Originally Posted by
Desidero74
200 ml usd saðlam para istemiþsin , bu cimri herifler bu parayý zor verir .
"Bu konuda çok basit ama o kadarda net ve açýklayýcý bir örnek vermiþtim. Gerçek hayatta karþýlaþtýðým bir olaydý. Sessiz bir cafeye gürültücü 1 kiþi giriyor. yarým saat içinde herkes baðýra çaðýra konuþmak zorunda kalýyo"
Simdi bu gerçek örneðe bir þerh koymak isterim , bizim ülkemizde insanlar neden çoðunlukla kötü bana gore tabii , su nedenden .
Adam bireysel kötülük pesinde olmasa da kötülüðü önleme adýna sesini çýkarmaz , kendi maðdur olunca aðlar ayni yoneten pozisyona kendi gelse beterini yapar netekim netekim þu an bunu yaþýyoruz .
Ben þahsen gençliðimde bulunduðum yer ve görev neyse oradaki otoritenin bir hatasý olduðunda bunu belirttim ve etrafimda bulunan halkýmýz bak enayiye baþýný derde sokacak gözüyle yalnýz kaldým veya hic ummadýðým bir iki kiþiden destek gördüm .
Adam evet cafe ye girer baðýrarak görgüsüzce konuþur kimse yaw sen neden boyle baðýrýyorsun arkadaþ demez diyemez .
Fransýzlar bize gore bireysel olarak çok daha az saldýrgandýr ama toplumsal haklar sozkonusu olduðunda hemen toplanýr ortalýðý duman ederler , büyüklerimiz en iyisini bilir , konu devletse gerisi teferruattir tarzý yanlýþlarý örtmek baskýlamak için oluþturulmuþ mitler orada islemez .
Ýste bu yüzden bizim %1 imiz iyidir, %99 ise bizatihi kötülük icrasýnda bulunmasa da göz yumarak bu %99 u olusturur.Þahsi görüþüm olup eleþtiriye açýktýr .
Aslýnda 200 milyon AVRO istedimde, yanlýþ yazmýþým. ibrani kökenli yahudilere ve diðer yahudilerede duyrulur, dolar deðil AVRO olacak. Bunlar için bu para çerez parasý yeterki iþlerine yarayacaðýmý anlasýnlar. Ýmdi bu zibidiler, dünyayý köleleþtirip kendileri ayrýcalýklý sýnýf olmak istiyorlar. Bunuda yannýþ yoldan yapýyorlar. Öldürerek soyarak katlederek yapýyorlar. Onlara kendi krallýklarýný düzgün yolla, kimseye zarar vermeden kurmalarýný saðlayacaðým. Ayný sonuca ulaþacaklar. Zenginlik içinde nezih bir hayat sürecekler. Benim yoldan gidelerse, onlardan nefret eden milyarlarca insan olmayacak, korkudan çevrelerine duvar örmek iron dome yapmak zorunda kalmayacaklar.
Ses çýkarmama olayý zannediyorum tüm ülkelerde var. Fransa dahil. Fransa konusuna geçmiþte farklý olaylarda bir kaç cümle ile bir kaç kez deðindim sanýyorum.
Tabi ben dünyayý gezmedim, bizim ülke sýnýrý dýþýna çýkmadým. Yazacaklarým tamamen okuduklarým ve görsel medyada gözlemlediklerimden çýkardýðým sonuç.
Örneðin 2008 sonrasý abd bankalarý zora düþtü. Morgýç ile ev kredisi alan milyonlarca insanda zora düþtü. Morgýç borcu ile iþsiz kaldýlar evlere el konuldu. El konulan evlerle ilgili bizdeki siyonist kanallarda reality programlarý var. Banka evi yarý fiyatýna al-sat yapan paralý gruplara satýyor. Onlarda yüksek kazançlarla parasý olan kesime satýyorlar. Evden atýlanlardan bazýlarý evleri kýrýp öyle çýkýyorlar filan.
2008 sonrasý bankalara faizsiz trilyonlar aktarýldý ama iþsiz kalýp evlerini kaybedeb milyonlara destek olunmadý. Üç beþ kuruþ önlerine atýldý, onlada anca karýnlarýný doyurdular, evler gitti. Evlerini kaybedenler haricindede abd halkýnýn çoðunun geliri azaldý. Sýkýntýya girdiler. O esnadada bankalara daðýtýlan trilyonlarla, abd hisse borsalarý ve dünya emtia borsalarý uçmaya baþladý. Bu borsalarda devlet parasý ile oynayanlar, beyaz yahudi gýç larýný bin dolarlarla silmeye baþladýlar.
Bir kýsým halk ayaklandý, hisse borsasý sokaðýnda çadýr kurup günlerce eylem yaptýlar. Bize neden vermiyorsunuz da belli kesimleri paraya boðuyorsunuz diye. Polis üç-beþ günmü, bir kaç haftamý ne dayandý. Sonra copla giriþtiler hepsini daðýttýlar. abd de 40 milyon fakir, 7 milyonda sokakta yaþayan var. Fransa ve Ýngilteredede sokakta yaþayanlarýn çadýr kentleri var. Yani onlardada ezilen halk ayaklanmýyor. Fransa da mavi mi sarý mýydý gömlekliler vardý geçen yýl eylemler yapmýþtý. Onlarýn arkasýnda CIA vardý, doðal ayaklanma deðildi(1789 un arkasýndada Ýngiltere vardý, bu benim çýkarýmým).
Çok uzadý, konuya neden girdiðimi unuttum.
Sonuçta dünya halký bizimkinden çok farklý deðil. Batý daki farký oluþturan 1450 lerde Amerika kýtasýnýn keþfi. O tarihten sonra abd kýtasýnýn altýnlarý binlerce gemi ile avrupaya taþýndý ve zenginlik baþladý. Sonra Afrika ve Güney asya zenginlikleri taþýndý) Zengin ülke halký yeni duruma göre deðiþik þekilde göründü. Özü aynýdýr maymundur deðiþmez. Fakirleþince eski haline döner. Neyse yaw, buda ayrý konu. Ýþlerim var.
Ýnsan ýrkýnýn %99 u ÖZde iyidir ama %100 ü zararlýdýr fikrimde ýsrarcýyým Onlarca yýllýk gözleme dayanýr.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri