Originally Posted by
keko
13,60 ağırlıklı ortalaması ,13,51 de kapanış oldu..aslında fena bir kapanış da değil...yarın büyük bir ihtimalle tekrardan çıkış yapmaya çalışacaktır...ama bu kapanış artık yavaş yavaş satış vaktinin yaklaştığını bana düşündürtüyor...ilk etapta ilk çıkış dalgası için bu kadarlık prim yeterli görülebilir...ardından bir dinlenme sürecinden sonra tekrardan yeni bir dalga oluşturabilir...
tabi bunlar benim kendi düşüncelerimdir...siz yine de bildiğiniz gibi davranın dostlar...tekrardan başarılar diliyorum sizlere...
dün böyle bir yorumda bulunmuş idim ve bu sabah ilk etapta çıkmak isteyeceğini söylemiştim...bu gün verilere baktığımda hakketen de 13,87 nin görüldüğüne şahit oluyorum...şu saatlerde de 13,65 te işlem görüyor...yalnız bu gün üzerinde bir yük varmış gibi biraz hantallaşmış...ben bu işarete bakarak ilk etapta bir miktar mal satmanın doğru olabileceğini düşünüyorum...tabi hisse sahiplidir asıl kararı da o verecektir...ama mantığım şu anda bunu bana söylüyor...
tekrardan ben hepimize başarılar diliyorum..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri