Sayfa 726/865 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon
Arama sonucu : 6913 madde; 5,801 - 5,808 arası.

Konu: KARTN - Kartonsan

1. 2000 yıllarında Yapı Kredi,
    2010 larda Brisa ve Netaş,
    Arada Rheag vs.
    3-5 kez battım, On yıllarca banka kredileri ödedim,
    Karton da batırırsa, sonrası borsaya kesin stop koyarım artık.
    YTDeğildir.

2. Birde hissede çok acemi var gibi 15 dk gecikmeliden lot alıp satan çok oluyor.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Ufalınca, bu rakamlara doğru hareket etme beklentisi, borsa kurulduğundan beri hep vardır.
    YTDeğildir.

4. Bu kadar in çık in çık olayında spk nasıl hala el atmıyor? BRYAT bi düştü hemen devre kestiler. Kartonsan gondola döndü yukarı aşağı hala kimse hayırdır demiyor. Ondan sonrada KY borsaya gelsin diyorlar. Ulan hep beraber KY soyuyorsunuz neden gelsin

5. 2300 den kartn aldim bakalim. Ins elimizde patlamaz. Derinlikte ky alisi var, esasinda almamam lazimdi ama elim
    Kasindi.

6.  Alıntı Originally Posted by Buraktepe Yazıyı Oku
    2300 den kartn aldim bakalim. Ins elimizde patlamaz. Derinlikte ky alisi var, esasinda almamam lazimdi ama elim
    Kasindi.
    Hocam sizi Konya sayfasindada okuyorum.Bu fiyattan almanıza hem sevindim hem şaşırdım. Ama bu hissenin bir güzelliği var SPK ne yaparsa yapsınlar ceza vermiyor. Konya öyle mi 2 günde 2 ceza bile almışlığı var.

7.  Alıntı Originally Posted by anzak Yazıyı Oku
    Hocam sizi Konya sayfasindada okuyorum.Bu fiyattan almanıza hem sevindim hem şaşırdım. Ama bu hissenin bir güzelliği var SPK ne yaparsa yapsınlar ceza vermiyor. Konya öyle mi 2 günde 2 ceza bile almışlığı var.
    Kartn lari daha once 2500 den cikmistim. Ordan cikani baska hissede degerlendirdim. Simdi geri geldik. 2250 yi kirmak icin baya zorlanmisti cikisinda simdide destek olarak calisti. Takas tarafi aslinda olumsuz. Gerci bedelsizin sonuna yaklasan hissede ne takas ne teknik calisir. Bakalim hakkimizda hayirlisi.

8. Arkadaşlar cuma pazartesi Salı ve Çarşamba günlerinin takasını paylaşacak olan var mı ? Şimdiden teşekkürler.Az önce iş ve globalın sattığını bu formda okudum gibi.Yanılıyor muyum?

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 726/865 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •