2000 yıllarında Yapı Kredi,
2010 larda Brisa ve Netaş,
Arada Rheag vs.
3-5 kez battım, On yıllarca banka kredileri ödedim,
Karton da batırırsa, sonrası borsaya kesin stop koyarım artık.
YTDeğildir.
Printable View
2000 yıllarında Yapı Kredi,
2010 larda Brisa ve Netaş,
Arada Rheag vs.
3-5 kez battım, On yıllarca banka kredileri ödedim,
Karton da batırırsa, sonrası borsaya kesin stop koyarım artık.
YTDeğildir.
Birde hissede çok acemi var gibi 15 dk gecikmeliden lot alıp satan çok oluyor.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ufalınca, bu rakamlara doğru hareket etme beklentisi, borsa kurulduğundan beri hep vardır.
YTDeğildir.
Bu kadar in çık in çık olayında spk nasıl hala el atmıyor? BRYAT bi düştü hemen devre kestiler. Kartonsan gondola döndü yukarı aşağı hala kimse hayırdır demiyor. Ondan sonrada KY borsaya gelsin diyorlar. Ulan hep beraber KY soyuyorsunuz neden gelsin
2300 den kartn aldim bakalim. Ins elimizde patlamaz. Derinlikte ky alisi var, esasinda almamam lazimdi ama elim
Kasindi.
Kartn lari daha once 2500 den cikmistim. Ordan cikani baska hissede degerlendirdim. Simdi geri geldik. 2250 yi kirmak icin baya zorlanmisti cikisinda simdide destek olarak calisti. Takas tarafi aslinda olumsuz. Gerci bedelsizin sonuna yaklasan hissede ne takas ne teknik calisir. Bakalim hakkimizda hayirlisi.
Arkadaşlar cuma pazartesi Salı ve Çarşamba günlerinin takasını paylaşacak olan var mı ? Şimdiden teşekkürler.Az önce iş ve globalın sattığını bu formda okudum gibi.Yanılıyor muyum?
Sayın Buraktape, bende Konya’dan buraya geldik ancak çok önce...Şimdi buraya dönmenin sebebi... ft-2 hep olumsuzluk çiziyor ancak kartn’da çıkmıyor.
Konya ozelinde haber gelmemesi durumunda hedefim dolar tepe fiyati 1500 civari. Haber duserse eger tabi arazi tasinmasi ile beraber yolu uzun olur. Kartn daha su goturcek gibi. Baya sirkeledi. Devami gelse dahi bolunmeden sonra prim yapabilir. Cogu bolunmede yasadik bunu.
artık fiyat budur diye düşünüyoru bölünme tarihi açıklandığığı halde durum buysa , bölündükten sonra ki en ıyı fıyat budur diye düşünüyorum artık.Tüm beklentiler gerçekleşti ve bittti.sadece elimde 10 lotum kaldı ,onuda bölünmeden sonraya saklarmıyım daha karar vermedim.
Bölünme tarihi nerede açıklandı?
--pahallı kağıt demek, kötü kağıt demek değildir....
itiraz edecekseniz...pahallı olmadığına itiraz ediniz...tabii bunun için de alt yapı olması lazım...
2000 altına deyip 5/6 bin eşdeğer olur mu?
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alt yapı dediğiniz kanalizasyon mu?(!)
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pardon sizi kartn topiğine davet eden mi oldu? amacınız ne ?insanlara akıl vermeye kalkmayın bir gün o alt yapının altında kalırsınız.
pahalı veya ucuz hisseyi alacak ve satacaklar değerlendirsin sorumluluk da kendine ait olsun sizde kendi sahip olduğunuz hisseler ile ilgili yorum yapın .
Elimizdeki lotlar kaç ile carpilacak. Ona göre kusurat kalmayacak şekilde dengeleyecegim.
yarın bölününce, az para ile yukarı sert hareket yapabilirler... sonra gene kaldığı yerden...
bu kadar bekledikten sonra almadan gitmem. Ama hep baskı
bekleme devam ,
durduk yere , neden öne çekti tarihi , yorumlayabilen var mı ?
Hiç bir şekilde küsuratsız olmuyor.
25,43 Hisse başına verilecek. Tam olarak 25,436244 açıklandı.
Yani 1 hisse 26,43 hisse olacak.
Bunu istediğin rakama genişletebilirsin.
YTDeğildir.
İYİ Günler arkadaşlar.
Twitter da ve bazı yerlerde birleşelim diyenler var.
Bende onlara derimki bizler küfürler dahil 300 TL lerdeyken kağıt demişiz.
10 yıl taşımışşız.
3000 TL lerde alınce ve bu kadar yükselince başa gelen çekilir.YTD.
Birde bu tahtada PATRON faktörüde açık ve net var.
O sattımı dikkatli olmak gerekir yani pak satınca ve geçmişte aldığı 2000 lot kadar daha elinde var.
Onu nereden verecek verecekmi oda belli değil.
Hacim arttı.
Birde BRYAT gibi olması için patronun karışmaması lazım.
Hala aylığımız al'da lakin haftalığımız da kırıldı.
Günlük diplerde bugünkü rakamlarla 3000 üzeri CUma kapatmamız imkansız bu durumda haftalık nanay olur.
1 hafta eksi kapatmamız garanti artık o zaman gelecek haftayı bölünmemiş rakamlarımızla 3000 üzerine atmamız gerekir.
YTD.
Yoksa 100 günlük ortalamalar devreye girebilir.YTD.
Hikayesi de bitti yeni hikaye lazım kapıta 😊
Aklıma gelen bi hikaye var aslında patrona sesleniyorum burdan önce kartonun sermayesini arttırdın sonra dönkasanın arttırdın kafanda dolaşan tilkilerin farkındayım ☺
Senaryo yazayım bende yeni.
Yıl sonu karı 120/125 milyon atma tahminimdir.
Olaki 100 günlüklere gelirse dönme ihtimali var.
Brisa örneğinde 8 TL lere çıkan kağıt 3.5 TL lere düşmüş şimdi ise 20.10 TL lerde
Buda aynı yönde hareketleri ediyor.YTD.
Bedelsizlerde bayagıda fiyatlarında kabarıklıklar var.
Endeks e çakarlarsa alimalalh yeniler yanar.
Demokrasi ve hukuk bağlamında dolarizasyondan kurtulmuş bir iktidarda yeni dolar girişleride beklerim.
Merkez de eksi 49 milyar dolar rezerv var derler.
Bu durumda TÜRKİYE'nin durumu hiç hoş değil.
Biraz nakit ve benzerlerinde kalmakda fayda var.
Karton patronuna o kadar küfür ettim.Şimdi yuttum laflarımı.
Teşekkürler Karton patronu.
Mantıklı fiyatlarda çıktım ve altın artı nakite attım %70 kazancımı geri kalanıda hissede
Başda algyo,indeks,egegübre,şişe artı tuborg YTD.
Azda kartondayım bir ara aldıklarımı geri sattım.
YTD.
Egeen de takibimde kalacak.
Onu patronun Engin ufkuna bırakıyorum. Devralan ve devrolunan şirketlerin birleşmeleri için yasal zorunluluklar var değil mi dedecim😊 ne yapması lazımdı dedecim devralanın sermaye artırımı zorunlu değil mi ha bir de devrolunan şirketin de nakti sermaye artırımına gitmesi zorunluydu değil mi dedecim😊
Bilen varsa cevap verebilirse çok memnun olurum. Karton bugünkü işlem fiyat ortalamasına göre mi bölünecek?
Bedelsiz Pay Alma Hakkı Kullanım Başlangıç Tarihi: 25.12.2020
Kayıt Tarihi 28.12.2020 * Borsada işlem gören tipteki payların hak sahiplerinin belirlendiği tarih.
29.12.2020 * Sermaye artırımı varsa yeni payların, payları Borsa‘da işlem gören pay sahiplerinin hesaplarına gireceği, sermaye azaltımı varsa hesaplarından çıkacağı tarih.
KAP haberinde böyle yazıyor.
Sormak istediğim;
25 Aralık tarihinde mi, 28 Aralık tarihinde mi,
Elinde karton hissesi olan, yavruları alacak?
Hani gün bölünme gerçekleşecek.