Sayfa 145/735 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon
Arama sonucu : 5874 madde; 1,153 - 1,160 arası.

Konu: VAKKO - Vakko Tekstil

1. Arkadaslar, aslinda size BANVT ile ilgili bir ornek vermek istiyorum..Banvit in satis ile ilgili haberler cikinca forumlarda takip etmeye basladim. Hisse cok yuksek montanli islem ypamisti bir ara yani 1 milyar TL felan islem olmustu yanilmiyorsam bir ara.. sonra hisse 6 TL civarlarina geriledi. Bende 10 bin lot 6 kusurden hafta ici aldim fakatr alirken forumdaki cok degerli arkadaslarin hesaplamalarini referans aldim bazi arkaaslar fiyatin doilar basinda 12 TL ye felan geldigini soyluyorlardi. Daha sonra sansima haftasonu haber cikti ve BRF nin islemlerini bitirdigini vs. Hisse ondan sonra soluksiuz 10.50 civarlkarina felan geldi ve buralarda birkac seans yataya bagladi bende sattim ve ciddi miktarda para kazandim. Sonra hafif yukari sonra 9 kusur sonra 28 TL gibi absurd rakamlar.
    Kissadan hisse nacizane olarak bu forumda gercekten ciddi olarak bu isleri bilen fiyatlari yaklasik olarak verebilen cok degerli arkadaslar var bunlara goz kapamamak lazim yani 200M - 300 M felan deniyorsa bu rakamlar bosuna konusulmuyordur ve forumdaki bazi arkadaslar en az 5 yada 8 TL olur gibi soyluyorlarda bunlarida dikkate almak lazim. Ama asil sorun bu kagidin spegi her kimse
    onun ne yapacagi onemli bu kagidi isterse 15TL ye de cekip operasyon yapabilir Ama Cuma gunu olan islemler 100 M islem hacmi ciddi bir islem hacmi ve mutlaka bir anlami oldugunu bir kenara yazmak lazim. Cuma gunu bende bir miktar aldim , bakalim ve forumu cok dikkatle takip ediyorum ... YTD...

2.  Alıntı Originally Posted by alsater Yazıyı Oku
    Arkadaslar, aslinda size BANVT ile ilgili bir ornek vermek istiyorum..Banvit in satis ile ilgili haberler cikinca forumlarda takip etmeye basladim. Hisse cok yuksek montanli islem ypamisti bir ara yani 1 milyar TL felan islem olmustu yanilmiyorsam bir ara.. sonra hisse 6 TL civarlarina geriledi. Bende 10 bin lot 6 kusurden hafta ici aldim fakatr alirken forumdaki cok degerli arkadaslarin hesaplamalarini referans aldim bazi arkaaslar fiyatin doilar basinda 12 TL ye felan geldigini soyluyorlardi. Daha sonra sansima haftasonu haber cikti ve BRF nin islemlerini bitirdigini vs. Hisse ondan sonra soluksiuz 10.50 civarlkarina felan geldi ve buralarda birkac seans yataya bagladi bende sattim ve ciddi miktarda para kazandim. Sonra hafif yukari sonra 9 kusur sonra 28 TL gibi absurd rakamlar.
    Kissadan hisse nacizane olarak bu forumda gercekten ciddi olarak bu isleri bilen fiyatlari yaklasik olarak verebilen cok degerli arkadaslar var bunlara goz kapamamak lazim yani 200M - 300 M felan deniyorsa bu rakamlar bosuna konusulmuyordur ve forumdaki bazi arkadaslar en az 5 yada 8 TL olur gibi soyluyorlarda bunlarida dikkate almak lazim. Ama asil sorun bu kagidin spegi her kimse
    onun ne yapacagi onemli bu kagidi isterse 15TL ye de cekip operasyon yapabilir Ama Cuma gunu olan islemler 100 M islem hacmi ciddi bir islem hacmi ve mutlaka bir anlami oldugunu bir kenara yazmak lazim. Cuma gunu bende bir miktar aldim , bakalim ve forumu cok dikkatle takip ediyorum ... YTD...
    Cok haklısınız[emoji122]154.5 m usd pıyasa degerı olan bır sırket 250 300 m euro ya satılırsa kac tl olur hısse başı... aslında bırılerıne hesaplatmadan kendımız de bulabılırız. Bu fıatların altına nıye versınler ki vakko gıbı bır şirketi. Onemlı olan satıs haberının geldıgı an hısse senedıne sahıp olmamız .gerısı bos ... Sonra zaten fıat ederıne 3 5 gunde gelecektır

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

3.  Alıntı Originally Posted by hisse girl Yazıyı Oku
    Cok haklısınız[emoji122]154.5 m usd pıyasa degerı olan bır sırket 250 300 m euro ya satılırsa kac tl olur hısse başı... aslında bırılerıne hesaplatmadan kendımız de bulabılırız. Bu fıatların altına nıye versınler ki vakko gıbı bır şirketi. Onemlı olan satıs haberının geldıgı an hısse senedıne sahıp olmamız .gerısı bos ... Sonra zaten fıat ederıne 3 5 gunde gelecektır

Basit hesapla bugunku fiyatin 2 kati , ama onemli olan 2 kat konusu degil isterlerse BANVT gibi 5 katinada cikarabilirler cunku sonraki hareket satinalan sirketin buyuklugu ile sirketin yapmak istedigi yatirimlar ulkuslararasi alanda buyume vs.
    Bakiniz bugun TC den bir kasap cikti Newyork ta isletme acti , VAKKO yu da satinalmak isteyen sirket mutlaka firmanin marka degerini ve kalitesini kullanarak uluslararasi alanda sirketi buyutmek isteyecektir. Bunun yaninda borsada olusan fiyat eger sirket cagri fiyati belirleyecekse buda ayrica bildigim kadariyla son uc aylik fiyat olusumunun ortalamasi yani bugun 5 TL ye satilan bir VAKKO 10 TL den borsadan cagri fiyati ile toplanabilir ... Bu nedenle kagit satildigi fiyat cokta onemli degil SPEK icin ... Gercekten bu sirket ciddi olarak satilmis ise nacizane olarak yaatirim tavsiyesi degil benimki ama ciddi frakamlara gidecektir kanimca... Yatirim tavsiyesi olarak sakin alinmasin ....

4. türkiyede ayrica is bankasi vakkonun kurumudur DOĞUŞ çay ytd...sn. buyuuk buyuk egıtımcı bu ne ya....bu ne? ne alaka çay corba ne alaka ıs bankas...ı nerden vakkonun oluyo söylesene... delırtmeyın ınsanı...

5. Arkadaslar yaa cideden bu borsa tuhaf ,bir ornek daha verecegim sonra degerli paylasimlari izliyor olacagim... tabiki birazda sans yaver gidecek, yani bir yakin ornek daha Kipa var
    Tesco kipayi Kipayi hisse degeri 0.50 TL civari satti , hisse o siralar 1.70 civari felandi yanilmiyorsam bu satistan sonra 1 TL civarlarina geriledi en son gecen hafta 5 TL ye dayandi ... Bu sler 1 sene icinde oluyor sadece ... yani piyasa degeri 4Milyar olan sirketi Migros 500 M TL ye aldi.
    Suanda hisse kac .. O yuzden hep birlikte gorecegiz.. Aramizdan belki bu forum sayesinde ciddi olarak para kazananlar olacak...nsallah hep birlikte kazanan taraf oluruz...YTD

6. arkadaşlar finansal tablolarda 2 dönemdir ciddi düzelmeler var eminimki son çeyrek verileri çok daha güzel gelecekdir, ilk ipuçlarını 14 şubat'a kadar açıklanacak geçici vergi beyannamesi bize gösterecekdir ve beklendiği gibi iyi gelirse zaten alıcıların iştahını dahada kabartacakdır, ilk başda oraya odaklanmak lazım..ytd

2017/3_ -2.059.444
    2017/6_ 3.834.803
    2017/9_ 5.441.199
    2018/12_ bakalım ne olacak

7.  Alıntı Originally Posted by Adel1903 Yazıyı Oku
    arkadaşlar finansal tablolarda 2 dönemdir ciddi düzelmeler var eminimki son çeyrek verileri çok daha güzel gelecekdir, ilk ipuçlarını 14 şubat'a kadar açıklanacak geçici vergi beyannamesi bize gösterecekdir ve beklendiği gibi iyi gelirse zaten alıcıların iştahını dahada kabartacakdır, ilk başda oraya odaklanmak lazım..ytd

2017/3_ -2.059.444
    2017/6_ 3.834.803
    2017/9_ 5.441.199
    2018/12_ bakalım ne olacak
    Atı alan uskudarı gectı bile[emoji3] Hersey incelenmıstır merak etmeyın ...Yazılan duyum haberı bosa yazılan
    bır sey degıldır.

8. Evet hısseyı satan çıkan tabıkı ego etkısıyle kötuleyecek olumsuz yaazacak..ego bu...elınde olanlarda olumlu olacak. vs....dogal akllınızı kullanın..kullanalım...adam gıbı yazan ustalar var burda..onların yorumlarını akıl suzgeçınden geçırıp kararı kendımız verelım..öbur turlu uyduruk kaydırık yorum ve haberleırı kale almayalım..hayırlısı tabiki

Sayfa 145/735 İlkİlk ... 4595135143144145146147155195245645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •