Sayfa 724/1001 İlkİlk ... 224624674714722723724725726734774824 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,785 - 5,792 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Bankalar arasında SKBNK garip kaldı, ana ortaklar 1,50'lerden hisseleri sattı onları alanlar borsadaki yükselişi seyrediyor. Muhtemelen uygun zamanda yüksek bir bedelli ile yerine koymayı planlıyorlar bence.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Tarkank abi benim fikrimin ve düşüncemin bir önemi yok, palanın ne düşündüğü önemli
    Mesela ben bugün yılanoğlunun ve bisttin gırnızı olucağını düşünüyordum. ikiside koyu yeşil oldu
    Sanırsam bu ikisi ralliye tüm hızıyla devam edecek
    chas tüm hızıyla otobanda
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tarkank abi benim fikrimin ve düşüncemin bir önemi yok, palanın ne düşündüğü önemli
    Mesela ben bugün yılanoğlunun ve bisttin gırnızı olucağını düşünüyordum. ikiside koyu yeşil oldu
    abi yılanoğlunun dünkı günlük barını gördünmü? bian önce uzun yesil kapanışlar yapması lazım..uzun adam zaten rahatsızki toplaşıp duruyor...bence perşembe altın vuruşu yaparlar derim...

Ariston abi borsaya kote olan şirketlerin toplam piyasa değeri kac milyar oldu ya?

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Tarkank abi benim fikrimin ve düşüncemin bir önemi yok, palanın ne düşündüğü önemli
    Bence bu bildiğimiz PALA değil, Bu PALA kaytan bıyıklı PALA

Bavullarla gelen dolarlar piyasaya 14 den giriş yaparak enflasyon karşısnda çöp olmuş hisselere giriş yapıyor, burada ne teknik çalışır, ne temel; bavul bavul dolar geldikçe piyasa 5000 endeks; yani eski stil 500.000 endekse bile gider

6. VOB 230 bin üzeri kaldıkça 290 bin civarına gidiyor.

Endeks 270 bin civarı. 210 bin üzeri kalmak kaydıyla.

7. Hesaplama yapmak lazım. Tabi halka açık kısmı yabancı vs detaylı ayıran raporlar ara ara oluyor.

>>>>

https://www.ekonomist.com.tr/borsa/b...sa-degeri.html
    9 Aralık 2021 itibarıyla borsa şirketlerinin piyasa değeri… Borsa İstanbul’da işlem gören şirketlerin toplam piyasa değeri, gün sonu itibarıyla yaklaşık 2 trilyon 377 milyar lira olarak hesaplandı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. gidimde şapka bere gizli şekilde döviz bürosundan dolar alayım...

Sayfa 724/1001 İlkİlk ... 224624674714722723724725726734774824 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •