sabah VOP marjları %20 ayarlamalı.. usd özellikle..
20-12-2021, 23:07
abartin
Alıntı:
Originally Posted by Ayasofya 2005
İbrahim Turhan şöyle bir hesap çıkarmış. 20 Eylül kur 8,87 faiz %14. 20 Aralık kur 18,5 100 bin TL ye 96 bin kur farkı verecek. Bunu kim verecek özel banka böyle bir fon daki zararı kime yansıtacak.
Gecmis tarihe yonelik mevduatlara uygulanacagini sanmiyorum. Daha karar yasallasmis bile degil. Bundan sonraki mevduatlar icin gecerli olacagini dusunuyorum.
Gecmis tarihe yonelik mevduatlara uygulanacagini sanmiyorum. Daha karar yasallasmis bile degil. Bundan sonraki mevduatlar icin gecerli olacagini dusunuyorum.
Sanmıyorum Öyle olsa bile
A bankasından çek parayı
B bankasına yatır
Ne olacak ki
20-12-2021, 23:10
sindoma53
Alıntı:
Originally Posted by ABKA
olay çok basit...dolar yükseldiğinden beri görece güçlü hisseler ile görece zayıf hisseler yer değiştirecek.
Bugunkü açıklamaların altının doldurulması gerek , örtülü faiz artırımı gibi yalnız bazı sorular mevcut 1-2 gün içinde netlik kazanır.
Piyasa sığ olduğu için aşağı salınımı abartılı buldum , diğer konu ihracatla büyüyeceksek RTE nin kafasındaki kur kaç oda önemli.
TÜRKOĞLU
yav geçmiş geçmişte kalmış...daha ortada çıkmış yasa yok...bundan sonra karar çıktıktan itibaren olanı kapsar...
Alıntı:
Originally Posted by Ayasofya 2005
İbrahim Turhan şöyle bir hesap çıkarmış. 20 Eylül kur 8,87 faiz %14. 20 Aralık kur 18,5 100 bin TL ye 96 bin kur farkı verecek. Bunu kim verecek özel banka böyle bir fon daki zararı kime yansıtacak.
cokısacı
Alıntı:
Originally Posted by şahna
Hazineden ödenecek.
Bütçede kaynak aktarılacak.
Kamu açığı artacak
Bugun verilen havuçun altını doldururlarsa ilk çeyrek beklerler diye düşünüyorum , 2. çeyrek yaz ayları olması döviz girişi ile faiz hikayesi dışarısına göre yeniden devreye girebilir.