Sayfa 729/1004 İlkİlk ... 229629679719727728729730731739779829 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 5,825 - 5,832 arası.

Konu: Viop - XXX

Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Tkfen de bıktırdı beni, her gün sövüyorum. 2 haftadır en yüklü işlem yaptığım tahta ama zar zor tırtıklıyoruz işte, neyse ki yan hisselerim gittide onlarla moral buluyoruz. Her yerden basıyor. Trende girdi diyosun, lak terse hareket yapıyo, direnç kırdı satmiyim diyorsun, çat hemen aşağı veriyor. Rezalet...

Ortalamamı 10 altına çekince, bırakıcam uzun vade. 25-30TL arası gelsin alsın benden :P
    makineler ve kurumsallar için fiyat seviyesinin önemi yok.. onlar her seviyeden alıp satıyor.. normal yatırımcı (retail trader, a.k.a küçük yatırımcı ) fiyat grafiğinin istediği seviyelere gelmesini bekliyor (al veya sat) ama onlar böyle bir şey yapmak zorunda değilller, ki zaten fiyat grafiği oluşuyor sonuçta.. emirler geliyor ve çıkmalı sistemden karşılanarak.. hatta destek ve direnç gibi kavramlar onlar için likit hale gelme şartlarını sağlayacak emirleri sğlıyor zira o seviyelerde daha fazla emir oluyor genelde.. kendi çıkarlarına uygun biçimde likit hale geldikten sonra direnci kırar veya gelmeden aşağıda bir yerde işini halleder, herkes orayı beklerken..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

2. Sayfalar yavaş ilerliyor
    Dostlar'dan cezalı olanlar mı var diye düşünüyorum yanılıyor muyum....

Taşınan Açıklar

4. bist 30 ve vadeli günlük sat verdiği halde,bist 100 vermedi,vadelide işlem yapan için bist 30 ve vadelinin kendisine bakmak daha mantıklı(hissede işlem yapıyorsanız kendisine bakmak tabii ki...)

Garanti bugün çok diri görünüyor......

6. shortlarımı kapadım gaymeleri hesaba aldım, kar cebe yakışır, falcım bana xu030 50 günlüğü kırmak istemiyor gibi buradan bir devşirme yapabilir 1630 görür ise tekrar vur dedi, böylece dayın daha çok boğayı bir araya toplama fırsatı da bulmuş olacak, ama 50 günlüğü de takipte kal ne olur ne olmaz, yeni bir hafta yeni bir ay ve yeni bir başlangıç yapmakta fayda var. azıcık daha sabırlı olmakta fayda var, banka ve holdingler yukarı devşirir ise iyi bak yonca 9.7x civarına teperse vur tepesine tepesine dedi.

7. Kadirz_m abi şortları bi sen tutuyordun,sende kapattın, topikte yukardan şort vuran kalmadı. olurda endekis düşerse kimse havasını atamıycak.
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    GARAN tahtasına bakıyorum, tam bir karmaşa, TİTAN' ların savaşı gibi...

Hani diyoruz ya PALA şöyle yaptı PALA böyle yaptı diye...

GARAN tahtasında şu anda PALA' nın bile sözünün geçmeyeceği bir noktadayız...

Bence tabi...
    9.33 tutmaya calışıyorlar yoksa coktan 9.00 lara gelirdi ytd nazar deydirmiyek

Sayfa 729/1004 İlkİlk ... 229629679719727728729730731739779829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •