Artan

3,63 10 18:10
15,73 10 18:10
73,80 9.99 18:10
99,10 9.99 18:10
131,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

208,80 -10 18:10
86,05 -9.99 18:10
1,72 -9.95 18:10
5,02 -9.87 18:10
3,42 -8.8 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.186.184.212,16 18:10
10.535.484.199,25 18:10
7.558.517.350,11 18:10
6.808.187.869,30 18:10
6.140.509.840,20 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 7436 madde; 1 - 8 arası.

Konu: GUBRF - Gübre Fabrikaları

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by sonli Yazıyı Oku
    "Muz mu yeriz dayak mı bilmem ama birgün burada da işler mutlaka değişir..." dediğimizde bile bizi kovalamaya çalışanlar oldu ama çok şükür nasibimiz varmış ki hala buralardayız Böylesine bir değişim beklentimizin çok ötesinde oldu tabi
    Yılsonu için değil ama 2.5 yıl vadeyle 9 TL hedef vermişti bir arkadaş.. Bekleyebildiğini sanmam gerçi..

Geldik, gidiyoruz..
    1-2 hafta önce ben tahtadan ayrıldım.. Aldığım hisselerden de yaklaşık paralel kazanç olarak memnunum...
    Bu hisse için 2.5 yıl vadede 9 lira hatta 12 lira hedef absürt değil de..
    6 aylık süreçde 9 lira, tahtayı yapanın dışında kimsenin hedefinde yoktur diye tahmin ediyorum... Bu noktadan sonra 15 liraya da gitse şaşırmam..

Kağıtta kalanlara bol kazançlar dilerim...
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

2.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    1-2 hafta önce ben tahtadan ayrıldım.. Aldığım hisselerden de yaklaşık paralel kazanç olarak memnunum...
    Bu hisse için 2.5 yıl vadede 9 lira hatta 12 lira hedef absürt değil de..
    6 aylık süreçde 9 lira, tahtayı yapanın dışında kimsenin hedefinde yoktur diye tahmin ediyorum... Bu noktadan sonra 15 liraya da gitse şaşırmam..

Kağıtta kalanlara bol kazançlar dilerim...
    sen eskiden normal adamdın okurduk yazılarını biraz para kazandın sapıttın sanırım....aselsn sayfasında laf etmişsin bana...

3. Bak ben kimseye önyargılı yaklaşmam.. Burada o kadar yazı yazdın, bir saygısızlığımı gördün mü..?
    Ama ne olduysa sattım ilgilenmiyorum dedikten sonra bile devamlı gelip burada olumsuzluk pompaladın... 4 lira da, 5, 6 da... Seninle ilgili olumlu düşünmem için bir sebep söyle özür dileyeceğim...
    Ayrıca 20 yıldır beni bozmayan, bundan sonra da bozmaz...
     Alıntı Originally Posted by Jon wick Yazıyı Oku
    sen eskiden normal adamdın okurduk yazılarını biraz para kazandın sapıttın sanırım....aselsn sayfasında laf etmişsin bana...
    Bir hisse ucuzsa almaya başlarım, ama ucuz bir hissenin hemen yükselmeye başlamayacağını da bilirim.

4.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Bak ben kimseye önyargılı yaklaşmam.. Burada o kadar yazı yazdın, bir saygısızlığımı gördün mü..?
    Ama ne olduysa sattım ilgilenmiyorum dedikten sonra bile devamlı gelip burada olumsuzluk pompaladın... 4 lira da, 5, 6 da... Seninle ilgili olumlu düşünmem için bir sebep söyle özür dileyeceğim...
    Oscar seni buradan bilirim saygısızlığın veya hakaretin hiç olmamıştır iyi kötü seneleri bu hissede beraber devirdik hakkında hayırlısı kimsenin dediğinede takılma

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    Bak ben kimseye önyargılı yaklaşmam.. Burada o kadar yazı yazdın, bir saygısızlığımı gördün mü..?
    Sn.Oscar77 Söylediklerine tümüyle katılıyorum bana aşağıdaki mesaj geldiğinden beridir yazmayı bıraktım çünkü anladım ki forumlarda olaylar başka şekilde ilerliyor. Sürekli küçük yatırımcının psikolojisine oynanıyor ve bunu planlı programlı yapıyorlar.

6.  Alıntı Originally Posted by cmpemre Yazıyı Oku
    Sn.Oscar77 Söylediklerine tümüyle katılıyorum bana aşağıdaki mesaj geldiğinden beridir yazmayı bıraktım çünkü anladım ki forumlarda olaylar başka şekilde ilerliyor. Sürekli küçük yatırımcının psikolojisine oynanıyor ve bunu planlı programlı yapıyorlar.

bende söylediklerimin tümüyle arkasındayım....hareket spekülatif....bilançoda destekleyen hiçbir durum yok..sürekli zarar açıklayan bir şirket var.sırf hisse yükseldi diye olumlu olamam...bir grup toplamış ve götürdü bakalım nasıl karı cebe koyacak...birde karı cebe koyabilmek var....iran karışık....altın madeni ruhsatı olup sürünen hisseler var.bu şirketin asıl işi gübre....asıl işi yapamayan bir yönetim var.....yabancı yatırımcı niye gelmiyor hisse dolar bazında yerlerde olmasına rağmen....ytd

7.  Alıntı Originally Posted by oscar77 Yazıyı Oku
    sen bu kadar borsada olduğunu iddia ediyorsun olabilir boşa geçmiş ama.....ben olumsuzluk pompalamadım olan durumu yazdım... olumlu yazacak birşey yok halada yok....olmayan şeyi nasıl yazayım....hissenin bu fiyatlarda olmasını gerektirecek en ufak sebep yok....altın madeni ruhsatı yeterli değil....bana sebep söyle gaz verme....sen bilanço okumayı biliyormusun....yabancı yatırımcı neden uğramıyor....bunlara cevap ver.....sen düzgün yazardın hala diyorum baktım aselsn sayfasında saçmalıyorsun cevap yazdım....ben bu şirketin ciğerini biliyorum sen ister al ister alma beni hiç ilgilendirmez....ben burada eskilerden bazı arkadaşlara cevap yazmak için bilgi vermek için yazıyordum bunda ne olabilir....

8.  Alıntı Originally Posted by Jon wick Yazıyı Oku
    sen bu kadar borsada olduğunu iddia ediyorsun olabilir boşa geçmiş ama.....ben olumsuzluk pompalamadım olan durumu yazdım... olumlu yazacak birşey yok halada yok....olmayan şeyi nasıl yazayım....hissenin bu fiyatlarda olmasını gerektirecek en ufak sebep yok....altın madeni ruhsatı yeterli değil....bana sebep söyle gaz verme....sen bilanço okumayı biliyormusun....yabancı yatırımcı neden uğramıyor....bunlara cevap ver.....sen düzgün yazardın hala diyorum baktım aselsn sayfasında saçmalıyorsun cevap yazdım....ben bu şirketin ciğerini biliyorum sen ister al ister alma beni hiç ilgilendirmez....ben burada eskilerden bazı arkadaşlara cevap yazmak için bilgi vermek için yazıyordum bunda ne olabilir....
    Ewet dedikleriniz doğru imzamı atarım lakin hakaret olmasın kastetdiğimiz şey bu yoksa herkes hür istediği fikrini açıklasın bizlerde yararlanıyoruz

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •