çiz tavana depoyu fulledik nasılsa deli oğlan.
Sent from my SM-C7000 using Tapatalk
Printable View
çiz tavana depoyu fulledik nasılsa deli oğlan.
Hayrını görün biz senelerce bekledik... [emoji19]
ATU-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hayırlı olur inşallah. flama hedefi 12.90 lar idi oda bugünün tavanına denk geliyor.
@katti pasta atabilir misin? teşekkür ederim.
bu kadar yeter deyip. kaçıyoruz.
eski çarli çaplin xxtrader şimdi jonvick
yazdıklarım hoşuna gitmiyor sildiriyorsun ama bu yazdıklarını nasıl sildireceksin?
07.03.2019 tarihinde hisse 3 tl civarında gezerken çarli çaplinimiz eski zirvesi olan 9 tl den satmadığı hisselerini ne hikmetse 3 tl den satmışmış ve başladı şirketi karalamaya ky yönlendirmeye. Millete özelden attığın mesaları saymıyorum bile.
https://resmim.net/f/QatyR3.jpg
aylık takas
öngörüm nasıl tutsun...yabancı payı % 7 lere gelmiş....hisse spekülatif hareket ediyor....ky yok hissede....temel verilerden uzak bir hisse hareketi var.....ben bu hissede yüksek karlarıda temettüyüde bedelsizide gördüm hiç böyle hareket etmezdi....iş kumara dönünce ky avlamak için herşey olur....ky gelmediği için hisseyi yukarı sürüyorlar...bu arada ben bu hisseyi 10 yıl elimde tuttum şirkete güvendim çok kötü günlerde gördüm yine satmadım kimseyede ne al derim ne sat derim...sadece bu hisse için değil başka hisseler içinde....bu hisse elimde ikende olumsuzda konuştum olumluda.....satma sebebim yönetim oldu çok yalan söylediler yanılttılar sonunda bu insanlara güvenemem dedim hisselerimi 3,78 tl den sattım.....eskiden en fazla % 20 gitse şirket açıklama yapar olağan dışı birşey yok diye....hisse 2 tl lerden 11 tl ye geldi ne açıklama var ne birşey somut.....burada takılmışlar altın madeni ruhsatı işine....odas altın madeni rusatı var 2 tl lerde sürünüyor....bir maden ruhsatı ile gübretaş maden şirketi olamaz.....bu insanlar kendi işlerini düzgün yapamıyor ki altın işini yapsın....bilanço gelecek göreceğiz....4.çeyrek en canlı çeyrek bakalım ne yapmışlar görelim....ben bu hisseyi ilk aldığımda % 12 kar marjı vardı % 2 lere indi....çok satıp para kazanamayan bir şirket.....kar marjını düşürüyor ki pazarı kaybetmemek için nasıl olsa arkasında devlet var tarım kredi var.....rekabet edebilmek için % 2 ye kadar düştü kar marjı.....iran zaten allaha emanet....
Kar marjı %2 olamaz ben devamlı gübremi gubretaştan alıyorum. Kar marjı tarım kredi de en az %20. Oraya gelene kadar gübretaş daha fazla marjla satıyor.
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortaklar
Diğer 51.374.110,12 15,38
OĞUZHAN ŞAHİNKAYA 28.941.283,00 8,66
TÜRKİYE TARIM KREDİ KOOP MERKEZ BİRLİĞİ GENEL MÜD 253.684.606,88 75,95
oğuzhan şahinkaya 2.35 den sonra devamlı alım yapıyor 28.941.283,00 adet oldu her halde bu adam salak değil haber aldıki devamlı alım yapıyor
hay dan geliyorsa iyidir cünkü hay allahın ismidir.ben zaten kimseye yatırım tavsiyesi yapmıyorum ben uzuncuyum zaten gelen haberler altın madeni satılan gemiler 75 milyon dolar carp 6 ile 450 milyon tl daha evvel fosfat madeni mevzuu vardı almamışlardı şimdi belki onun haberini aldı adam 28 milyon adet az buz rakam degil unun için yazdım
Gubrenin sagda, solda cok reklamı oluyor.. 2 lik kagıt 12 olmuş... Defter degerine bakın, balona aldanmayın... Altın madeni işine giren, gireceğini söyleyen en az 20 şirket olmuştur biste ama sonları genelde hüsran olmuştur.. Ytd
çarli elimdeki hisseleri sana tekrar aldıracağım :kahkah:
aylardır dipten derinden gidiyordu.
ne yazık, çok yazık küçük yatırımcıların dikkatini çekti.
3 gündür kağıda ky doluşmaya başladı :(
'dün 100 liralık aldım ama işlem bekletiliyor' diyen mi ararsın, ' 500 lira kyk kredisini buna yatırdım, haftaya ikiye katlar mı?' diye soran mı ararsın.
kağıt 3 gündür ky hücumuna uğradı.
silkeleme olabilir, bu kadar ky ile kağıdın yürümeye devam ettiği çok nadirdir.
Eski ortak Xxtrader buralarda misin
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ertan bey ayıp oluyo adamı sıkma öngörüsü yanlış olabilir
Bey efendi adamı zorlama herkes hayrını görsün... Elinde olan.
Bilanco Tarihi Ne Zaman Arkadaslar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
borsanın yüzde 60-65 i yabancıların elinde,kalan kısımda da emeklilik fonları ve yerli büyük yatırımcılar ile şirketlerin kendi aldıkları hisse senetleri var. ky dediğiniz bistin yüzde kaçına tekabül ediyo ki malı yıkacak ky arasınlar. aselsan,tüpraş,garan gibi bistin büyük ağırlığını oluşturan lokomotif hisseler,ky nin aldığı üç beş bin lotla hareket edebilir mi? bence edemez.Ben bu kyye mal yıkma olayına çok inanmıyorum.Ayrıca yıktığını varsaysak bile 3 sene zararda beklemiş ky temmuzdan bu zamana kadar 2.5-13 arası 7 ay daha bekleseymiş.
1ay daha hissede kalsaymışım parayı koymaya cuval lazımmış 8.50.14.00 lira 3dolar zirvesine gidecek 2015 zirvesi
Beyler size inanamıyorum!!:vk:
yusuf bey, oscar bey, ekrem bey, cmpemre bey...o kadar zaman zararda bekleyip bu sinir harbini kazanmışken filmin sonunu izlemeden trenden atladınız ya pes. twitterda ban yemedğimiz yönetici kalmadı o işkence dönemlerini çekmişken benden bu hisseleri kolayca alamazlar işkence ettire ettire 1 er 1 er satacağım speke.
Atlayan yok sesizce izlemeye dewam[emoji23]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biz bu bk bulaştık istesekte kopamıyoruz ama artık tek hisse olarak burada değilim o ayrı
Ahhh ahhh bu yönetim adam olsaydı şuan 50₺ fiyatlarda olurduk malesef hareketlenme çok geç oldu sabreden ekmek yiyor yiyecek gibi
çok haklısın yıllarca bekleyip erken ayrıldık bizleri fena korkuttular
çok haklısın ertanky yıllarca bekleyip erken ayrıldık bizleri fena korkuttular
Muhtemelen gübre fabrikaları satılacak
2.27 den bu fiyatlara gelemezdi
yükselişte hacim varmı