Sayfa 146/1002 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 1,161 - 1,168 arası.

Konu: Viop XXXVIII

sabah VOP marjları %20 ayarlamalı.. usd özellikle..

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İbrahim Turhan şöyle bir hesap çıkarmış. 20 Eylül kur 8,87 faiz %14. 20 Aralık kur 18,5 100 bin TL ye 96 bin kur farkı verecek. Bunu kim verecek özel banka böyle bir fon daki zararı kime yansıtacak.
    Gecmis tarihe yonelik mevduatlara uygulanacagini sanmiyorum. Daha karar yasallasmis bile degil. Bundan sonraki mevduatlar icin gecerli olacagini dusunuyorum.

3. RTE faizi indirdikçe nasıl enflasyon düşüyor göreceksiniz dedi. Kademe kademe inecek bence faiz.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4.  Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Gecmis tarihe yonelik mevduatlara uygulanacagini sanmiyorum. Daha karar yasallasmis bile degil. Bundan sonraki mevduatlar icin gecerli olacagini dusunuyorum.
    Sanmıyorum Öyle olsa bile

A bankasından çek parayı
    B bankasına yatır

Ne olacak ki

5.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    olay çok basit...dolar yükseldiğinden beri görece güçlü hisseler ile görece zayıf hisseler yer değiştirecek.

Sular yükselince balıklar karıncaları,sular çekilince karıncalar balıkları yer.

Roller değişecek.
    Bugunkü açıklamaların altının doldurulması gerek , örtülü faiz artırımı gibi yalnız bazı sorular mevcut 1-2 gün içinde netlik kazanır.
    Piyasa sığ olduğu için aşağı salınımı abartılı buldum , diğer konu ihracatla büyüyeceksek RTE nin kafasındaki kur kaç oda önemli.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    yav geçmiş geçmişte kalmış...daha ortada çıkmış yasa yok...bundan sonra karar çıktıktan itibaren olanı kapsar...

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    İbrahim Turhan şöyle bir hesap çıkarmış. 20 Eylül kur 8,87 faiz %14. 20 Aralık kur 18,5 100 bin TL ye 96 bin kur farkı verecek. Bunu kim verecek özel banka böyle bir fon daki zararı kime yansıtacak.

7.  Alıntı Originally Posted by şahna Yazıyı Oku
    Hazineden ödenecek.
    Bütçede kaynak aktarılacak.
    Kamu açığı artacak

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Matbaa çalışacak

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    RTE faizi indirdikçe nasıl enflasyon düşüyor göreceksiniz dedi. Kademe kademe inecek bence faiz.
    Bugun verilen havuçun altını doldururlarsa ilk çeyrek beklerler diye düşünüyorum , 2. çeyrek yaz ayları olması döviz girişi ile faiz hikayesi dışarısına göre yeniden devreye girebilir.

Sayfa 146/1002 İlkİlk ... 4696136144145146147148156196246646 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •