Alicemal abey
Yahudi sana 2oo milyon doları verirse
Bi milyonunu bize ateşle :)))
Printable View
Alicemal abey
Yahudi sana 2oo milyon doları verirse
Bi milyonunu bize ateşle :)))
Aslında 200 milyon AVRO istedimde, yanlış yazmışım. ibrani kökenli yahudilere ve diğer yahudilerede duyrulur, dolar değil AVRO olacak. Bunlar için bu para çerez parası yeterki işlerine yarayacağımı anlasınlar. İmdi bu zibidiler, dünyayı köleleştirip kendileri ayrıcalıklı sınıf olmak istiyorlar. Bunuda yannış yoldan yapıyorlar. Öldürerek soyarak katlederek yapıyorlar. Onlara kendi krallıklarını düzgün yolla, kimseye zarar vermeden kurmalarını sağlayacağım. Aynı sonuca ulaşacaklar. Zenginlik içinde nezih bir hayat sürecekler. Benim yoldan gidelerse, onlardan nefret eden milyarlarca insan olmayacak, korkudan çevrelerine duvar örmek iron dome yapmak zorunda kalmayacaklar.
Ses çıkarmama olayı zannediyorum tüm ülkelerde var. Fransa dahil. Fransa konusuna geçmişte farklı olaylarda bir kaç cümle ile bir kaç kez değindim sanıyorum.
Tabi ben dünyayı gezmedim, bizim ülke sınırı dışına çıkmadım. Yazacaklarım tamamen okuduklarım ve görsel medyada gözlemlediklerimden çıkardığım sonuç.
Örneğin 2008 sonrası abd bankaları zora düştü. Morgıç ile ev kredisi alan milyonlarca insanda zora düştü. Morgıç borcu ile işsiz kaldılar evlere el konuldu. El konulan evlerle ilgili bizdeki siyonist kanallarda reality programları var. Banka evi yarı fiyatına al-sat yapan paralı gruplara satıyor. Onlarda yüksek kazançlarla parası olan kesime satıyorlar. Evden atılanlardan bazıları evleri kırıp öyle çıkıyorlar filan.
2008 sonrası bankalara faizsiz trilyonlar aktarıldı ama işsiz kalıp evlerini kaybedeb milyonlara destek olunmadı. Üç beş kuruş önlerine atıldı, onlada anca karınlarını doyurdular, evler gitti. Evlerini kaybedenler haricindede abd halkının çoğunun geliri azaldı. Sıkıntıya girdiler. O esnadada bankalara dağıtılan trilyonlarla, abd hisse borsaları ve dünya emtia borsaları uçmaya başladı. Bu borsalarda devlet parası ile oynayanlar, beyaz yahudi gıç larını bin dolarlarla silmeye başladılar.
Bir kısım halk ayaklandı, hisse borsası sokağında çadır kurup günlerce eylem yaptılar. Bize neden vermiyorsunuz da belli kesimleri paraya boğuyorsunuz diye. Polis üç-beş günmü, bir kaç haftamı ne dayandı. Sonra copla giriştiler hepsini dağıttılar. abd de 40 milyon fakir, 7 milyonda sokakta yaşayan var. Fransa ve İngilteredede sokakta yaşayanların çadır kentleri var. Yani onlardada ezilen halk ayaklanmıyor. Fransa da mavi mi sarı mıydı gömlekliler vardı geçen yıl eylemler yapmıştı. Onların arkasında CIA vardı, doğal ayaklanma değildi(1789 un arkasındada İngiltere vardı, bu benim çıkarımım).
Çok uzadı, konuya neden girdiğimi unuttum.
Sonuçta dünya halkı bizimkinden çok farklı değil. Batı daki farkı oluşturan 1450 lerde Amerika kıtasının keşfi. O tarihten sonra abd kıtasının altınları binlerce gemi ile avrupaya taşındı ve zenginlik başladı. Sonra Afrika ve Güney asya zenginlikleri taşındı) Zengin ülke halkı yeni duruma göre değişik şekilde göründü. Özü aynıdır maymundur değişmez. Fakirleşince eski haline döner. Neyse yaw, buda ayrı konu. İşlerim var.
İnsan ırkının %99 u ÖZde iyidir ama %100 ü zararlıdır fikrimde ısrarcıyım Onlarca yıllık gözleme dayanır.
Pamukoğlu paşa 3500 yıl geri gitmiş, ban bunu dahada geriye götürdüm. Milyonlarca yıl geriye.
Hangi maymunlardan evrildiğimizi ve bu maymun gruplarının davranış özelliklerini delillerle ortaya koydum. Birebir uyuyor. Hayret verici şekilde her şey yerli yerine oturuyor. Sonuçta maymunsunuz. Ben değilim, Dağ keçi siyim. :)
Hangi maymun gruplarından evrildik ve özellikleri neler. Bir ara delilleri ile beraber tüm bilgilerimi yazacağım. Kitap ile uğraşabilirsem kitap çıkaracağım. Uğraşmazsam internette bir yerde yazarım. Ama ben yazana kadar başkalarıda aynı şeyleri bulup yazabilir. Neticede ip uçlarını verdim. Bu tür bilgiler korkunç hızla yayılıyor, ülke içinde kalmıyor. Şimdi gogıl çeviride var. Çok daha hızlı yayılıyor. mesela ben ikibin yıldan eski tarihi Hint ve Çin sitelerinden araştırıyorum. ne Hintçe bilirim ne Çince.
On küsür yıl önce İnsan dediğiniz şey elektrik yükü içindeki bilgidir diye yazdım. Şu an bu bilgi ile ilgili Tüm dünyada bilim çevrelerinde deneyler yapılıyor. Halbuki detaylandırıp kitapta yazsaydım, benim adım geçecekti. "Efsane Keçi" ismi ünlü olacaktı. Bu tür, büyük para ve büyük Ün derdim olmadığından umursamıyorum aslında.
"O zaman niye 200 milyon AVRO istedin lavuk" dediniz. 200 milyon AVRO nun kuruşunu kişisel ihtiyacım için harcamayacağım. Hepsi en alt gelir grubu çocuklarının eğitimine gidecek. Harika çocuklar yetiştireceğim ve ilk uzay gemisini bu çocuklar yapacaklar. Devletin yapması gerekeni üstleneceğim.
Ayıpsın Moruk olmuş bil.
Yanlız nakit değilde, sevdiğin bir işe yazarım seni. Hem sevdiğin işi yapar üretime katkıda bulunursun, hemde refah mutlu bir hayat sürersin.
Para KALICI mutluluk getirmez biliyorum, olabildiğince kalıcı mutluluğu da hep beraber üreteceğiz.
Bak imdi gözlerim yaşardı kendime geleyim, 3 gün izin. :)
Son günlerin olay haberi, Ukrayna'nın Kiev kentinin bir semti olan Bucha'da(Buça) 210+ sivil öldürülmüş ve toplu mezara doldurulmuş.
Dünyaya hakim siyonist medya ise bu katliamı Rusya nın yaptığını iddia ediyor. TR yede hakim medya siyonist medyadır. Girdiğiniz ünlü internet siteleri ya onlara ait yada kontrollerinde. TV kanallarıda aynı, ya onlara ait yada onların kurdurduğu siyasi partilere.
Hali ile siz tüm dünya haberlerini siyonist bakış açısı ile izlersiniz. Bilmeden onların gönüllü askerleri olursunuz.(tabi hepiniz değil, çoğunuz diyelim. Benim oranım belli %80)
Benim bildiğim katliamlarla ünlü olanlar son 500 yılda Avrupa halklarıdır. Son 100 yıldaki ismi yeni duyulan salgın hastalıkların üreticisi ve yayıcısıda onlardır.
Hali ile Buça katliamını ilk duyduğumda Ruslar değil batılılar ve uşakları yapmıştır dedim. Tüm dünyanın gözü Rusya üzerindeyken böyle bir katliamı yapmaları ihtimali sıfır değil ama düşük. Batılıların Irak ve Suriye savaşlarındaki sahte haber ve uygulamalarınıda hatırlarsak, batının bu katliamı yapmış olma ihtimali daha yüksekti.
Yılmaz Özdil bugün bu konuyu yazmış ve ben bu yazıyı alıp sakladım. Çünki geçmiş katliamlarıda tarihleri ve detayları ile vermiş. Bu bilgi saklanmalı.
Yazı linki bu.
https://www.sozcu.com.tr/2022/yazarl...-oldu-7060808/
Ahlaki sorunları vardı
Geçen gün tanımadığım birinden bir mesaj aldım. Dolandırıcılık mesajı, enayi arıyor. Kemal Sunal filmi sahnesi gibi.
Kısaca Diyor'ki
"Abi(ismimi belliki öğrenememiş) ben Ahmet(Herkesin Ahmet diye bir tanıdığı vardır, çok kullanılan bir isim.)
Karımın İzmir'deki köyünün bilmem neresinde bilmem hangi ahırın köşesinde 1,5 metre derinde, bir sürü Ataman dilinde(Osmanlıca) yazı olan küpte (Bolca detay vermişki inandırıcı olsun.) 1556 tane(küsürata bak) altın para bulduk. Elden çıkarmam lazımda, yardım etde filan fıstık.
Bayağı uzun bir mesaj. Bu tür dolandırıcılığı biliyorum. Aradınmı "sana yarı fiyatına bırakırız" derler. Sevinirsin. Ama zekisin ya, "altını bir test edelim" dersin. Tanıdığın kuyumcuya götürürsün. Bu para her kuyumcuya götürülmez. Altın para gerçek çıkar. Çünki sana göstermek için bir kaç tane gerçek altın hazırlamıştır. Tamam alıyorum dersin, 5 tane gerçek 1550 tane sahte altını alırsın.
Sonuçta mesajı İzmir Emniyet amirliğine attım, "böylede böyle" dedim.
Polisten ne bekliyordum.?
Alıcı gibi aralar, adamı yakalarlar hapse atarlar.
Veya
Ahlaksız polisse, dolandırıcının elinden gerçek altınları alır adamıda serbest bırakır.
1 Hafta sonra yanıt geldi, "bizene emşerim, sen bizzat savcıya git şikayet et." mealinde cevap geldi.
Bende peşini bıraktım.
Olurda üşenmeyip savcıya gitsen, "ortada dolandırıcılık yok niye geldin.?" diyecek.
Başıma bir kez daha geldi, telefonla yapılan bir dolandırıcılık denemesinde polise ve ismi kullanılan şirkete mesaj attım. polis "dolandırıldınmı emşerim" dedi. "henüz hayır, teşebbüs var."
"dolandırılmadıysan niye bizi rahatsız ediyon. Dolandırıl öyle gel" mealinde cevap verdi.
Lang dolandırıldıktan sonra hırsızı nereden bulacaksın.?
Bak yüzbinlerce kişiyi dolandıranlar yurt dışında paraları harcıyorlar.
Bana çok ters bu saçmalık. Dolandırıcı belli, teşebbüs açık. Polisin davranışına aklım almıyor.
Diceksinizki hapishaneler tıklım tıklım, polisin işi başından aşkın.
Tamam öylede, olması gereken o değil.
Her neyse yaw... Kel başa şimşir tarak hesabı. Polisin düzelmesi için ülkenin düzelmesi lazım. Lağım akıyorken sadece bir kanalı temizlemeye kalkman zaman kaybı.
Her neyse yaw... Kel başa şimşir tarak hesabı....
düzen artık böyle ve yapacak hiç bir şey yok..yine de iyiymiş sanırım yeni başlamış belki de onu da dolandırdılar..markette pazarda,borsada,siyasette dolandırmayan kandırmayan varmı?? yalan-dolan gerçek olgu haline geldi..
Sari gomleklilerden önce kamyoncular , ondan fazla bilinmeyen üniversite öğrencilerinin sorbonun lab larindaki bilgisayarları ekipmanı duman etmesi , vb..
Ben Fransa da bulundum çıkarımım gözlemim üzerine İngiliz ve Amerikalı arkadaşlarım da var sürekli iletişim var .Yalniz arkadaşlarım Kraliçe ve monarşi yanlışı veya Abd sisteminin savunucusu değil .
Bence bu ülke demokrasiyi anlayıp sindiremedi , o yüzden bu tarz hep devam edecek.
Dun akşam bir laf duydum çok sevdim " Ne batının kapitalizmi ne doğunun vicdani " doğunun vicdani açmak gerekirse , seni gözyaşı dökerken parçalayıp etini kızartıp yiyen bir vicdan bu laf muhteşemdi .
Selamlar.
Yazılarınızı ara ara ben de takip ediyorum.
Yukarıda alıntıladığım yerlerde kendimce bir iki katkı sunmak isterim.
1789'un arkasında İngiltere'nin olması sonuçları itibariyle pek mümkün olmayabilir.
Eğer dediğiniz gibi ise kendi elleri ile bir canavar yaratıp, o canavarı da çok kan akıtarak ancak Waterloo'da durdurabilmişler demektir.
Batı ile aramızdaki tek ve temel fark da onların salt "sömürgeci" olması; Amerika kıtasından gelen altın ve gümüşten daha fazlasıdır "bana göre".
Para ekonominin girdisi ise; o girdinin nasıl kullanıldığı ve o parayı kullanan sınıflar da önem arzeder.
Cumhuriyetin ödediği Osmanlı borçları arasında; Kırım Savaşı sonrası yüksek faizlerle alınıp, saray yapımında çar çur edilen kaynaklar da vardır.
Bir de Batı'da olan bizde olmayan aradaki farkın en önemli nedenlerinden biri benim "ekonomik sınıf" olarak tarif ettiğim Burjuvadır.
Batı ilerlemesini büyük ölçüde bu sınıfa borçludur. Bugün liberal demokrasi, serbest piyasa ekonomisi, anayasa, bireysel hak ve özgürlüklerin ortaya çıkmasından büyük ölçüde bu sınıfın etkisi vardır.
Bizde tarihsel olarak bugün dahi burjuva yoktur. Çünkü Osmanlı'da mülkiyet hakkı yoktu.
O yüzden devlet bizim için hep babadır. Bizde kendini burjuva zanneden de devletin ihalesi, teşviği, vergi affı, türlü kıyakları olmadan pek ayakları üzerinde duramaz. Son dönemi kast etmiyorum ama bilhassa yaşınız yetiyorsa; 80 ler öncesi Türk Sanayi ve Ticaretini gözünüzün önüne getirin.
Selametle.
İşte bu benim çıkarımım. Abd, Ingiltere sömürgesiydi, başında İngiliz Vali vardi. Ingiltere'nin en balli sömürgesiydi. Almanya ve Fransa ortaklaşa( Fransizlar silah ve para, Almanlar dunyanin o tarihte en iyi subayları olan Prusyali subaylari gonderdiler) Abd'yi Ingiltere'den kopardilar. Tarih 1776. Fransiz Devrimi, Ingiltere'nin buna cevabidir. Sadece 13 yıl sonra, Lavosier'in kafasini Grave meydaninda kestiler. Cellat Samson gunde ortalama 60 kelle uçuruyordu. Bilim adamlari, felsefeciler, devlet adamlari, edebiyatcilar, Fransa yetistirdigi degerleri Grave Meydaninda tam 3 sene boyunca kurban etti. Buna da Fransiz Devrimi dediler.Alıntı:
(1789 un arkasındada İngiltere vardı, bu benim çıkarımım).
Baskasinin fikrini alip kendi cikarimim diyebilirsin. Yakişmaz. Ayvagobekliden aldim diye referans vereceksin. 2016'da yazdigim yazi diger forumun arsivinde kayitli. O yaziyi okumadim, aklin yolu birdir, ben de aynisini dusundum denebilir.
Desen ne olacak ki, bu dunya "Korku ve Yalan Imparatorlugu". Neticede Fransiz Devrimini Ingiltere yapti.
Shakespeare olaganustu eserlerini, Italya'da buldugu bir el yazmasindan arakladi. Buna benzemez daha pek cok ornek var. Ali Cemal de ayvagobekliden araklayiversin, ne olacak?
Asil Fransiz Devrimi 1748'de olmuştu. Montesquie "Kanunlarin Ruhu'nu" yazmisti.
Itiraf ediyorum, ben de "Fransiz Devrimini Ingiltere'nin yaptigini" 2011'de vefat eden, beyin firtinalari yaptigimiz, bir başka forumda cok degerli bir katilimcidan araklamistim.
2011 yilinda pandemi, kitlik bugun gerceklesen tum olaylari o zamanlar tartismiş ve tespit etmistik. Sonu çok kötü bitiyordu. Sona gelmedik ama yaklaştık.
Senin fikrin degil Ali Cimal, sen ayvagobekliden arakladin. Ayvagobekli ise tee 2003'de Abd'de yasayan, o zamanlar 90li yaslarinda olan, cok degerli bir forum katilimcisindan araklamisti.
Bu dunya yalan imparatorlugu Ali Cimal, bizler de bunun bir parcasiyiz.
Evet bu mükemmel bir cikarim. Tarihi bildiginiz ortada. Fransa'da bu konu utanilan, ustu kapatilan bir konudur. Burada "canavar" Napolyon. Ingiltere'nin Abd'nin kendisinden koparilmasina tepkisi "Fransiz Devrimi", Fransa'nin "Fransiz Devrimine" tepkisi ise "canavar" yani Napolyon.Alıntı:
Eğer dediğiniz gibi ise kendi elleri ile bir canavar yaratıp, o canavarı da çok kan akıtarak ancak Waterloo'da durdurabilmişler demektir.
Napolyon Waterloo'da durduruldu. Yani Fransa'yi kurtaramadı. Nasil kurtarsin, Lavosier(hic bir sey yoktan varolmaz, varolan bir sey yokolmaz)'in kellesi ucurulmustu.
Ama Abd'yi Ingiltere'den koparan diger ulkeyi unutmamak gerekiyor: Almanya.
Napolyon, Almanya'yi kurtardı. Yoksa Ingilizler, hic kuskunuz olmasın, Berlin Meydanlarinda Alman elitlerinin kellelerini ucururlardi.
Bakiniz bu da mukemmel bir cikarimdir.
Napolyon, Moskova'ya da girmisti degil mi? Çok yanlış bir hamleydi. Aynen Osmanli'ya saldırisi gibi.
Hedefler hiç degismedi.
Bugün Fransa'nin ciliz bir ulke olmasinin sebebi Fransiz Devrimidir.
ağam anlamışem ki
ingiliz kin tutmuş
intikamını almış
intikam en sağlam duygudur.
Tüm kutsal kitaplarda da
Allahın gazabından bahseder zaten
yani gel gelek ;
sen bi vuruyon
vurduğun sana da vuruyo
asıl önemli olan hitler ya da napolyon gibi adamlar bunlar aptal adamlar olamazlar ama gene de
güçlerini hep heba edecekleri yerlere göndermişler
bu bi tesadüf olamaz
arada görünmez bi el müdahele etmiş yani
aslında intikam alırken
bundan faydalanacan da
yani adamı ittim düşürdüm
ben ne kazandım ?
gibi
maltepe, aynen katılıyorum.
Desidero, fransa'nın detayını bilmiyorum, zaten bilememde. Genel bakınca fark görmüyorum. Peki neden orada biraz daha fazla itiraz var, neden işçiler haftalık çalışma saatini 35 saat gibi çok düşük bir şeye indirebilmişler filan. Bu gibi şeyler görüntüde fark yaratıyor gibi görünsede, ana konuda fark olmadığını düşünüyorum. Net konuşmam için fransa hakkında daha fazla şey öğrenmem gerekir. Öğrensemde beni doğrulayacağını düşünüyorum. Bu tür bilgiler arkadaşlara bakarak veya turistik bölgeleri gezerek öğrenilemiyor. Bizim ailenin bir amerikalı bir ingiliz damadı var. Yüksek eğitimliler. Kendi ülkelerinin dış politikaları, uluslararası ilişkileri, müdehaleleri hakkında konuş, resmen mal'lar. abd nin Irak'a, Suriyeye demokrasi götürdüğünü, yunanlıların savaşta Türkiyeyi yeneceğini filan söylüyorlar. Kendi ülkelerinin ne halt yediğini bilmiyorlar. Dünyaya kendi gizli servislerinin medya aracılığı ile verdiği at gözlüğü ile bakıyorlar.
snkleyp, senin düşüncelerine katkı veya cevap verebilmem için çok ince çalışmam gerekir. Epey düşünüp, notlarıma bakıp hata yapmadan cevaplamalıyım. Ama o kadar vakit ayırmak istemiyorum. O sebeple aklımda kalanı ezbere yazayım.
waterloo savaşını anlamak için Rothschild sülalesini tanımak anlamak gerekiyor. Çok geniş konu girmeyeyim.
1789'unda derinine inilse belkide onunda altından Rothschild ler çıkacak. 1789a Yüzeysel bakarsak abd iç savaşında fransızlara yenilen ingilterenin, olaydan 6 yıl sonra(notlarıma bakmadığımdan zamanlama hatası yapmamışımdır umarım) fransadan intikamı var. O esnada ingiltereyi kim yönetiyordu, fransayı kim filan aslında araştırıp daha sağlam bilmek gerekir de, kim uğraşacak niye uğraşacak.? Kim yönetiyordu derken isim olarak değil köken olarak. Eskiden avrupa yönetici sülaleleri hep aynı aile gibi. Evlilikler le akrabalık var ama daha derine inilse aynı soy da çıkabilir.
Filan fıstık işte.
Burjuva olayı bize avrupalıların öğrettiği şey. "Sizde burjuva yoktu o sebeple adam olamadınız" filan. Burjuva sınıfı sonuçtur sebep değil. Zenginleşen toplumda burjuva sınıfı ortaya çıkar, sanaatkarlar, sanatçılar, bayındırlık filan... Zenginleşen toplum ayrıca dış ülkelerden mesleğinde en iyi olanlarıda çeker. Hali ile zengin ülke dünyanın mesleğinde iyi olanların merkezi haline gelir. Ülkenin kendi başarısı özelliği değil, paraya gelen yetenekler. Paranın kaynağı kanlıda olabilir, çalışmaya akla dayalıda. Batının ki kanlı idi hemde çok çok çoook kanlı. Fakir ülkede burjuva olmaz. Önce üretmeye başlayacaksın. Üretmek için bilgi, kaynak ve istek olacak. Batı kaynağı amerika ve afrika katliamları ile sağladı. Madenlerini aldı insanlarını köle yaptı. tarım üretti. Büyük altın ve ürün ilede dünyadan mesleğinde iyi olan insanları çekti. O insanlarla bilgi geldi, ileri üretime geçildi. İleri üretimle zenginleşen kesimler oluştu. Bu kesimler paraları ile saraylar yaptırdılar, sanat denen şeylere çok para ödediler, eğlenceye daldılar, eğlendiren kesim doğdu, sanatçı kesimi doğdu, zanaatkar kesimler çogaldı filan. Sonuç uygarlık ve burjuva kesimi.
Du yaw...
İşim vardı o sebeple pek düşünmeden yazılar yazdım. Düşük cümleler, kronolojide hata, yannış yönlenmeye yol açacak kelimeler varsa naaapim abi yani. Öliim mi.?
Moruk, katılıyorum.
Geleceği yazdığımı söylemiştim. Genelin 10 15 sene sonra görebileceği, anlayacağı şeyleri şimdiden yazıyorum.
2006 da devletin açıkladığı enflasyon uydurma yazmıştım.
2005 ve 2010 arası ülke zihniyet açısından 30 yıl geriye gitti yazmıştım. Çünki geçmişte bolca zarar görerek bazı dersler almıştık, bu dersler sonucu bunların kanunlarını çıkarmıştık. Örneğin ihale kanunu, örneğin MB gibi özerkleştirdiğimiz kurumlar kanunları gibi pek çok kanunu akp iptal etmişti ve yağmaya açık hale getirmişti. Sonra eğitim yargı sistemi ve orduyuda der dest ettiler. Şu an zihniyet açısından 100 yıl geri gitmiş olabiliriz. akp çok uzun süre kaldığı için geri düzeltmesi neredeyse imkansız hale geldi. Yeni nesil yolsuzluk içinde doğdu ve normalleşti.
5-10 yıl önce abd yi yok edebilecek tek ülke Çin demiştim. Çin'in ordusu şu an için abd yi yenmeye uygun değil ama yakın gelecekte ordusuda güç açısından abd yi geçecek demiştim. abd Çin i alt etmek için bir savaş çıkarmazsa, ekonomik açıdan Çin'e yenilmemesi imkansız demiştim. Çünki Çin liler çalışıyor, abd liler beyin olarak obezleşti, hazıra alıştılar, çalışmıyorlar. Değişmelerine de imkan yok demiştim. 40 yıl içinde(2050 ye kadar) abd diye süper güç kalmayacak, abd gidince kankası ingiltere de gidecek, abd den güç alan abd, almanya, fransa gibi ülkelerin büyümeside duracak sıradan ülkeler haline gelecekler demiştim. Rusya Ukrayna savaşına bakarsak abd ilk adımları atıyor gibi. Rusya yı ekonomik açıdan çökertirse sıra Çin e gelecek. Artık askeri açıdan Çin i yok etmesi zorlaştı. Rusyaya Ukrayna da yaptığı gibi, Çin e de benzer şeyleri önümüzdeki yıllarda yapma teşebbüsünde kesin bulunacaktır. Önce Rusya.
3-4 yıl kadar önce(zaman ne çabuk geçti yaw) USD yükselmeye başlayınca TV ekonomistlerinin geneli "Yükselen kur seviyesi ihracatçıya yarayacak, ithalat düşecek" benzeri şeyler yazmışlardı. Bende çok iddialı görünen bir yazı yazmış ve "USD 20 TL olsun, yinede ithalat ihracattan fazla olur" demiştim. O zaman USD sanıyorum 3-4 TL civarıydı ve 20 TL çok uçuk bir rakamdı. Sebebini ise TR ye yüklenen sisteme bağlamıştım. Bu sistemi 1938 sonrası kuranlar, ithalata dayalı sömürge sistemi kurmuşlar. Bunun değişmesine izin vermezler. hem dışarıdan bastırırlar, hemde içerideki bütün dev firmalar yabancıların, partilerinin tamamı onların kurduğu veya kontrol altına aldığı partiler, halkını TV lerle şartlandırmış gönüllü askerleri yapmışlar. Bu sistemi değiştiremezsin. siyonist hayranları çok arttı, stocholm sendomuna en çabuk en zayıf karakterliler tutulur. Bu arada fiyatım hâlâ 200 milyon avro, siyonistlere duyrulur.
Ne oldu. USD şu an 14küsür civarında, bir ara 18 i görmüştü ve ithalat hâlâ ihracatın çok üzerinde.
Geçmişi analiz edip, bugünü kavrayıp geleceği yazıyorum. Yazdıklarım birer birer doğrulanıyor.
''Sebebini ise TR ye yüklenen sisteme bağlamıştım. Bu sistemi 1938 sonrası kuranlar, ithalata dayalı sömürge sistemi kurmuşlar. ''Bıraz açarmısınız?
hs37, aslında uzun ve çok düşünülmesi gereken bir konu. Benim bilgim yüzeysel. Tabi yüzeysel demişken sıradan, bu işleri takip etmeyene göre bu konuda prof. sayılırım. Güvenilir kaynaklardan bilgi bulunca hemen alıp saklıyorum.
Yazımda bazı başlıklarla değinmişim.
Nasıl anlatayım bilemiyorum, uzun ve rahatsız edici bir konu.
Bu sistemin temeli kaç yıl geri gidiyor emin değilim. Belki 600 yıl kadar geri belki 2bin yıldan fazla geri. Çok derin ve geniş bir konu.
Ben Atatürk öldükten sonraki dönemi kabaca yazayım. Zaten bilgimde kaba. :) Bilginin iskeleti okuduğum bilgiye dayalı, araları yorumla dolduruyorum. Doldurduğum kısmında yanlış çıkma ihtimali düşük çünki çok okuyorum, tecrübeliyim.
Cebe koymamız gerekenler.
- TR de ibrani kökenli azınlık var. 500 yıl önce abd kıtasının altınları gemilerle İspanya'ya taşınmaya başladıktan sonra bir grup ibrani kökenliyi, yine ispanyayı o dönem yöneten ibrani kökenliler bir sebep uydurup Anadolu'ya gönderiyor. Bunların Ataman(Osmanlı) imparatorluğunun duraklama ve çöküş dönemlerindeki etkisi araştırılmalı.
Atatürk ölmeden önce, devletteki ibrani kökenli azınlığın etkisini ortadan kaldırıyor. Örgütlerini kapatıp mallarına el koyuyor. Bunlar devlette çöreklenmiş zengin kesim. Teknolosi ve sanayide bunların elinde. batıda abd ve afrikayı 500 yıl soyarak zenginleşen ibrani kökenlilerden destek alıyorlar ve Ataman(Osmanlı) imparatorluğu içinde köşebaşlarını kapatıyorlar.
Atatürk öldükten sonra İnönü döneminde, bu azınlık yeniden devlete baskı yapıyor. İnönü ya gücü yetmediği için yada onlarla ortak olduğu için ibrani azınlığa mallarını ve yerlerini geri veriyor. Ankara'lı bakkal vehbi koç gibi ibrani kökenlileri devlet desteği ile büyütmeye başlıyorlar. Ayrıca vehbi koç gibi ibrani kökenliler batıdaki ibrani şirketleri desteği ile ülkemizdeki köşe başlarını kapmaya başlıyorlar. Devlette güçleniyorlar. Devlet ve medya bunlara çalışmaya başlıyor. Ülke kaynakları bunlara akıyor. Teknoloji fabrikalarımızı medya ve toplum liderleri baskısı ile kapattırıyorlar. Onlarca karar aldırıyorlar ülkeyi sömürgeleştirecek. Bu ibrani azınlığın batıdaki güçlü devlet ve şirketlerle 500 yıldır bağlantıları var. Ülkeyi haraca bağlayan yabancıların Ataman(Osmanlı) ayağı bunlar.
Bir tek TR de değil dünyanın pek çok ülkesinde bu ibrani-yahudi azınlık var ve aynı yöntemle ülkeleri kendilerine bağlayıp sömürgeleştiriyorlar. Ülkenin malını, mülkünü eni sonu sahipleniyorlar. Bu işi sessiz ve derinden yapıyorlar çünki binlerce yıl, ülkelere yaptıkları yüzünden öldürülmüşler, kovalanmışlar, yasaklanmışlar. Batıda mal mülk edinmeleri, devlete girmeleri yasaklanmış. Yılmamışlar çözüm olarak isimlerini değiştirip, ülkenin dili ile konuşup, o ülkenin yerlisi gibi davranıp yine ülkeyi sömürgeleştirmişler.
Gizlenmek bunların birinci önceliği. Genlerine işlemiş. Binlerce yıldır aynı taktik. Bizdeki bu azınlığında TC. kimlikleri var, nüfudlarında islam yazar, isimleri Türkçe gibi görünür. Senle Türkçe konuşur, kendi aralarında İbranice. Tüm dünyada son 100 yıla kadar böyle idi. Son 100 yılda abd ve ingiltere eşliğinde bunlar dünyaya meydan okuyacak kadar güçlenince, pek gizlenmemeye başladılar. abd ve ingiltereyi yüzyıllardır bunlar yönetiyor, diğer ülkelerde kontrolleri altında. Detaya girmeyeyim.
Bir ülkenin malını mülkünü ee geçirip insanlarını köleleştirebilmen için birinci yöntem savaşmak, ikinci yöntem bunların yaptığı.
Toplum liderlerini satın al. Bizdeki çoğu dernek, tarikat bunlar tarafından kuruldu. Partiler bunlar tarafından kuruldu. Kurulmayan chp de benim bildiğim baykal ve kılıçdaroğlu döneminde bunlardan emir alıyor.
Medyayı kontrol et. Matbaa önce batıda çıktığı için TR ye batıdaki ibrani zenginlerin desteği ile bunlar getiriyor. Dergileri gazeteleri bunlar basmaya başlıyorlar. Hali ile okuduğumuz seyrettiğimiz medya 100 yıldan fazladır bunların kontrolunde. Onların öğrettikleri ile yetişiyoruz. Ne halt yediğimizi bilmeden gönüllü askerleri oluyoruz.
Toplum liderlerini satın aldın ve kontrol ettin, medya senden yana. Gerisi kolay.
Medya ile halkı hazırlarsın, sana çalışan toplum liderleri ilede ülkeyi yabancıya açarsın. Gelirler şirketlerini, topraklarını satın alırlar. hemde ceplerinden kuruş çıkmadan. abd ve ingiltere'nin parası sıfır maliyetli.
Atatürk öldükten sonra güçlerini hemen toparlıyorlar. Kendi kontrollerinde olan Medya aracılığı ile ülkeyi seçimlere hazırlıyorlar. Bu arada uzun süredir orta doğuda tarikatlar kurmuşlar, sahte din adamları ile müslümanlıkla alakası olmayan büyük gruplar kurmuşlar islam adı alltında uydurma dinler yaratıp halkları birbirlerine düşürmeye çalışmışlar. Bizdeki tarikatların önde gelenleri, abd emri suudi parası ile kurulmuş ve beslenmiştir. Amaçları abd ye hizmet etmektir, tarihe de bakarsanız abd savaş gemileri geldiğinde limanda secde ederek karşılamışlardır. suudi ve bae parası ile hızla kalabalıkları çevrelerine toplamışlardır. Bunlar kaçtıkları zamanda islam dininin olduğu yere değil abd veya ingiltereye kaçarlar. Çünki sahipleri, yaratıcıları onlar.
Medya ve toplum liderleri baskısı ile seçimlere gidilir. Seçimler başlamadan öncede ülkemizdeki ajanları celal bayar'a parti kurdurtuyorlar. Başınada kendilerine hizmet edecek kullanışlı bir aptalı getiriyorlar. Bu parti döneminde 1950 den 1960 a kadar devlet batıya kapılarını açıyor. Atatürkün kurduğu Üretim ekonomisinden ithalat ekonomisine geçiliyor. Teknoloji fabrikaları kapattırılıp ibrani azınlığın kurduğu şirketlere ithalat yaptırılıyor. Millet bilinçsiz kalsın diyede, düşünmeye araştırmaya dayalı köy enstitüleri kapattırılıp beynin gelişmesini önleyen ezbere dayalı imam hatip tipi eğitime geçiriliyor.
ibrani batılılar partili sistemin kurdu oldukları için, medya ve para bunlarda olduğu için ülkemizde hiç bir zaman bağımsız bir aday seçim kazanmadı. abd ye hizmet etmeyen biri geldiği zamanda hemen ayaklanmalar çıkarıldı, kıtlıklar yaratıldı ve o kişiler gönderildi. Bazen darbe ile bazen kriz yaratılarak. TR de son 100 yılda yapılan bütün öldürme ve katliamların arkasında batılı gizli servisler var. Örneğin bakıyorsun mhp elemanları veya fetö elemanları adam öldürmüş ama olay yerinde pek çok CIA görevlisi var.
Amma yazdım yaw. Üç beş cümle ile hallederim demiştim.
Özete geçeyim. ibrani azınlık, batı destekli kurduğu sistemle, teknoloji geliştirmeni engeller. Devletteki partileri bunu yapar ve medya ile destek olurlar. Ülke kaynaklarınıda kendileri sömürürler, kendileri hariç büyüyenleri ya satın alırlar yada yok etmeye çalışırlar.
Medyan onlarda, devletin onlarda, partilerini onlar kurmuş, dev şirketlerin onlarda, yapabileceğin hiç bir şey yok. para onlarda. Yetmezse batıdan destek alıyorlar filan fıstık.
300'ler Komitesi John Coleman yazdıkları ile sizin yazdıklarınız örtüşüyor.Son zamanlar da Hazar yahudileri ve Roothschildlerin Türk asıllı oldukları ve Türkiye yi koruyup kolladıklarına dair epey bir şeyler yazılıp söyleniyor.Bunları da benim gibi yarı cahiller yazsa komplo der geçerim.yazanlara bakınca hepsi kelli felli usturuplu konuşan etiketleri epey kalabalık olunca benim devreler error veriyor.Büyük para (reyizimizin dediği gibi yeşil çayır)ı kontrol eden kurbanlarını besleyip besleyip mezbahaya yolluyor.
rothschild isim olarak alman ismi türk mürk olmaz uydurmasınlar
eğer alpaslan filan olmuş olsa ismi inanırdım
inanasım yok pek o medya yalanlarına da, bugüne dek belki kaç tane iş buldum çalıştım
ne arkadaş ne akraba, bi tek kişi gelip yardımcı olmadı bunlar mı bize yardımcı olacakmış :)
esas sıkıntı şey de
israil cumbabası herzog
son 40 gün içinde
2 kez TR ye geldi
bi sıkıntıları var demekki
açın abijim şuna bi soda filan
gaz ı keser miğdedeki barsaklardaki
hoş bizim ekonomi de demekki yerlerdeki
adama yok gelme gardaş, ziyaretini istemezük
sen daha yeni geldin, ne bu her gün çıkıp çıkıp buraya gelmek yırtık dondan fırlar gibi:)
sürekli geliyon bak daha sonra gel deyemiyok
ehonomi eyi olmuş ossa , der idük - fazla açılmışık demekki kıyıya dönemiyok kolaycana :)
kulaçla baba kulaçla
Kore de ki gibi bizi gene kullanmağa çalışıyür kefere (galibağ) emme bu defa inşaAllah olmaz Vallaha bilmiom ki
olüm gızım her kim ise, bzim zate kimseyle sıhıntımız yoh ki, şeytancılar savaş istiyo diye niye şey olak? şey yağni.
abijim hs37 olayın kaynağı şu:
roma devleti askeri erkanlı çok baba organize bi dövlet idi bin küsur yıl önce dahi. bakırlı kaptan yediklerinden zehirlenmeseler idi şimdinin on tane amerikası ediyo olucağdı bunnar
bunlar her konuda sanatçıydı mesela esirleri öldürmez takas için bekletir bekletirken aç bırakır sonra eğer takas olmayacaksa bunlara sofrasında kuş sütü eksik olmayan bi ziyafet sofrası kurarlardı, tabi ki günlerdir aç susuz bitap esirler yumulunca yemeğe, o esnada nefsini tutmak zor tabi, sonra çok yemekten, barsakları düğümlenir, üstten alttan yemeği çıkaramayınca da kıvranarak ölürlerdi bikaç saat içinde gocaman esir adamcıklar.
günümüz iktisadi sistemi de aaynı. tamamen aynı mantıkla çalışır:
mesela baba papandreu öldü bu eyi politikacıydı. albaylar cuntasıyla bir, abd nin yunanistandaki 101 tane kışlası üssü neyi varsa kapattıydılar ama
abd de ne yaptı, o aç bırakılan esirler misali, bunları krediye gömdü gömdü gömdü yedirdi , sonracıma da tabi mıçamıyan yunan (grediyi ödüyemiyon ya) iktisaden teslim oldu. şimdiden onlarca abd üssünü geri açtı . baba papandreu nun tüm emekleri silindi gittiiiii..
sanki biz de olay çok farklı döndü :)
e needeceğun, golü, atamıyana atıyolar işte. ahıllı olacağun gol yimeden gol atacağun.
ohuyun ama inanmıyın: ben de uyduruyom gari kafadan ordan burdan
yalınız bi işin bi yapılma yolu var
o da bu
rahmetli buyuk deli petro ne demiş
herkesin anladığı tek bi kuvvat var o da kaba kuvvet demiş
yani onu uygulama içinde, (durduk yerde adamı dövemen) finansal olarah felan işte bi nevi; önce bi topal öredek gibi bırakıyon (bi sebep neyim oluşturuyon yani)
gerisi zate çorap söküvü gibi gelevereyo
yav 5 on yıl evvelinden daha evvel 20 yıl var
abi şimdi ölmüştür kesin
çok morali bozuktu
bi masada ortamda konuşuyoz beni de pek sevmedi
ya seevmek sevmemek bunlar alt kültürler işi
materyalist değilim ama ben de öyle anlık hoşlaşmalar olmuyür.
adam dediydi ki ortaya:
borçlu adam karıdan beterdir:)
eski bi veciz sözmüş bu
https://www.thetimes.co.uk/imageserv...3%2C1038%2C810
rothschild aile reisi bu. Ne Alman tipi var ne Türk. Su katılmamış ibrani tipi. Saf. Melezleşmemiş. Bazı ibrani kabileleri başka soy ve ırklarla evlenmiyorlar. Diğer ırk ve soyları ilkel gördükleri için sadece kendi soylarından gelenlerle evleniyorlar. tipleride bu şekilde saf kalıyor. Görünce hemen tanırsınız. İsmi Hans da olabilir, Ahmet, George, Vladimir, Angelino da olabilir. hangi ülkede yaşıyorlarsa. Tipten gerçekte ibrani kökenli olduğunu anlarsınız. Ebenizi emen ve emecek adam odur, dikkatli bakın.
Moruk'ada cevap vermiş oldum.
Türkiyedede Türk sandığınız bu tipte çok adam vardır. Ya medya dadır, ya finans sigorta şirketlerindedir ya patrondur yada üst yönetici.
Mesela bu tipte turgay ciner var. Devletten güzel beslenir, gazeteleri TV leri var.
Ekonomist mahfi eğilmez var, abd ye güzel çalışır.
Tuncay Özilhan var, muhtar kent var, var oğlu var. isimleri kimlikleri Türk ama bakıyorsun şirketleri siyonistlerle içli dışlı, tipleri su katılmamış ibrani.
Birde tipleri ibrani olmayıpta siyonistlerle içli dışlı olanlar var, karamehmetler, ülker ailesi gibi. Bunların tipi Türk gibi, belkide yahudi dinini kabul etmiş hazar Türklerine dahildirler. tamamen temelsiz söyledim bunu.
Hazar Türklerini kuzu dan okumuştum. Pek bilgim yok.
Ali Cemal , Ülker lerin soyadı Berksan yani Bergson bu bilgiyi internette hemen doğrularsın , mahkeme de ülker yaptılar ,ayrıca SAbrinin abisi yahudi hatunla evli ,şirket büyütürken Sabri Ülkerin abisine Yahudi kız bulan Yahudi iş adamı bu şirkete borç para buluyor , Sabri bir şekilde onu şirketten atıyor ama abisiyle o şahıs hep dost kalabilmişler .
Yukarıdaki mübarek insan Jacob Rothschild , bu duruşuyla ne yaparsan yap bana çalışmış olacaksın diyor .
Saksıyı kullanan yener bunları
AnlatAcam
Yav herkes büyük abileri görüyor
Görmen gereken bunlar değil
Bunlar zaten beyin
Bunlara ulaşamazsin
Bunların ahtopot kollarını kır kopart
Ahtapot salatası yap
Üstüne de zeytinyağı ekşi sos gezdir bak
Nası yersin :)
Bi kere oyun stilleri ahtapot tarz
Ufak beyin
Dolu kol
Kır kirabildigince
Dükkan senin be yaaaa :))
Ha şöyle ben bunu fark edince bi ornek aldım zate
Bi esas ufak beyin topigi açtım
Aşağı da tavuk çiftliği
Bi de istediğim yere yazıyom
Aslında aynı taktik
Biz Türkler büyük bi eksi yani zayıf noktamız var
Büyük lokma
Meydan okuma
Voli vurma
Bunlari seviyoz
Halbuki ufak ve seri adımlarla
Mucadele edicen
Aynı bi kamlumbaga gibi
Moruk
Üslubunuza bayılıyorum.gençlik yıllarınız da GIRGIR falan okudunuz mu?
Tabi bu şahsı görüş
Yüzde yüz etkin bi basari ilacı değil
Metod bu ,,.
Teveccühun sayın hs37
Yani elinde super bi bilgisayar var diyelim bu siyo maso dünyanın bilgisayari olsun
Bunun fişini kes
Ceryana ulaşamasin
Artık bi işe
Yaramaz