Sayfa 723/1000 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 5,777 - 5,784 arası.

Konu: Viop XLIII

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    şöyle olsun tamam tanışma kazancılarda kabul kebap orda...
    ama ızgara balığı ben yapacam...hem bizim tarlada komşu bir tane o da hep gelmiyor o gelmezse nara atsanda olur...

bak ahanda nosfecagrı yı şahit tuturyorum bizim tarla güzel mi değil mi??

y.t.d.

çamlıyayla tarafı mı? sırf merakımdan bi kere arslanlı veya arslanköy mü hani köy tiyatrosu olan yere gidecektim...bizim külüstür gitmedi alçak araba olunca

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İplissin sonunun nasıl olduğunu, nasıl öldüğünü araştırmışlar, izlemek için tıkladım sonra geri kapattım, tüylerim diken diken olunca irkildim
    https://youtu.be/szjpC9YLU9g
    abi böyle şeyler izleme ,sonra ben yaşarken ölmüşüm türküsü çıvırırsın ...hayat güzel bak ne güzel short larında var çeşit çeşit

aristona film soruyom boşuna mı soruyom ?
    y.t.d.

3.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    abi böyle şeyler izleme ,sonra ben yaşarken ölmüşüm türküsü çıvırırsın ...hayat güzel bak ne güzel short larında var çeşit çeşit

aristona film soruyom boşuna mı soruyom ?
    y.t.d.
    Bana göre hakikati bilen on binde 1 oranından fazla değildir, biraz pay vereyim binde 1. Diğer insanlar boşuna yaratılmadı, içinden geldiği gibi yaşamak çok sorun olmaması lazım.

Eskiden TV siyah beyazdı, renkli fotoğraf azdı, şimdi milyar renk var, ismini saymaya ömür yetmez ama grafik ile uğraşanlar için renkler çok kritik, bir çok belgeselde anlatmışlar. Monitor alacağım grafikçi değilsen video edit yapmıyorsan şu sana yeter diye yorumlar var hep. Ses sitemleri keza aynı.

Sivri uçları, tepeleri, dipleri, en'leri hedef almıyorsan ortalamaları hedef almak güvenli bir strateji olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Borsaya yön veren ağaların en fazla çalıştıkları konu ,şirket analizi falan olduğunu sanmıyorum
    ne olup olmadığı belli zaten , belki 1-2 şirket gelecek vaad eder onlar önemlidir

Teknik denilen şeye ise kıçıyla güldüklerine eminim

Çalışıp kafa yordukları tek şey insan psikolojisidir , hangi durumlarda küçük yatırımcı nasıl davranış sergiliyor
    Bunun için ar-ge elamanları bile vardır .
    Böyle düşünüyorum

5. Tekniğe kıçıyla gülmek...
    %98 aynı fikirdeyim..
    Osurarak yani ...
    Teknik çizdim abi bak grafiğime ...şimdi ossurtma yegen at çöpe oniii...

6.  Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    Borsaya yön veren ağaların en fazla çalıştıkları konu ,şirket analizi falan olduğunu sanmıyorum
    ne olup olmadığı belli zaten , belki 1-2 şirket gelecek vaad eder onlar önemlidir

Teknik denilen şeye ise kıçıyla güldüklerine eminim

Çalışıp kafa yordukları tek şey insan psikolojisidir , hangi durumlarda küçük yatırımcı nasıl davranış sergiliyor
    Bunun için ar-ge elamanları bile vardır .
    Böyle düşünüyorum
    Ben de aynısını düşünüyorum.

Geçen karı koca kuyumcuyu soydular çıkışta meydan dayağı yediler. Hiç bir kaçış analizi yapmadan sadece soymaya konsantre olmuşlar.

7. Dün video vardı, ekip siyasileri, bürokratları vs etkileyip oyuna sokuyormuş. Sokaktaki vatandaş da eninde sonunda etkileniyor.

Birileri de Netflix'de paraları batırmış Hay'dan gelen Hu'ya gider diye güzel br söz var.

8. Dün Milpa arazisi satış haberi vardı, demek satan salak veya acil paraya ihtiyacı var, alan akıllı.

Sayfa 723/1000 İlkİlk ... 223623673713721722723724725733773823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •