27 temmuz 2020 yazmışım ajandaya.
Printable View
Bilmiyorum İbrahim kabaca aynı rakamlar çıkıyor. Ama özellikle Vob 230 bin altı dikkat etmek lazım. Yoksa bu formasyonunda tamamlanma ihtimali yüksek. YTD.
1999-2001 rallisi
https://i.resmim.net/SCD9ZM.png
2020-2022 ? Rallisi
https://i.resmim.net/SCDG8Q.png
40 yıllık faizci beni, viopçu yaptınız ya. Bu gün ilk işlemleri ufaktan yaptım. Yarım saattir kendime gülüyorum.
Saygılar
Taşınan Açıklar
https://i.hizliresim.com/hagu4ds.PNG
T24
@t24comtr
·
17s
Erdoğan'ın yasa tasarılarını 'onaylattığı' Prof. Dr. İzzet Özgenç'ten OHAL açıklaması:
Raptiye "Kaçınılmaz görünen ağır ekonomik bunalım sebebiyle OHAL ilânına toplum olarak hazırlıklı olmamız gerekir"
Akşener'den OHAL uyarısı: Türkiye'nin iflas etmesine sebep olabilir
İYİ Parti lideri Akşener, "ekonomik kriz nedeniyle olağanüstü hal ilan edilebileceği" iddiasıyla ilgili, "Sermaye kontrolünden başlayarak vatandaşın dolar mevduat hesaplarına kadar bazı adımların atılabileceği gibi bir endişe yaratır ki bu, Türkiye’nin çok çok zor duruma düşmesine ve iflas etmesine sebep olabilir. Sakın ha öyle bir el uzatma olmasın." dedi.
Asgari ücret toplantısı bile yapılamıyor ülkede yahu. Günü saati bellidir abicim o kadar basit. Ha ertelendi mi, daha o vakit koyarsın tarihini. Nedir bu bilinmezlik, kozmiklik anlamadım gitti.
DW Türkçe
@dw_turkce
·
1 sa
Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde "ekonomik kriz" konulu forum düzenlemek isteyen öğrenciler gözaltına alındı
Bir öğrenci, "650 Türk lirasıyla geçinmemiz bekleniliyor. Yapamıyoruz, geçinemiyoruz ve tek yapmak istediğimiz bunu dile getirmek" dedi
Bu akaryakıta neden zam gelmiyor yahu. Çok beklettiler bu sefer. Toplumu geçirecekler acep?
Hocam genel bir tecrübemi aktarayım viopta bir işlem açtınız ve sürekli gülüyorsanız hiçbir huzursuzluk yoksa çok büyük ihtimal bu pozisyon zarar ile kapanır.
Pozisyonda iken huzursuz olmanız gece rahat uyuyamamaniz acı çekmeniz içinizin içinizi yemesi lazım ki kazanacaginiza dair bir sinyal olsun
Hiçbir hissiyat yoksa zaten o kadar az bir pozisyon acmisinizdir ki umurunuzda değildir. Bu da güzel olur.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dünya Gazetesi
@dunya_gazetesi
·
10d
Pakistan MB politika faizini 100 baz puan artırarak %9,75'e yükseltti
Pakistan Merkez Bankası politika faizini 100 baz puan artırarak %8,75'den %9,75'e yükseltti.
Sasa piyasa defter değeri 14 , piyasa değeri tam 57 milyar tl , 14 yıllık borsacıyım böyle balon hisse tarihte daha önce görülmedi...
Sürekli buna atıf yapılıyor ama teorik fiyat hesaplanırken alınan faiz nedir acaba. Piyasa artık başka bir faiz oranı kullanıyor. MB'ninkini değil. Burada piyasa faize vurgu yapıyor. Yıllık faizi %30 alıyor, %18 değil gibi düşünüyorum. Sadece endeks değil dolar veya diğer vadelilerde de bu fark söz konusu. Implied faiz oranı %30, teorik fiyatlar da buna göre hesaplanmalı
TL rallisinde olan senin faizden daha fazla kazandı , sen şimdi oyunun içinde olmadığından her tahta balon gelir.:)
300 milyon dolarlık şirket 4,5 milyar dolara gelmiş onuda yazsana , bence bir daha herşeyi ile inceler şirketi.
ha köpük olabilir her tahtada olduğu gibi ama vakti saati geldiğinde yatırımlarda sorun olmazsa nerelere geldiğini görürsünüz.
kolay gelsin
Varlık fonu başkanı aynı zamanda Tüpraş yönetim kurulusu üyesiymiş, 1 kişi yazmadı burda bileydik 130 liradan dan don gömlek girerdik...
Dr. Nuri Sevgen
@nurisevgen
·
4d
Yoğun günlerdeyim pek twit atamadığıma serzenişler çok
Lütfen anlayış gösterinKavuşturulmuş eller
Çok sorulan soruya cevap: Piyasada büyük arbitraj fırsatı var
SPOT alıp aynı varlığın vadeli kontratına short pozisyon aldığınızda aralık sonuna kadar %50 faiz oranı (Brüt) kazanacak getiriler var..!
akçay senin için yapıştırdım sen takip ediyordun:wave:
HAKAN AKBAŞ
@hakana
·
17d
ABD TÜFE yıllık tarihi rekor seviyesinde 9.6% (Beklenti %9.2) geldi. Yarın #Fed son dönemin en şahin açıklamasını yapacak.
Ohal seçimi kaybetme ihtimali için olacak. CB bir yıl seçimi erteleyebiliyormuş.
İş adamları kendilerini güvence altına almak içn yönetim kurullarında partiden biri Ni istihdam ediyorlar.
28 şubat zamanında Ülker gibi kurumlar e. general bulunduruyordu.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
euronews Türkçe
@euronews_tr
·
45d
Afganistan Merkez Bankası, ulusal para biriminde yaşanan yüzde 12 değer kaybının ardından harekete geçti
Bunlar kadar olamadık:)
DW Türkçe
@dw_turkce
·
56d
TSK bünyesinde Libya’da görevlendirilen 56 uzman çavuş, komutanlarını kendilerine mobbing yapmakla suçladı, CİMER’e şikâyette bulundu
Görevlerine son verilen askerlerin sözleşmeleri feshedildi