Originally Posted by
Desidero74
200 ml usd sağlam para istemişsin , bu cimri herifler bu parayı zor verir .
"Bu konuda çok basit ama o kadarda net ve açıklayıcı bir örnek vermiştim. Gerçek hayatta karşılaştığım bir olaydı. Sessiz bir cafeye gürültücü 1 kişi giriyor. yarım saat içinde herkes bağıra çağıra konuşmak zorunda kalıyo"
Simdi bu gerçek örneğe bir şerh koymak isterim , bizim ülkemizde insanlar neden çoğunlukla kötü bana gore tabii , su nedenden .
Adam bireysel kötülük pesinde olmasa da kötülüğü önleme adına sesini çıkarmaz , kendi mağdur olunca ağlar ayni yoneten pozisyona kendi gelse beterini yapar netekim netekim şu an bunu yaşıyoruz .
Ben şahsen gençliğimde bulunduğum yer ve görev neyse oradaki otoritenin bir hatası olduğunda bunu belirttim ve etrafimda bulunan halkımız bak enayiye başını derde sokacak gözüyle yalnız kaldım veya hic ummadığım bir iki kişiden destek gördüm .
Adam evet cafe ye girer bağırarak görgüsüzce konuşur kimse yaw sen neden boyle bağırıyorsun arkadaş demez diyemez .
Fransızlar bize gore bireysel olarak çok daha az saldırgandır ama toplumsal haklar sozkonusu olduğunda hemen toplanır ortalığı duman ederler , büyüklerimiz en iyisini bilir , konu devletse gerisi teferruattir tarzı yanlışları örtmek baskılamak için oluşturulmuş mitler orada islemez .
İste bu yüzden bizim %1 imiz iyidir, %99 ise bizatihi kötülük icrasında bulunmasa da göz yumarak bu %99 u olusturur.Şahsi görüşüm olup eleştiriye açıktır .
Aslında 200 milyon AVRO istedimde, yanlış yazmışım. ibrani kökenli yahudilere ve diğer yahudilerede duyrulur, dolar değil AVRO olacak. Bunlar için bu para çerez parası yeterki işlerine yarayacağımı anlasınlar. İmdi bu zibidiler, dünyayı köleleştirip kendileri ayrıcalıklı sınıf olmak istiyorlar. Bunuda yannış yoldan yapıyorlar. Öldürerek soyarak katlederek yapıyorlar. Onlara kendi krallıklarını düzgün yolla, kimseye zarar vermeden kurmalarını sağlayacağım. Aynı sonuca ulaşacaklar. Zenginlik içinde nezih bir hayat sürecekler. Benim yoldan gidelerse, onlardan nefret eden milyarlarca insan olmayacak, korkudan çevrelerine duvar örmek iron dome yapmak zorunda kalmayacaklar.
Ses çıkarmama olayı zannediyorum tüm ülkelerde var. Fransa dahil. Fransa konusuna geçmişte farklı olaylarda bir kaç cümle ile bir kaç kez değindim sanıyorum.
Tabi ben dünyayı gezmedim, bizim ülke sınırı dışına çıkmadım. Yazacaklarım tamamen okuduklarım ve görsel medyada gözlemlediklerimden çıkardığım sonuç.
Örneğin 2008 sonrası abd bankaları zora düştü. Morgıç ile ev kredisi alan milyonlarca insanda zora düştü. Morgıç borcu ile işsiz kaldılar evlere el konuldu. El konulan evlerle ilgili bizdeki siyonist kanallarda reality programları var. Banka evi yarı fiyatına al-sat yapan paralı gruplara satıyor. Onlarda yüksek kazançlarla parası olan kesime satıyorlar. Evden atılanlardan bazıları evleri kırıp öyle çıkıyorlar filan.
2008 sonrası bankalara faizsiz trilyonlar aktarıldı ama işsiz kalıp evlerini kaybedeb milyonlara destek olunmadı. Üç beş kuruş önlerine atıldı, onlada anca karınlarını doyurdular, evler gitti. Evlerini kaybedenler haricindede abd halkının çoğunun geliri azaldı. Sıkıntıya girdiler. O esnadada bankalara dağıtılan trilyonlarla, abd hisse borsaları ve dünya emtia borsaları uçmaya başladı. Bu borsalarda devlet parası ile oynayanlar, beyaz yahudi gıç larını bin dolarlarla silmeye başladılar.
Bir kısım halk ayaklandı, hisse borsası sokağında çadır kurup günlerce eylem yaptılar. Bize neden vermiyorsunuz da belli kesimleri paraya boğuyorsunuz diye. Polis üç-beş günmü, bir kaç haftamı ne dayandı. Sonra copla giriştiler hepsini dağıttılar. abd de 40 milyon fakir, 7 milyonda sokakta yaşayan var. Fransa ve İngilteredede sokakta yaşayanların çadır kentleri var. Yani onlardada ezilen halk ayaklanmıyor. Fransa da mavi mi sarı mıydı gömlekliler vardı geçen yıl eylemler yapmıştı. Onların arkasında CIA vardı, doğal ayaklanma değildi(1789 un arkasındada İngiltere vardı, bu benim çıkarımım).
Çok uzadı, konuya neden girdiğimi unuttum.
Sonuçta dünya halkı bizimkinden çok farklı değil. Batı daki farkı oluşturan 1450 lerde Amerika kıtasının keşfi. O tarihten sonra abd kıtasının altınları binlerce gemi ile avrupaya taşındı ve zenginlik başladı. Sonra Afrika ve Güney asya zenginlikleri taşındı) Zengin ülke halkı yeni duruma göre değişik şekilde göründü. Özü aynıdır maymundur değişmez. Fakirleşince eski haline döner. Neyse yaw, buda ayrı konu. İşlerim var.
İnsan ırkının %99 u ÖZde iyidir ama %100 ü zararlıdır fikrimde ısrarcıyım Onlarca yıllık gözleme dayanır.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri