Kısaca "ibibikte teknik çalıştı" diyebiliriz herhalde. :ok:
Printable View
http://i63.tinypic.com/119wchd.png
Görüntü güzel sayın gercekhisseci.
Yeni grafiği hazırladığımda inşallah burda da paylaşacağım.
En son grafiğimiz yukardadır.
Sanırım 14.09 u görmüş ve grafiğimizdeki 14.38 e yaklaşmış.
Grafikte siyah yükselen trend çizgisinin üstünde kaldığı sürece pozitif düşünürüm.
Bu hafta için yaklaşık 13.45+ olması yeterli.
Birkaç hafta bu olursa 16.50 TL yi takibe almakta fayda olabilir. :)
Aşağıda ise kırılan 200 günlük HO illa ki akıllarında olacaktır.
dün böyle bir yorumda bulunmuş idim ve bu sabah ilk etapta çıkmak isteyeceğini söylemiştim...bu gün verilere baktığımda hakketen de 13,87 nin görüldüğüne şahit oluyorum...şu saatlerde de 13,65 te işlem görüyor...yalnız bu gün üzerinde bir yük varmış gibi biraz hantallaşmış...ben bu işarete bakarak ilk etapta bir miktar mal satmanın doğru olabileceğini düşünüyorum...tabi hisse sahiplidir asıl kararı da o verecektir...ama mantığım şu anda bunu bana söylüyor...
tekrardan ben hepimize başarılar diliyorum..
bu arada iki gün önce datagate hissesini 4,91 maliyet ile almıştım ,endeksin olumlu olduğu günlerde datagatenin çıkışının devam edeceğine inanıyordum ki bu şekilde de tutacaktım..ama endeks bu gün bir miktar eksiye düşünce bende panik yapıp 5,88 den verdim ve yerine de bilançosu düzelmeye başlayan vede son günlerdeki endeksin çıkışına ayak uyduramayan vede her an güçlü bir tepki verebilecek bağfas hissesini aldım..
bakalım nasibimizde neler olacak ??? ben hepimize başarılar diliyorum..
Son uc gundur 12.32 'den başlayarak düzeltmesiz (seans içi hariç) 13.62 ye geldi.bugunde devam eder mi yoksa eksimi kapar pala bilir.ihtimallere göre stoplu takip herzaman iyidir.eger devam edecekse muhtemelen 15 kademesinde tutunmayı deneyecektir.grafikte gorunen bir önceki 15 denemesi basarisiz oldugunda 10.3x geri çekilmişti.bir diğer ihtimal 13-14 bandında bilançoya kadar yatay seyretmesi de ihtimal olabilir.bakalim neler olacak.ytd
Hadi bakalım trendi bozmadan 14 e dogru bir kapanış yap pala abi😁
Kapanis % 2.15 ile 80.karanlikta yaklaşık 6k.islem var.
Bugün endekse hiç ayak uyduramadı...
Neyse... inşallah yarın kaldığı yerden devam eder...
BES girişler BİST50 hisselerini yükseltti.Diğer hisseler kafasına gore takildi
ASUS_T00J-D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bazı arkadaşlar yazmış talep ile ilgili sıkıntı olur gibi (yüksek tavuk fiyatından dolayı ). Tavuga talepte sıkıntı asla olmaz. Sen mesela agostos teslim bir tır mal istiyorsan mayıs ayında fabrikaya sipariş vermen gerek.Satış adetinden cok maliyet üzerinde ve mevsimsellikten arındırılmış satış fiyatı üzerine yoğunlaşmanız gerek. bildiğimi ben yazıyorum zaten.
2017 dolares 3.85 tl Bütün tavuk 6.50 tl.Banvit 25 tl.Şimdi tavuk 14 tl olmuş. Beklenti yüksek, risk yüksek mal toplamak için baskıda yüksek.Tam spek havası.Ancak hissede korku aşıldı gibi.Ytd.
banvite gerçekten de helal olsun..bu gün de çıkışına devam ediyor ve şu anda 14,23 fiyatına ulaşmış görünüyor...tavuk fiyatları son zamanlarda iyi zamlandı buda iyi bir bilançonun geleceğini bize işaret ediyor ki banvit hissesi de bu beklentiyi şimdiden satın almaya başlıyor..ihracat oranı artan bir banvit var karşımızda ,yurtiçi arzda azalma var bu yıl ..buda tavuk fiyatlarının çıkmasına neden oluyor..
yalnız daha önce de dediğim gibi tavuk şirketleri için bir yıl iyi sonraki yıl da kötü bir mali performans sergilemeleri istatistiği var karşımızda...bu yüzden de hisseyi zaman trade ederek tutmalı ve iyi bir zirvesinde satıp çıkmanın daha uygun olacağını düşünüyorum...tabi bu zirve hangisi olur bilemem...bunun herkesin kendi tecrübesine göre belirlemesinde fayda var....
demek istediğim alıp satmayı iyi ayarlamak gerekiyor...ben hepimize başarılar diliyorum..
önemli zirveleri 17,5 20,00 ve 25,00 tl olarak görünüyor bana....her ne kadar 28 ,00 zirvesi de varsa da ben oranın beklenmemesi gerektiğini düşünüyorum...söylediğim zirveleri iyi tahlil edip iyi bir karar vermek gerekiyor....her ne kadar karar vericiler tahta yapıcılar ise vede istedikleri yerlere de çıkarabilecek iseler de bence makul olmakta ben fayda görüyorum...sonuçta borsada fırsatlar bitmez...
tabi bunları kendi düşünce ve tecrübelerime göre söylüyorum..siz yine de kendiniz iyi düşünüp kendi kararınızı veriniz..
Turkiyenin en büyük beyaz et hissesinin ve krize dayanıklı önemli yb sermaye girişimi şirketinin sığ yapısından dolayı spek elinde baskilanmasını izliyoruz..iç piyasa daraldı ancak ihracaat hızla artıyor..
İbibikte teknik bir kere daha çalıştı diyebiliriz herhalde.
Maksimum 14.34 TL'nin test edildiğini görüyorum.
Bu durumda 14.38 de tamamdır diyebiliriz.
Bol kazançlar. :)
http://www.borsanalist.com/teknikanaliz/banvit
Şartların artık lehe şekilde geliştiğini düşünenlerdenim. Girmek isteyenler için önümüzdeki 1-2 ay içinde bu seviyelerin hayal olacağını sanıyorum.
Piyasada mal yok, bu yüzden etiket fiyatları tarihi yükseklerde. Girdiler ise daha kontrol edilebilir seviyelerde. Çok güzel günler olacak gibime geliyor.
Kesinlikle yansıyacaktır. Sponsorluk desteğinin de artık olmayacağını düşünürsek 3.çeyrekte rekor karlar görebiliriz gibime geliyor. Tabii bunlar şahsi düşüncelerim.
Hacime bakilirsa ayi tuzagi gibi ama tuzagin buyuklugunu spek belirleyecek yani daha asagi salmayi destekleyerek. Bilancodan onceki 1-2 haftaya kalmaz coktan alicilar yerlerini almis olurlar diye tahmin ediyorum. YTD. Supriz cikma ihtimali de cabasi. Brf Brezilyada birlesmeye gidiyor yerel bir firmayla. Brf yone Tbq da da Katardan kalan payi almak isteyebilir diye sadece icimden gecti veya yeni bir satinalma vs.
Hey gidi banvit topigin terkedilmis kasabaya dönmüş 😁
Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
gercekhisseci
Banvitte dün girisle iyi bir zamanlama yapmışım.yeterki 14 üzeri kalıcı olsun.ytd
Bugün 1450 direncinden donsede kapanış bana gore iyi yükselişe devam etti.yinede bu direnci aşıp 13-14 bandindan uzaklasmasi temennimdir. 14 den geri donusleri artık kabak tadı
vermeye başladı.umarim kalici bir yukselis olur.ytd
.
Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
gercekhisseci
Maşallah bugün topik çok kalabalik😁
alista bgc var bakalim bugün ivme verebilecekmi tahtaya .keske creditte alista olsaydi😁ytd