....
hayatı akışına bırakmak lazım...
yani buldun bi kız evlendin cok da sevdin hatta garantimi gelecekdeki mutluluk yooo
ama genede denemek lazım evlenmek lazım...
not ...ben 34 yaşında evlendim bilseydim 18 inde evlenirdim açıkcası...bekarım diyeni evlendirmeden bırakmayız abim :)...
y.t.d.
Dip ve tepelere bulaşma,
Genelde büyük para transferi dip ve tepe dönüşlerinde olur.palanın pastasına ortak olmaya çalışırsan zopalar.
Hiç bişii bilmiyorsan eğer, kural basit
Diz seviyesinde al göbek seviyesinde sat
pisyedili01
ben yaylaya geldigimde genede muzisyenleride cagirip teras da raki mangal yapiyorum sabaha kadar ve cok tepki aliyorum
o yuzden yazmi kis mi diye sorulunca kis derim :kahkah: cunku kisin kimse olmuyor tepkide olmuyor
haftada 1 olmadi 15 gunde 1 adanaya gelirim, gelmek zorundayim zaten kismet olursa kazancilarda bir kebab yeriz :)
Unicredit 3 liralardan bir kısım hisse sattı kapış kapış gitti biz bile zor aldık demişlerdi TV'de, sonra 2,17'den geri kalanları sattı, kendi bilançosu için sattı vs bir bahane uydurdular daha aradan çok süre geçmeden 7,81 oldu. Masanın enayisi Unicredit oldu!
İplissin sonunun nasıl olduğunu, nasıl öldüğünü araştırmışlar, izlemek için tıkladım sonra geri kapattım, tüylerim diken diken olunca irkildim
https://youtu.be/szjpC9YLU9g
Bana göre hakikati bilen on binde 1 oranından fazla değildir, biraz pay vereyim binde 1. Diğer insanlar boşuna yaratılmadı, içinden geldiği gibi yaşamak çok sorun olmaması lazım.
Eskiden TV siyah beyazdı, renkli fotoğraf azdı, şimdi milyar renk var, ismini saymaya ömür yetmez ama grafik ile uğraşanlar için renkler çok kritik, bir çok belgeselde anlatmışlar. Monitor alacağım grafikçi değilsen video edit yapmıyorsan şu sana yeter diye yorumlar var hep. Ses sitemleri keza aynı.
Sivri uçları, tepeleri, dipleri, en'leri hedef almıyorsan ortalamaları hedef almak güvenli bir strateji olabilir.
Borsaya yön veren ağaların en fazla çalıştıkları konu ,şirket analizi falan olduğunu sanmıyorum
ne olup olmadığı belli zaten , belki 1-2 şirket gelecek vaad eder onlar önemlidir
Teknik denilen şeye ise kıçıyla güldüklerine eminim
Çalışıp kafa yordukları tek şey insan psikolojisidir , hangi durumlarda küçük yatırımcı nasıl davranış sergiliyor
Bunun için ar-ge elamanları bile vardır .
Böyle düşünüyorum
Tekniğe kıçıyla gülmek...
%98 aynı fikirdeyim..
Osurarak yani ...
Teknik çizdim abi bak grafiğime ...şimdi ossurtma yegen at çöpe oniii...
Dün video vardı, ekip siyasileri, bürokratları vs etkileyip oyuna sokuyormuş. Sokaktaki vatandaş da eninde sonunda etkileniyor.
Birileri de Netflix'de paraları batırmış Hay'dan gelen Hu'ya gider diye güzel br söz var.
Dün Milpa arazisi satış haberi vardı, demek satan salak veya acil paraya ihtiyacı var, alan akıllı.
Hele hele teknik denilen şey o kadar salakça bir şey ki , şurada direnç varmış zorlamaya gerek yok
şurada destek varmış dinlenelim mi diyorlar
bunlara inanan normal zekalı insanlar olduğuna ihtimal vermiyorum
bir de kendi sistemini kuranlar var , al sinyali verdi , sat sinyali verdi diyorlar
baştan kaybetme sinyalini almışın ama haberin yok
Öte yandan farklı olmak istiyorsan ahaliden ayrıl diye de görüş var.
https://www.theodysseyonline.com/onl...-with-the-flow
https://i.hizliresim.com/s1h4jl1.jpg
Ben teknikle para kazanıyorum diyen bir kişi çıkarsa özür dileyeceğim ahaliden
Teknikten para kazananlar sadece , onun eğitimini verenlerdir
kuşlu siteye bakın , son zamanlarda borsa yükseldi ya , acemilerin kendine güven arttı
Takipçisi biraz fazla olup aç olanlar hemen ücretli eğitime soyundu , tok olanlar ise takipçilerimle buluşup kaynaşalım ,bendensiniz olayına soyundular
Bunlardan birisi bu gün 6 ay işlem yasağı almış
ky cürümü kadar yer yaksın.
hangi fiyattan satış gelir hangi fiyattan alım gelir..
kümelenmeler nasıldır.
burada ne davranış gösterilir.. :he:
patates gibi çizmezsen buna teknik analiz denir.
abd liler yatay çizer
bizimkiler kanal çizer.
herkes aynı şeyi görse satıcı yada alıcı taraf oluşmaz...
mal dirençte toplanır destekte satılır.
Ben buraya yıllardır tecrübe ettiğim , inandığım şeyleri yazıyorum
Amacım bu işlere yeni başlayanlara yol göstermek değil , başlar başlamaz yolunu kaybetme ikazıdır
borsanın yolunu ancak kendi tecrübenle bulursun , başka bir seçenekte yoktur
Ok bunu yazmış olsanız daha açık olurdu.
Evet bu doğru herkesin kendi karakteri var.
Ama teknik yok temel yok sistem yok muhabbeti gerçekten baydı. Kazanan haklıdır isterse ördek alsın evine hayvan ileri yüzünce long geri yüzünce short yapsın tutturuyor ise haklıdır.
Gerçek hacim ve katılım önemli. Bir kişiyi her zaman aldatırsın, herkesi bir kez aldatırsın ama herkesi her zaman aldatamazsın diye söz var.
Tüm dünyada kalite kontrolün prensipleri aynı. Çiftçi mahsülünü getiriyor, çay, pancar, arpa, buğday vs sondajlama yapılıyor randımanına göre fiyat veriliyor. Bir gemi mal geliyor benzer ilkeler var. Tek tek ölçülmüyor, istatistikten yani teknikten yararlanılıyor.
Bilinmeyen hileler ise her zaman oluyor, TV'de kaçak uyuşturucu, içki, sigara vs haberleri oluyor, insan aklına gelmeyen yöntemler olabiliyor.
Öte yandan elmas tek tek uzman tarafından inceleniyor. Suni elmaslar hatasız kusursuz ama esas üreticiler ile suniciler prensip anlaşmasına varmışlar %20 daha ucuz oluyor.
cagri ayni kaderi paylasmisiz bugun :)
3602 den shortladim stop yazmaya zaman vermeden stopun ustune atti batti balik yan gider dedik 55 puan zarar ile kapattim :)
Özetle viop bu akşam max kaçı gördü kaçtan kapadı arkadaşlar