boztancı otonbüsü daha mantıklı gibin geliyor bana.
regeditler de gümüşe saldırmış, belkine altını da pörtletirler.
du bakalım merkezleer ve herkezler savaşını kim kazancak. :he:
Printable View
Aslında haklısınız, ben de bunun farkına varalı 7-8 ay oluyor, ama gel gör ki alışkanlıklardan vazgeçilmiyor...
Gözümüzün önünde ne kağıtlar nerelerden nereye gitti, biz aynı kağıtlarda takılıp kaldık...
En artık gitmez dediğim kağı bile konsolide olup tekrar 1 e 2 yapıyor, biz burda %1-2 leri kovalıyoruz...
bofa merinin 4 ocaktan bu yana spot piyasadan yaptıgı kazanç bizleri soyuyor her ay
https://i.hizliresim.com/Gb6NTb.jpg
1.59x'lerden re-short style
conso nerde yaa ? cezalı mı ?
Canım cıktı 300p trade etmekten....1500p anca aldık....
Borsa yatırım hisselerinden usdtrf
Gldtrf
Gmstrf
Zararına satsak kardan mahsup edebiliyor muyuz
Burada alanlar tecrübeliler vardı da sormak istedim
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yok, çok inanmıştım yataya bağladığına trend olusturamayacagina. Cunki seni inandırdı izlerken. Sistemim ısrarla sat ta olmasına rağmen paranın erimesini izledik. Bir kez daha neden Manuel çok zor anladık gördük.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
amma kastı bugün de, 157 altı işlem görmemiz lazım, hala mücadele
Zamların sebebi bulundu arkadaşlar: esnaf :oleyo:
" Heyhat, bari biri yeşilden başlasın ).. Az kalmış zati ömürlük "
GARAN tahtasına bakıyorum, tam bir karmaşa, TİTAN' ların savaşı gibi...
Hani diyoruz ya PALA şöyle yaptı PALA böyle yaptı diye...
GARAN tahtasında şu anda PALA' nın bile sözünün geçmeyeceği bir noktadayız...
Bence tabi...
" DowF 30,500 değse yeşil başlar Pistte betalı ).. "
akapenin ülkeyi yönetemeyeceğğni gösteren ifadeler bu akape liderinin ifadeleri..zamlar oluyormuş da suçlular esnafmış marketlermiş.. falan filan.. hadi onlar zam yapıyor da siz köprülere neden zam yapıyorsunuz.. ?? vergileri neden arttırıyorsunuz ?? herkesin maliyeti artacak ama siz saray yapmaya devam edeceksiniz.. ara sıra da böyle millete iş yapıyor gözükmek için atar yapacaksınız.. 15 yıldır aynı tiyatro..
netice: bence zamlar az bile.. almanya bizi kıskanıyorsa abd şaşkınsa o seviyelere çıkmalı dolar cinsinden.. hatta bizdeki üreticiler ihracat yapıyorlar ve dunya fiyatlarını görüyorlar.. kaldı ki burada benchmark olarak kullandığımız ford focus abd de 20 bin dolar bizde ise 40 bin dolar.. yani demek ki oluyormuş yüksek fiyatlar.. ve nedeni de elbette vergiler..
yani sizin yüksek vergileriniz nedeniyle halk sürünüyor..vergiler düşmeden hiç bir şey düzelmez..
Yurtdışı toparladıkça bizim PY daha da aşağılara sürüklüyor bizi...
Acaba Çarşamba-Perşembe olduğu gibi panik satışı bölgesine mi çekmeye çalışıyor bizi...
İçimden bir his PALA' nın bizi yavaş yavaş bir uçuruma doğru sürüklediğini söylüyor...
Normalde hislerime göre işlem yapmam ama gerek ekran başından ayrılacak olmam, gerekse de GEDİK' in U30 özelindeki ağır satışların beni rahatsız etmesi üzerine tüm longları kapattım, bu haftalık bu kadar yeter...
Kimin malını satıyor acaba GEDİK ??? eğer açık yapıyorsa kapanışta hafifler, yoksa artarak devam eder, ve panik bölgesi...
Bunun cevabını yaşayarak görmek istemiyorum şahsen...
1520 alttaki pembe benim için taze short yeridir..stoplosslu..
her saat iniyor..1515-1520 diyelim..
https://i.hizliresim.com/MBzQT2.png
Şort mu giydin abka abi
makineler ve kurumsallar için fiyat seviyesinin önemi yok.. onlar her seviyeden alıp satıyor.. normal yatırımcı (retail trader, a.k.a küçük yatırımcı ) fiyat grafiğinin istediği seviyelere gelmesini bekliyor (al veya sat) ama onlar böyle bir şey yapmak zorunda değilller, ki zaten fiyat grafiği oluşuyor sonuçta.. emirler geliyor ve çıkmalı sistemden karşılanarak.. hatta destek ve direnç gibi kavramlar onlar için likit hale gelme şartlarını sağlayacak emirleri sğlıyor zira o seviyelerde daha fazla emir oluyor genelde.. kendi çıkarlarına uygun biçimde likit hale geldikten sonra direnci kırar veya gelmeden aşağıda bir yerde işini halleder, herkes orayı beklerken..
Sayfalar yavaş ilerliyor
Dostlar'dan cezalı olanlar mı var diye düşünüyorum yanılıyor muyum....
Taşınan Açıklar
https://i.hizliresim.com/6K4ByK.png
bist 30 ve vadeli günlük sat verdiği halde,bist 100 vermedi,vadelide işlem yapan için bist 30 ve vadelinin kendisine bakmak daha mantıklı(hissede işlem yapıyorsanız kendisine bakmak tabii ki...)
Garanti bugün çok diri görünüyor......
shortlarımı kapadım gaymeleri hesaba aldım, kar cebe yakışır, falcım bana xu030 50 günlüğü kırmak istemiyor gibi buradan bir devşirme yapabilir 1630 görür ise tekrar vur dedi, böylece dayın daha çok boğayı bir araya toplama fırsatı da bulmuş olacak, ama 50 günlüğü de takipte kal ne olur ne olmaz, yeni bir hafta yeni bir ay ve yeni bir başlangıç yapmakta fayda var. azıcık daha sabırlı olmakta fayda var, banka ve holdingler yukarı devşirir ise iyi bak yonca 9.7x civarına teperse vur tepesine tepesine dedi.
Kadirz_m abi şortları bi sen tutuyordun,sende kapattın, topikte yukardan şort vuran kalmadı. olurda endekis düşerse kimse havasını atamıycak. :)
Reis short var bende de. 157 altına gelmesini bekliyorum. Olur olmaz. 162 görürse de ekstra vururum levyemi.
Dışarısı iyice kızardı, aşı haberlerini piyasa yemiyor gibi
" Dolar cazipti 7,29 ilaveledik spotingen "
Bugüne kadar benim de inandığım senaryo bu.
Galiba bademsporun oyun tarzı aşağıda elips içine aldığım birbirine çok benzer iki hareket. 2020 Mart ve Göstergelerdeki benzerlik de cabası. Yine de kafamda tek bir soru işareti var, bu yüzden poz kapattım (hedge) ve beklemeye geçtim. Bir süre izleyeceğim.
Tek soru: Macd ve LDT indikatörü bu kadar yukarıda iken sürekli satış mı olur, yoksa 1 (veya 2) zirve daha gelir mi aynı 2018 başında olduğu gibi. (2020 Martta covid bahanesi ile doğrudan aşağı inmişti, bu kez de mutasyon için iner mi, yoksa 50 günlük ortalamadan kafayı yukarı mı çevirir.) Şu durum bir netleşsin, tekrar bir yöne poz alırız, acelesi yok.
https://i.hizliresim.com/NBGYpk.png
O başka, yeni acmışındır yada çoook eskiden kalmıştır onu saymıyoruz manif abi 1700 üstü vuranları kapsıyor bu
Hani aradan zaman geçiyor haftalar aylar geçiyor sonra deniyor ya, way neymiş 120binden beri lönk kovalıyomuş falan fişman oluy, ona benzemesin yani aradan zaman geçip taaa ben 1700 lerden beri şort kovaladım diye :drunk:
hayırlısı olsun hocam, bu hafta böyle olunca herkeste bir panik bir korku oluştu gibi, falcının dediği gibi bu korkuları alıp "ne düşmesi yaw ben size şaka yaptım" diyip kesim için daha çok boğa toplama hareketi olabilir, en azından kar alalım sonrasına yine bakalım. :)
Yok ben çarşamba bir delilik yapıp long yaptım. Ama dün maliyet iyileştirdim. Kısmet artık. Para kazanırsam ben de oğluma bir çokonat alırım akşama.