ne gundu be adamlar endeksi tepenin tepesine diktiler vermezyizde vermeyiz diyorlar..
Printable View
ne gundu be adamlar endeksi tepenin tepesine diktiler vermezyizde vermeyiz diyorlar..
1720 şimdiki durak sortorler bılgınıze
DOW un şu an ki haline bakarak diyebilirim ki yarın da min 1+ sı var..
Tahminim 1.5 +
DOW biraz daha kuduruk kaparsa 2+ yi gösterirler..
Eregl bugün sinyal verdi..Onu yüzde 5-7+ yaparlarsa bankalarda 1 civarı artı biraz tup biraz thy tcell koysalar..
Yüzde 2 cepte..
ayilarin nesli kurudu 120 den bu yana ayi kaldiysa tebrik etmek lazim...bu ayilar subattan once zor gelirler..son gaz ralliye devam duzelt duzelt yukari devam
TEB yine 18 bin long açmış, son 3 günde 40 binden fazla long açtı adamlar
1930 yılını inceliyordu ayılar.buhran olmuş :)ytd
https://www.hisse.net/topluluk/showt...20#post5061520
Sayın Asal31
Bir matematikçi ve candlesticker olarak,sizi büyük bir zevkle takip ediyorum
Bir şey 1 kere olursa "Şans"tır, 2 kere olursa "Tesadüf"tür, 3 kere olursa "İstikrar"dır
Ve...
"Bir şeyin bir defa olması ikinci kez olacağı anlamına gelmez, ama iki kez olmuşsa üçüncü kez mutlaka olacaktır."
https://www.hisse.net/topluluk/showt...38#post5064738
Böylesine müthiş bir bilgi ve zekanın yanında da bu tevazu ve nezaketin eşlik etmesi doğal bir sayı ooh pardon doğal bir davranış ..hep gülmeniz dileğiyle..
Saygılar,sevgiler :)
ben 4 yil aradan sonra islemi short yonlu actim 1680 lerin hatrina . ama 1695 den de stop oldum
saatlikler sat demedigi muddetcede pozisyon acmam artik.. cok seyler degismis bistek de
su gunlerde izsurenli longlar daha avantajli
kisa vadeli grafiklerde donus emaresi olmadan ha surdan ha burdan doner diye short acan israrci olan ayularin nesli - bakiyeler ile kurur
Kıssadan Hisse
Hoca, bir gün kırlardan topladığı çalı çırpıyı eşeğine yükleyip evine götürürken:
"Acaba, yaş çırpı da kurusu gibi yanar mı?" diye düşünür ve şeytana uyarak çakmağını çakar ve alevi çalı çırpıya dokundurur. Aralarında kuruları da bulunan çalı çırpı hemen alev alır. Eşekte bir korku, bir telaş, huzursuzluktur başlar. Anıra anıra, çifte ata ata dörtnala koşmaya başlar. Hoca da arkasından olanca gücüyle bağırır:
- Aklın varsa göle koş!
bir onceki mesajda dedigim gibi Cok sey degismis bistekde
fazla degil 6-7 tane tahtayi ekranina sabitle biraz seyret bademgiller icin hicbir seyin imkansiz , zor olmadigini gorursun onumuzdeki hafta 1800 u gorse bu benim icin sasirtici olmaz . elbet bir yerden sonra duzeltme yapacak ama o duzelmeyi ac kapa ile arayan shortcu bile batar bu piyasada
vadeli taraf shortcu varant taraf shortcu opsiyon shortcu palanin yerinde siz olsaniz ne yaparsiniz adam hakli mazot bol oldukca veriyor atesi 4 yildir kesintisiz dusen bi endeks var dolar ve gram.altina gore bu kadar yatirimci gelmis...en dandik hisseler bile dusme dusmuyoraz iniyor cogu bellemiz bi ucgen aha kirildi al tekrar tavan mali satan asil sahipleri bile saskinlikla izliyorlar bu nasil istir diye
169 binden lönk imkanı vermez mi bozgurt. :he:
bozkurt hesap hesap hep shortsun hic zarar etmiyon nasil oluyosa masallahin var..yada palaya tarla bagisliyirsun surekli
Xu030 icin 1710 - 1715 diyorum ve yarında cuma, şahsen bugün garan için şubat vadelide küçükte olsa short açtım kendimce, bu dediğim rakam görüldüğü zaman bitecek ve yarında çok rahat görecek, sonrasında fişi yavaş yavaş çekecekler haftaya göreceğiz bakalım, haa dediğim olmazsa zararı kabul eder hedge ederim, beni böyle söyleten ve güvendiğim tek şey yıllarca bu tepeyi gördüğünde mutlaka fişinin çekilmiş olmasıdır, bademliler falan da kurtaramaz, ayrıca ben komple ölecek bitecek demiyorum ama sağlam bir düzeltme gelecek diyorum sonrası yine yukarı zaten
Mobilden yazıyorum hata varsa kusura bakmayın
bu bademler yabancidanda insafsiz cikti hic dur durak biomiyorlar ya tavan ya taban baska kurtarmiyor
Yani 200 binde olsa şortcuyum abi, hep şort hep şort, hiç long olmuycam, beni longlasın diye beklemeyin :kahkah:
Endeks dolar bazında ucuz ama doların bu seviyelerde kalacağının garantisi var mı?
8 günlük ortalama 7,41
22 günlük ortalama 7,54
Bu seviyelerin üstünde kapanışlar endeks spot çıkışları hızlandırabilir.
Bademgillere de çok güvenmemek lazım. Aylardır aldıklarını 3 günde satarlar. Faiz/dolar oyunundan yola çıkarak borsayı da satmayacaklarının garantisi yok.
Bol kazançlar.
SONUÇ hiçbir zaman değişmez sadece gecikir.....
bu bademler her kimse ve o a1 islem yaoan serrfsiz kimse..bu emkgyo izledim son dk 30 milyin lot verdi aksama kafar al ver al ver 535 milyon lot islem yapmis
dolar ufaktan gıdıyor bu arada
Arkadaşlar merhaba :) Yeni sistemime göre hala alda olduğu için 1660 lardan stoplamıştım. Ama şu an sat verdi zirveden. 2000 puanlık. Yarın inşallah shortu açıyorum yine :)
Burada açıklamasını yapmıştım daha önce. Atak hareketler yaptığında önce dinlenir sonra tekrar hareketlenir ya ve biraz daha çıktıktan sonra yorulur düzeltme yapar işte o satılacak seviyenin sinyali :) 2000 puanlık bir düzeltme bekliyorum.
Önceden keşfetseydim 1607 den kesinlikle short açmazdım :)
Birde fx de çok denedim ve hep kazandırdı maşallah. Endeks çok hantal:)
İyi akşamlar ve bol kazançlar herkese :wave:
insallah kazanirsiniz diyeyim short acanlara bunlarin insafi falan yok kafaya koymuslar 200 gitmeye haftalik grafikte durum oyle gozukuyor..duserde ayilarin nesli kurtulur
İyi akşamlar, herkese.
https://www.youtube.com/watch?v=6**jGXim6k4
Barış Manço - Arkadaşım Eşşek
Kaç yıl oldu saymadım köyden göçeli
Mevsimler geldi geçti görüşmeyeli
Hiç haber göndermedin o günden beri
Yoksa bana küstün mü, unuttun mu beni?
Dün yine seni andım, gözlerim doldu
O tatlı günlerimiz bir anı oldu
Ayrılık geldi başa, katlanmak gerek
Seni çok çok özledim, arkadaşım eşek
(x2)
Arkadaşım eş-
Arkadaşım -şek
Arkadaşım eşek
Yaban tayları çayırda tepişiyor mu?
Çilli horoz kedilerle dövüşüyor mu?
Sarıkız minik buzağıyı sütten kesti mi?
Kuzularla oğlaklar sevişiyor mu?
Uzun kulaklarını son bir kez salla
Tüm eski dostlarımdan bir haber yolla
Ayrılık geldi başa, katlanmak gerek
Seni çok çok özledim, arkadaşım eşek
(x6)
Arkadaşım eş-
Arkadaşım -şek
Arkadaşım eşek
----------------------------
Devam ...Yaz dostum...
tacirlerdeki vatandas her kimse her hisse vadelide satici ve oldukca yuklu pozizyonlanma var neya baksam tacirler satici