Originally Posted by
alsater
Arkadaslar, aslinda size BANVT ile ilgili bir ornek vermek istiyorum..Banvit in satis ile ilgili haberler cikinca forumlarda takip etmeye basladim. Hisse cok yuksek montanli islem ypamisti bir ara yani 1 milyar TL felan islem olmustu yanilmiyorsam bir ara.. sonra hisse 6 TL civarlarina geriledi. Bende 10 bin lot 6 kusurden hafta ici aldim fakatr alirken forumdaki cok degerli arkadaslarin hesaplamalarini referans aldim bazi arkaaslar fiyatin doilar basinda 12 TL ye felan geldigini soyluyorlardi. Daha sonra sansima haftasonu haber cikti ve BRF nin islemlerini bitirdigini vs. Hisse ondan sonra soluksiuz 10.50 civarlkarina felan geldi ve buralarda birkac seans yataya bagladi bende sattim ve ciddi miktarda para kazandim. Sonra hafif yukari sonra 9 kusur sonra 28 TL gibi absurd rakamlar.
Kissadan hisse nacizane olarak bu forumda gercekten ciddi olarak bu isleri bilen fiyatlari yaklasik olarak verebilen cok degerli arkadaslar var bunlara goz kapamamak lazim yani 200M - 300 M felan deniyorsa bu rakamlar bosuna konusulmuyordur ve forumdaki bazi arkadaslar en az 5 yada 8 TL olur gibi soyluyorlarda bunlarida dikkate almak lazim. Ama asil sorun bu kagidin spegi her kimse
onun ne yapacagi onemli bu kagidi isterse 15TL ye de cekip operasyon yapabilir :) Ama Cuma gunu olan islemler 100 M islem hacmi ciddi bir islem hacmi ve mutlaka bir anlami oldugunu bir kenara yazmak lazim. Cuma gunu bende bir miktar aldim , bakalim ve forumu cok dikkatle takip ediyorum ...:) YTD...