Sayfa 726/872 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon
Arama sonucu : 6974 madde; 5,801 - 5,808 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1.  Alıntı Originally Posted by O_S_M_A_N_L_I Yazıyı Oku
    Sayın forumdaşlar Banvit 50 günlük hareketli ortalamanın 100 günlüğe aşağıdan yaklaşması olumlu. Yalnız 200 günlük HO hala yukarda. Detaylı Teknik analizler aşağıdadır. Grafiği de atacağım:

http://www.borsanalist.com/teknikanaliz/banvit

Kısaca özetlersek:
    Yatay kanalda hareketine devam ediyor. Bandın altını 10.25 TL üstünü 200 günlük hareketli ortalama civarında (bugün için 12.05 TL) düşünebiliriz. İyi bir yükseliş trendinde 50 günlük HO, 100 günlük HO'nun, 100 günlük te 200 günlük HO'nun üstünde olacaktır. 200 günlük HO yukarda olduğu için orası kırılıp destek oluncaya kadar sıkıcı seanslar devam edebilir.

Göstergelere baktığımızda MACD uzun süre sonra tekrar 0'ın üstünde . CCI da 100 ün üstünde biraz kalabilirse iyi olur. Bunlar olumlu. Mavi renkli yükselen trende dönebilmesi için 11.25 kırılmalı. Direnç olarak sonrasında 11.45/11.80 takip edilebilir. Ayrıca siyah düşen trend çizgisinin üstünde kalabilmesi için 10.90 TL civarı izlenebilir.
     Alıntı Originally Posted by O_S_M_A_N_L_I Yazıyı Oku
    Sayın arkadaşlar 15 Nisan'da attığımız grafikte gösterdiğimiz 200 günlük hareketli ortalamaları kıran BANVİT'te 13.25 takibe alınabilir.
    Güncel yorum ve grafikler:
    http://www.borsanalist.com/teknikanaliz/banvit
    Kısaca "ibibikte teknik çalıştı" diyebiliriz herhalde. :ok:
    http://twitter.com/A_N_A_L_i_S_T
    Yatırım kararları SPK'nın kurallarına göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadığı için yazdıklarım, yatırım kararları verilirken kullanılmamalıdır.

2.  Alıntı Originally Posted by O_S_M_A_N_L_I Yazıyı Oku
    Kısaca "ibibikte teknik çalıştı" diyebiliriz herhalde. :ok:
    Bundan sonrası için 2c bilançoya kadar sizin teknik neder sn osmanlı.

3.  Alıntı Originally Posted by gercekhisseci Yazıyı Oku
    Bundan sonrası için 2c bilançoya kadar sizin teknik neder sn osmanlı.
    Görüntü güzel sayın gercekhisseci.
    Yeni grafiği hazırladığımda inşallah burda da paylaşacağım.
    En son grafiğimiz yukardadır.
    Sanırım 14.09 u görmüş ve grafiğimizdeki 14.38 e yaklaşmış.

Grafikte siyah yükselen trend çizgisinin üstünde kaldığı sürece pozitif düşünürüm.
    Bu hafta için yaklaşık 13.45+ olması yeterli.
    Birkaç hafta bu olursa 16.50 TL yi takibe almakta fayda olabilir. :)

Aşağıda ise kırılan 200 günlük HO illa ki akıllarında olacaktır.
    http://twitter.com/A_N_A_L_i_S_T
    Yatırım kararları SPK'nın kurallarına göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadığı için yazdıklarım, yatırım kararları verilirken kullanılmamalıdır.

4.  Alıntı Originally Posted by O_S_M_A_N_L_I Yazıyı Oku

Görüntü güzel sayın gercekhisseci.
    Yeni grafiği hazırladığımda inşallah burda da paylaşacağım.
    En son grafiğimiz yukardadır.
    Sanırım 14.09 u görmüş ve grafiğimizdeki 14.38 e yaklaşmış.

Grafikte siyah yükselen trend çizgisinin üstünde kaldığı sürece pozitif düşünürüm.
    Bu hafta için yaklaşık 13.45+ olması yeterli.
    Birkaç hafta bu olursa 16.50 TL yi takibe almakta fayda olabilir. :)

Aşağıda ise kırılan 200 günlük HO illa ki akıllarında olacaktır.
    Teşekkürler sn osmanli

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    13,60 ağırlıklı ortalaması ,13,51 de kapanış oldu..aslında fena bir kapanış da değil...yarın büyük bir ihtimalle tekrardan çıkış yapmaya çalışacaktır...ama bu kapanış artık yavaş yavaş satış vaktinin yaklaştığını bana düşündürtüyor...ilk etapta ilk çıkış dalgası için bu kadarlık prim yeterli görülebilir...ardından bir dinlenme sürecinden sonra tekrardan yeni bir dalga oluşturabilir...

tabi bunlar benim kendi düşüncelerimdir...siz yine de bildiğiniz gibi davranın dostlar...tekrardan başarılar diliyorum sizlere...
    dün böyle bir yorumda bulunmuş idim ve bu sabah ilk etapta çıkmak isteyeceğini söylemiştim...bu gün verilere baktığımda hakketen de 13,87 nin görüldüğüne şahit oluyorum...şu saatlerde de 13,65 te işlem görüyor...yalnız bu gün üzerinde bir yük varmış gibi biraz hantallaşmış...ben bu işarete bakarak ilk etapta bir miktar mal satmanın doğru olabileceğini düşünüyorum...tabi hisse sahiplidir asıl kararı da o verecektir...ama mantığım şu anda bunu bana söylüyor...

tekrardan ben hepimize başarılar diliyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

6. bu arada iki gün önce datagate hissesini 4,91 maliyet ile almıştım ,endeksin olumlu olduğu günlerde datagatenin çıkışının devam edeceğine inanıyordum ki bu şekilde de tutacaktım..ama endeks bu gün bir miktar eksiye düşünce bende panik yapıp 5,88 den verdim ve yerine de bilançosu düzelmeye başlayan vede son günlerdeki endeksin çıkışına ayak uyduramayan vede her an güçlü bir tepki verebilecek bağfas hissesini aldım..

bakalım nasibimizde neler olacak ??? ben hepimize başarılar diliyorum..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bu arada iki gün önce datagate hissesini 4,91 maliyet ile almıştım ,endeksin olumlu olduğu günlerde datagatenin çıkışının devam edeceğine inanıyordum ki bu şekilde de tutacaktım..ama endeks bu gün bir miktar eksiye düşünce bende panik yapıp 5,88 den verdim ve yerine de bilançosu düzelmeye başlayan vede son günlerdeki endeksin çıkışına ayak uyduramayan vede her an güçlü bir tepki verebilecek bağfas hissesini aldım..

bakalım nasibimizde neler olacak ??? ben hepimize başarılar diliyorum..
    Bagfas benimde takibimde suan yataya sarmış görünüyor burdan yönü ne tarafa olacak bakalim son 3 defa 6 denemesi başarısız olmuş.

Sayfa 726/872 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •