“İyi kararlar tecrübe sayesinde alınır. Tecrübe ise, kötü kararlar sayesinde kazanılır.” Will Rogers
https://www.hisse.net/topluluk/showt...20#post5061520
Sayın Asal31
Bir matematikçi ve candlesticker olarak,sizi büyük bir zevkle takip ediyorum
Bir şey 1 kere olursa "Şans"tır, 2 kere olursa "Tesadüf"tür, 3 kere olursa "İstikrar"dır
Ve...
"Bir şeyin bir defa olması ikinci kez olacağı anlamına gelmez, ama iki kez olmuşsa üçüncü kez mutlaka olacaktır."
https://www.hisse.net/topluluk/showt...38#post5064738
Böylesine müthiş bir bilgi ve zekanın yanında da bu tevazu ve nezaketin eşlik etmesi doğal bir sayı ooh pardon doğal bir davranış ..hep gülmeniz dileğiyle..
Saygılar,sevgiler![]()
Hayat hoş gerisi boş
ben 4 yil aradan sonra islemi short yonlu actim 1680 lerin hatrina . ama 1695 den de stop oldum
saatlikler sat demedigi muddetcede pozisyon acmam artik.. cok seyler degismis bistek de
su gunlerde izsurenli longlar daha avantajli
kisa vadeli grafiklerde donus emaresi olmadan ha surdan ha burdan doner diye short acan israrci olan ayularin nesli - bakiyeler ile kurur
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Kıssadan Hisse
Hoca, bir gün kırlardan topladığı çalı çırpıyı eşeğine yükleyip evine götürürken:
"Acaba, yaş çırpı da kurusu gibi yanar mı?" diye düşünür ve şeytana uyarak çakmağını çakar ve alevi çalı çırpıya dokundurur. Aralarında kuruları da bulunan çalı çırpı hemen alev alır. Eşekte bir korku, bir telaş, huzursuzluktur başlar. Anıra anıra, çifte ata ata dörtnala koşmaya başlar. Hoca da arkasından olanca gücüyle bağırır:
- Aklın varsa göle koş!
bir onceki mesajda dedigim gibi Cok sey degismis bistekde
fazla degil 6-7 tane tahtayi ekranina sabitle biraz seyret bademgiller icin hicbir seyin imkansiz , zor olmadigini gorursun onumuzdeki hafta 1800 u gorse bu benim icin sasirtici olmaz . elbet bir yerden sonra duzeltme yapacak ama o duzelmeyi ac kapa ile arayan shortcu bile batar bu piyasada
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
vadeli taraf shortcu varant taraf shortcu opsiyon shortcu palanin yerinde siz olsaniz ne yaparsiniz adam hakli mazot bol oldukca veriyor atesi 4 yildir kesintisiz dusen bi endeks var dolar ve gram.altina gore bu kadar yatirimci gelmis...en dandik hisseler bile dusme dusmuyoraz iniyor cogu bellemiz bi ucgen aha kirildi al tekrar tavan mali satan asil sahipleri bile saskinlikla izliyorlar bu nasil istir diye
Yer İmleri