Bankalar arasında SKBNK garip kaldı, ana ortaklar 1,50'lerden hisseleri sattı onları alanlar borsadaki yükselişi seyrediyor. Muhtemelen uygun zamanda yüksek bir bedelli ile yerine koymayı planlıyorlar bence.
Bankalar arasında SKBNK garip kaldı, ana ortaklar 1,50'lerden hisseleri sattı onları alanlar borsadaki yükselişi seyrediyor. Muhtemelen uygun zamanda yüksek bir bedelli ile yerine koymayı planlıyorlar bence.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Tarkank abi benim fikrimin ve düşüncemin bir önemi yok, palanın ne düşündüğü önemli
Mesela ben bugün yılanoğlunun ve bisttin gırnızı olucağını düşünüyordum. ikiside koyu yeşil oldu
Sanırsam bu ikisi ralliye tüm hızıyla devam edecek
chas tüm hızıyla otobanda
Hamdım Piştim Yandım
Ariston abi borsaya kote olan şirketlerin toplam piyasa değeri kac milyar oldu ya?
Bence bu bildiğimiz PALA değil, Bu PALA kaytan bıyıklı PALA
Bavullarla gelen dolarlar piyasaya 14 den giriş yaparak enflasyon karşısnda çöp olmuş hisselere giriş yapıyor, burada ne teknik çalışır, ne temel; bavul bavul dolar geldikçe piyasa 5000 endeks; yani eski stil 500.000 endekse bile gider![]()
Hesaplama yapmak lazım. Tabi halka açık kısmı yabancı vs detaylı ayıran raporlar ara ara oluyor.
>>>>
https://www.ekonomist.com.tr/borsa/b...sa-degeri.html
9 Aralık 2021 itibarıyla borsa şirketlerinin piyasa değeri… Borsa İstanbul’da işlem gören şirketlerin toplam piyasa değeri, gün sonu itibarıyla yaklaşık 2 trilyon 377 milyar lira olarak hesaplandı.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
gidimde şapka bere gizli şekilde döviz bürosundan dolar alayım...![]()
Yer İmleri