Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
15,73 10% 16,70 Mn 14,21 / 15,73
19,14 10% 378,76 Mn 17,35 / 19,14
232,40 9.99% 456,47 Mn 226,40 / 232,40
79,25 9.99% 169,22 Mn 74,90 / 79,25
182,00 9.97% 488,95 Mn 165,60 / 182,00
3,87 -10% 2,97 Mn 3,87 / 4,35
23,76 -10% 494,00 Mn 23,76 / 27,68
114,40 -9.99% 127,33 Mn 114,40 / 127,10
3,22 -9.8% 283,76 Mn 3,22 / 3,57
2,94 -8.98% 2,53 Mr 2,91 / 3,37
192,00 -1.54% 24,03 Mr 190,00 / 201,80
3,06 2.34% 20,72 Mr 3,00 / 3,19
317,25 -0.63% 13,59 Mr 315,50 / 324,50
268,00 2.58% 7,53 Mr 261,50 / 268,00
78,10 -1.01% 6,65 Mr 77,50 / 80,50
18,58 -1.28% 756,46 Mn 18,49 / 19,09
411,00 -1.38% 6,39 Mr 406,00 / 422,50
192,00 -1.54% 24,03 Mr 190,00 / 201,80
746,00 -0.93% 2,59 Mr 744,00 / 765,00
93,20 -0.9% 525,81 Mn 92,65 / 95,75
116,00 -2.19% 231,93 Mn 115,50 / 120,40
411,00 -1.38% 6,39 Mr 406,00 / 422,50
30,82 -0.9% 95,64 Mn 30,68 / 31,60
10,70 0.66% 395,01 Mn 10,66 / 10,95
81,40 -0.91% 272,06 Mn 81,20 / 83,00

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 831/853 ÝlkÝlk ... 331731781821829830831832833841 ... SonSon
Arama sonucu : 6822 madde; 6,641 - 6,648 arasý.

Konu: Bana kalýrsa.

1. Ali cemal abi selamlar

Umarým iyisindir sizden istek parçam var bugün

Mevzu Yaser Arafat. Ýnternette kýzýnýn paris ten mezun olduðu londra da sokaðý olduðu Filistin yönetiminden karýsýnýn 10 bin euro aylýk aldýðý avrupa da gayet lüks yaþadýklarýný okudum. Filistine yapýlan yardýmlarý indiragandi ettiði bu sayede milyar dolarlýk serveti olduðundan bahsediliyor.

Yaser arafat ýn kime neye hizmet ettiði konusunda büyük resme ýþýk tutar mýsýn abi? bi þekilde siyonizme mi hizmet etmiþ oluyor halkýn adamý arafat. Artýk nerde halk adamý görsek arkamýza duvarý alacak noktada mýyýz?

Saygýlar

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alýntý Originally Posted by Batman Yazýyý Oku
    Ali cemal abi selamlar

Umarým iyisindir sizden istek parçam var bugün

Mevzu Yaser Arafat. Ýnternette kýzýnýn paris ten mezun olduðu londra da sokaðý olduðu Filistin yönetiminden karýsýnýn 10 bin euro aylýk aldýðý avrupa da gayet lüks yaþadýklarýný okudum. Filistine yapýlan yardýmlarý indiragandi ettiði bu sayede milyar dolarlýk serveti olduðundan bahsediliyor.

Yaser arafat ýn kime neye hizmet ettiði konusunda büyük resme ýþýk tutar mýsýn abi? bi þekilde siyonizme mi hizmet etmiþ oluyor halkýn adamý arafat. Artýk nerde halk adamý görsek arkamýza duvarý alacak noktada mýyýz?

Saygýlar
    Soru bu sefer tam olarak bilmediðim yerden geldi. Genel yorum yapacak kadar bile bilmiyorum.
    Yazýlanlar bazen doðru çýkýyor bazen yanlýþ. Kim kime çalýþýyor bilmek için çok derin veriye sahip olmak gerekiyor.

Mesela bizde TÜRKÇÜ, Milliyetçi bir parti kuruldu. Alparslan Türkeþ kurdu. Kuruluþ Amaçlarý Türkiyeyi Türk soyundan gelenlere teslim etmek, Türk birliði kurmak, Türklüðü geliþtirmek vesaire vesaire. Yani bu ülkedeki hatta dünyadaki en baba ve hakiki Türkler bunlar.

Türkeþ Türk deðil. Türk soyundan gelmiyor. Ýngilizlerin iþgalindeki Kýbrýs da doðmuþ büyümüþ yetiþmiþ. Amerikada eðitim aldýktan sonra gelip MHP yi kuruyor. Parti kuranlarýn pek çoðu Amerika Ýngltere eðitimli, bir kýsmýda Türkiyedeki Amerikan Ýngiliz okullarý mezunu. Bir kýsmýda siyonist vakýflarý burslarý ile okumuþlar. Birden bire bol para desteðine kavuþup parti kurup, medya desteði ile ünleniyorlar.

Türkeþ diyordum, Tipe bakarsan orta doðulu. Türkler Asya ýrký yuvarlak hatlara sahip beyaz tenli çekik gözlüdür. Türkeþ ise tip olarak Türkle uzaktan yakýndan alakasý yok. Melez bile deðil. Ýsrail bölgesinde yaþayanlara benziyor. Sonra MHP baþýnda kim var Bahçeli. Kendisi Ermeni. Diðeri kim Akþener. Akþenerde MHP militan eðitiminden geçmiþ biri, Ermeni.

Peki bunlarýn ortak özelliði ne? Amerika ingiltere ile ortak eylemler yapýyorlar, ortak politikalar yürütüyorlar yine amerika ve ingilterenin kurduðu tarikatlarla birlikte iç içeler.

Türkiyeye en büyük zararý verenler bunlar ama aðýzlarýndan Türkçülük, Milliyetçilikten baþka laf çýkmaz.

Bunlarýn hepsi batý projesi. Gizli ibrani veya ermeniye parti kurdurup, "sizde milliyetçilik oyunu oynayacaksýnýz, oradan oy alacaksýnýz" diye örgütlemiþ, para vermiþ, desteklemiþ, beslemiþler. Solu, saðý, ileriyi, geriyi hepsini batýlý gizli servisler kuruyorlar. Bir tek CHP yi kurmuyorlar ama Atatürk sonrasý kolayca ele geçiriyorlar.

Medya batý ülkelerinin emrinde olduðu için, gerçekleride öðrenemiyorsunuz. Gerçeði biri bi þekilde duyursa medyada hemen yaygara baþlar "komplo teorisi bunlar" diye.

Biþey bilmiyorum dedim ama amma çok yazdým. Tehlikelide bir yazý oldu ama chp yede çaktýðýmdan belki kimse bulaþmaz.

Son bir ek daha yazayým buda dolaylý ama önemli veri. Bir kaç haftadýr bunun üzerinde düþünüyordum, ayrý bir yazý konusu aslýnda.
    Yöneticiler genelde farklý bir türdür. Tür demek doðru olmadý ama yöneticiler nasýl desem okuyanlar içinde yöneticilerde olacak ama yazmam lazým.
    Bir yere yönetici lazýmsa en önde en iþe yaramazla en boþlar koþturur. Dolu olanlar, dürüst ve kapasiteli olanlar hemen hareketlenmezler çünki yöneticiliði sorumluluk olarak görürler. Kafalarý çalýþan kesim yönetici olmak pek istemezler. Ancak mecbur kalýrlarsa isterler. Örneðin Ankarada dairem vardý, yönetim daire sahiplerini soyuyordu. Mecbur kaldým yönetime denetçi olarak girmeye ve soygunu ortaya çýkarýp paranýn çoðunu geri aldým. Mecburdum yönetime girmeye, sonrada daireyi satýp kaçtým. Eminim benden sonra ayný hýrsýz yöneticiyi yine baþa geçirmiþlerdir.

Ne diyordum, akýllý adam yönetmek istemez, yük olarak görür. Kýsa keseyim, boþ beleþ kafasýz insanlarsa direk yönetime atlamaya çalýþýr çünki yöneticiliði ÖDÜL olarak görür.
    Ödül olarak gördüðü için baþa geçebilmek için her türlü rezilliði yapar, üç anahtar verecem der, sizi Mars'a götürecem der, her kapýyý altýn kaplama yapacam der, seçecek olanlar ne isterse onu der. Baþa geçincede soymaya baþlar. Ýþ yapmaz. Ödülüne kavuþmuþtur bol bol ödülünden faydalanmaya çalýþýr. "Ne yapýyorsun" diyenleri ödülü ile arasýna giren düþmanlar olarak görür. Bu size birini hatýrlattýmý.? Evet Trump.

Hali ile Yaser Arafat da lider yani yönetici.

Atatürk veya benim gibi baþa geçmek zorunda hissetmemiþse, yönetciliði ödül olarak gören ilkel insanýn biridir. Ýlkel insan da ilkelce davranýr ve yönettiði kesime zarar verir.

Bu yönetici konusu ayrý bir yazýyý hak ediyor. Örneklerle dolu uzun bir yazý yazmam gerekir.

Burada genelleme oldu, tam doðru olmadý.
    Ýþ sahipleri yani patronlar bu durumun dýþýnda.
    Eðitimi veya yeteneði dolayýsý ile otomatik olarak yönetici olarak önerilenler veya gelenler sayýlmaz. Yani epey detay varda daha çok düþünmek gerekir bu konuda. Ancak çoðunluðun beþ para etmez olduðunu iþ hayatýmda gördüm. Düzgün bir yönetici ile çalýþtýmmý hiç hatýrlamýyorum. Bende proje lideri ve alt düzey yöneticiydim ama biliyorsunuz ben efsaneyim, konu dýþýyým öhhö.

.
    Son düzenleme : alicemal; 11-07-2023 saat: 20:43.
    Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Seçimlerin üzerinden epey geçti.

Okuduðum kadarý ile pek çok delilli hile ortaya çýktý. Suriyelileri vatandaþ yapýp oy kullandýrmakta bana göre doðru deðil hile derim.

Açýklanan hileleri ve suriyelileri hesaba katarsam cumbaba seçiminde tayyip beyin oyu %42 civarý, çakma gandinin oyu %58 civarý.

Ýþin ilginç yaný cehape parti olmaktan çýkmýþ. Sahipsiz hale gelmiþ. Kapanýn elinde kalacak. Seçimde örgütlenememiþler onbinlerce sandýðýn baþýnda kimse yok. O sandýklarýn tamamýnda %90 akp ye oy çýkmýþ. Ýmkaný varmý.?

Buna raðmen tüm sandýklarýn baþýnda cehape liler vardý hiç bir sorun olmadý diye cehape yönetimi açýklama yapýyor. Bu normalmi.? Deðil tabiki. Olan oldu ben vekillik, baþkanlýk filan aldým, seçimde büyük hile varsa ben ne yapayým havasýndalar. Koltuða oturan oturmuþ, hile mile umurlarýnda deðil. Birde gizliyorlar. Gizlemeseler baþarýsýzlýklarý ortaya çýkmýþ olacak. Tamamen rezil bir parti olmuþ.

baykal döneminde halkýn partisi olmaktan çýktý, sadece kendi orta sýnýf kesimin yaþam tarzýný korumaya çalýþan bir parti oldu. Gazetecilere yanaþýp onlarla kanka oldular, halkýn yerine gazete patron ve yazarlarýný koydular.

Çakma gandi dönemindede orta sol dan çýkýp saðda hýrsýz ve katillerin doluþtuðu bir parti haline geldi. Çakma gandi gidip imamoðlu yada baþka biri parti baþýna geçerse mehape, akepe gibi bir parti haline gelecekler. Aslýnda özde o haldeler ama bir kaç tane iyi adam içerde kaldý onlarda gidecek. Kýsa sürede oylarýda yine %10 altýna düþecek. çakma gandi kalýrsa pek çok temiz insan yine MECBUREN cehape ye oy vermeye devam edecekler.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
    Birde Ümit Zileli'nin yazýlarýna deðineyim.

Son yazýlarý oldukça ilginç

Benim bir tezim vardý, o tezi destekler nitelikte veriler vermiþ ama verdiði verilerin önemini kavrayamamýþ gibi gördüm. Belkide daha devam edecek ve en sonda baðlantýyý kurup yapýþtýracak.

Tezim neydi.? Atatürk öldürüldü. Sonra hýzla ülke ibrani kontrolune devredildi. Atatürk devrim ve ilkeleri yozlaþtýrýlýp yok edildi, hýzla geliþen ülkenin ayaklarýna zincir vuruldu ve geri býrakýldý. Dýþ destekle içerideki kripto ibraniler yaptýlar tüm iþi.

Benim düþüncem bu.

Atatürk yurt gezileri yaparken bir kaç ay içinde ölüyor. O dönem yol yok araba yok. Toz toprak yolda, o dönemin konforsuz arabalarý ile sallana sallana, gürültü dinleye dinleye, terleye terleye bir þehirden diðer þehire onlarca saat yol yapýyorsun. yada trenle daha rahat gidiyorsun ama tren çok az yere gidiyor. Bu çok zor yolculuklarý yapan Atatürk, ayný yýl bir kaç ayda ölüyor.

Çok inandýrýcý bir hastalýk serüvenide yayýnlanmýþ. "Þöyle oldu, böyle oldu, kurtulamadý öldü" diye kronolojik olarak hastalýðýnýn seyri yayýnlanmýþ. Çok gerçekçi. Benim inanasým yok çünki öldükten sonra ülke ibrani eline hýzla geçiyor. Hýzlý ölüm sayesinde Atatürk bu ülkeyi dönüþtüremiyor. Bir nesil yetiþtirmeliki kalýcý olsun. Bir nesli yetiþtirmesine izin vermiyorlar.

Bu düþüncemi destekleyen Zileli yazýlarýndaki veriler neler.?

Zileli'nin son üç yazýsýnda, o dönem ülkeyi iyi yönde dönüþtüren en önemli adamlarýn genç yaþlarda öldüklerini görüyorsun.

Atatürk Ölüm Yaþý: 57

Mustafa Necati Ölüm Yaþý: 35 Öðretmen. Köy öðretmen okullarýný kurdu, Köy enstitülerinin hazýrlýk aþamasý.

Reþit Galip Ölüm Yaþý: 41 Týp tahsili var, hukuk ve edebiyat da doktorasý var. Savaþta aþý ve serum ürettiler. 1932 de Milli Eðitim bakaný oldu. Türk Tarih Kurumunun temelini attý. Halk evlerinin kurulmasýný baþlattý. Üniversite reformunu gerçekleþtirdi. Köy enstitülerinin öncülüðünü yaptý.

Mahmut Esat Bozkurt Ölüm Yaþý: 51 Hukukçu Medeni kanunu çýkardý, kadýnlara çaðýnýn ilerisinde haklar verdi. Laik TC. nin hukuksal altyapýsýný oluþturdu. Cumhuriyet savcýlarýna verdiði emir ünlüdür: Savcýlara asýl görevlilerinin köylünün iþçinin haklarýný savunmak olduðunu söylüyor.

Zileli bunlarý yazmýþ ama ölümleri birbirine baðlayýp þüphelenmemiþ. Tabi henüz. Belki bir kaç isim daha verip en son "bu kiþiler neden erken öldüler" diye baðlýyacak. Çünki çok çok çok þüpheli bir durum. O dönem köy enstitülerini kapatanlar kaç yaþýnda öldüler? DP milletvekilleri ve bayar, kaç yaþýnda öldüler.? Bunlarýda bilmek gerekir belkide hepside kýrklý ellili yaþlarda ölmüþlerdir, o zaman sorun yok demektir, Atatürk çok uzun yaþamýþ demektir.
    @NeAcaipDunya

Emekli zammýnýn artmamasý ile ilgili bir yerde þöyle yazdým buraya da kopyalamak istedim

bu kýlýçdaroðlu yine yaptý yapacaðýný, zammý alamadýk onun yüzünden. kýlýçdaroðlu iþi bozdu.
    esasýnda da böyle oldu, kýlýçdaroðlu aday olmayaydý seçimi cehape kazanýp emekliye zam verecek idi ama kýlýçdaroðlu pipisi kesilecek çocuk gibi tutturdu ben aday olacam diye, al oldun, oldun da adam mý oldun, sayýn emeklilerimiz kýlýçdaroðlu'na güven saðlayamadýklarýndan oy'u ampule basýp emekli zammýný yüzde 25 olarak kabul etmiþ oldular, yani esas suçlu kýlýçdaroðlu olmuþ oluyor hem akepeliler hem cehape liler için. akepeliler zaten donlarýnda pire görseler kýlýçdaroðlu ndan biliyorlar o yüzden onlarýn suçlusu ile cehapenin suçlusu ilk kez ayný kiþi oldu.
    Bundan sonra oy vermeðe gitmem bu kurguya destek olmam ne poh yerlerse yesinler bize soran da yok zaten, küstüm ,herkesin bi haberi olsun, oynamýyorum ben, çýktým.

Alýntý Originally Posted by alicemal Yazýyý Oku
    Seçimlerin üzerinden epey geçti.

Okuduðum kadarý ile pek çok delilli hile ortaya çýktý. Suriyelileri vatandaþ yapýp oy kullandýrmakta bana göre doðru deðil hile derim.

Açýklanan hileleri ve suriyelileri hesaba katarsam cumbaba seçiminde tayyip beyin oyu %42 civarý, çakma gandinin oyu %58 civarý.

Ýþin ilginç yaný cehape parti olmaktan çýkmýþ. Sahipsiz hale gelmiþ. Kapanýn elinde kalacak. Seçimde örgütlenememiþler onbinlerce sandýðýn baþýnda kimse yok. O sandýklarýn tamamýnda %90 akp ye oy çýkmýþ. Ýmkaný varmý.?

Buna raðmen tüm sandýklarýn baþýnda cehape liler vardý hiç bir sorun olmadý diye cehape yönetimi açýklama yapýyor. Bu normalmi.? Deðil tabiki. Olan oldu ben vekillik, baþkanlýk filan aldým, seçimde büyük hile varsa ben ne yapayým havasýndalar. Koltuða oturan oturmuþ, hile mile umurlarýnda deðil. Birde gizliyorlar. Gizlemeseler baþarýsýzlýklarý ortaya çýkmýþ olacak. Tamamen rezil bir parti olmuþ.

baykal döneminde halkýn partisi olmaktan çýktý, sadece kendi orta sýnýf kesimin yaþam tarzýný korumaya çalýþan bir parti oldu. Gazetecilere yanaþýp onlarla kanka oldular, halkýn yerine gazete patron ve yazarlarýný koydular.

Çakma gandi dönemindede orta sol dan çýkýp saðda hýrsýz ve katillerin doluþtuðu bir parti haline geldi. Çakma gandi gidip imamoðlu yada baþka biri parti baþýna geçerse mehape, akepe gibi bir parti haline gelecekler. Aslýnda özde o haldeler ama bir kaç tane iyi adam içerde kaldý onlarda gidecek. Kýsa sürede oylarýda yine %10 altýna düþecek. çakma gandi kalýrsa pek çok temiz insan yine MECBUREN cehape ye oy vermeye devam edecekler.
    Bence bu dönem Baykal döneminden berbat Ýnce ye kýzdýk "adam kazandý "dedi diye Kýlýçdaroðlu çýktýðý her platformda "evet seçimi kaybettik ama dünyanýn sonu deðil" diye saçmalýyor , Kýlýçdaroðlu nun adam kazandý demesi de böyle oluyor ne farký var Muharrem den.
    " Ben Aptal deðilim " demiþ, pandemide her oyunda yeni bir deste açýp kahvede oyun oynansýn demiþ bunu bilseydim farklý konuþurdum.
    Kýlýçdaroðlu, 2. Turdan hemen önce çorum'da sandýk görevi için Ankara'da birkaç gencin oy kullanýp hemen otobüse binip Çorum'a giderek müþahit olacaklarýný iftiharla söyledi bunu duyduðum anda oy kullanmaya gitmeme kararý aldým. Adam spastik ötesi zekâ nýn kýrýntýsý yok. Buna oy verdim/k, yazýk bana da.
    Þu anda da CeHaPe nin diðer sað partilerden bir farký yok zaten meclis yüzü göremeyecek adamlarý meclise soktu bir de üstüne 16 lý masa kuracakmýþ.
    Bu adam hakikaten bir proje ama kendi de farkýnda deðil, impostor diye bir film vardý, canlý bomba bir cyborg vari biri kendinin insan olduðunu zannediyor ve sonunda patlayýp insanlarý öldürüyor du 2001 veya 2002 yapýmý bu Kýlýçdaroðlu iþte o impostor.

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alýntý Originally Posted by Desidero74 Yazýyý Oku
    Emekli zammýnýn artmamasý ile ilgili bir yerde þöyle yazdým buraya da kopyalamak istedim

bu kýlýçdaroðlu yine yaptý yapacaðýný, zammý alamadýk onun yüzünden. kýlýçdaroðlu iþi bozdu.
    esasýnda da böyle oldu, kýlýçdaroðlu aday olmayaydý seçimi cehape kazanýp emekliye zam verecek idi ama kýlýçdaroðlu pipisi kesilecek çocuk gibi tutturdu ben aday olacam diye, al oldun, oldun da adam mý oldun, sayýn emeklilerimiz kýlýçdaroðlu'na güven saðlayamadýklarýndan oy'u ampule basýp emekli zammýný yüzde 25 olarak kabul etmiþ oldular, yani esas suçlu kýlýçdaroðlu olmuþ oluyor hem akepeliler hem cehape liler için. akepeliler zaten donlarýnda pire görseler kýlýçdaroðlu ndan biliyorlar o yüzden onlarýn suçlusu ile cehapenin suçlusu ilk kez ayný kiþi oldu.
    Bundan sonra oy vermeðe gitmem bu kurguya destek olmam ne poh yerlerse yesinler bize soran da yok zaten, küstüm ,herkesin bi haberi olsun, oynamýyorum ben, çýktým.
    Kim aday olursa olsun sonuç deðiþmeyecekti. tayyip'in gerçek oyu %42 civarýydý. çakma gandi yerine baþkasý aday olsaydý tayyip ayný þeyleri yapýp yine kazanmýþ görünecekti. imamoðlu grubunun reklamlarýndan etkilenmiþsin. çakma gandi gitsin, cehape baþýna imamoðlu gibi saðcý gizli gerici biri gelsin, çok daha düþük oylar alacaðýný göreceksin.

Benim gibi düzgün kiþi arayan ve mecburen cehape ye oy veren bir kesim var. imamoðlu, mansur gibi tam saðcý biri gelirse bu kesimi kessen cehape ye oy vermez. Geri kalan sürüde vermez çünki aslý tayyip varken çakma imamoðlu oy alamaz. Ýstanbul'u alma sebebi cehape den aday olmasýydý ve cehape yi yöneten düzgün kesimin idare edecek kadar düzgün gördüðü biri idi.
    @NeAcaipDunya

Duhul
    Jul 2018
    Ýkamet
    akdeniz - karadeniz.
    Gönderi
    4,401
     Alýntý Originally Posted by Desidero74 Yazýyý Oku
    Bence bu dönem Baykal döneminden berbat Ýnce ye kýzdýk "adam kazandý "dedi diye Kýlýçdaroðlu çýktýðý her platformda "evet seçimi kaybettik ama dünyanýn sonu deðil" diye saçmalýyor , Kýlýçdaroðlu nun adam kazandý demesi de böyle oluyor ne farký var Muharrem den.
    " Ben Aptal deðilim " demiþ, pandemide her oyunda yeni bir deste açýp kahvede oyun oynansýn demiþ bunu bilseydim farklý konuþurdum.
    Kýlýçdaroðlu, 2. Turdan hemen önce çorum'da sandýk görevi için Ankara'da birkaç gencin oy kullanýp hemen otobüse binip Çorum'a giderek müþahit olacaklarýný iftiharla söyledi bunu duyduðum anda oy kullanmaya gitmeme kararý aldým. Adam spastik ötesi zekâ nýn kýrýntýsý yok. Buna oy verdim/k, yazýk bana da.
    Þu anda da CeHaPe nin diðer sað partilerden bir farký yok zaten meclis yüzü göremeyecek adamlarý meclise soktu bir de üstüne 16 lý masa kuracakmýþ.
    Bu adam hakikaten bir proje ama kendi de farkýnda deðil, impostor diye bir film vardý, canlý bomba bir cyborg vari biri kendinin insan olduðunu zannediyor ve sonunda patlayýp insanlarý öldürüyor du 2001 veya 2002 yapýmý bu Kýlýçdaroðlu iþte o impostor.
    Bu dönemi baykal yarattý. O baþlatmasaydý, bu dönem gelmeyecekti. hali ile daha kötüde olsa baykal ýn eseri.

çakma gandi BENCE proje deðil.
    imamoðlu proje. Neden proje olduðunu taaa Ýstanbul belediye baþkanlýðý seçimini kazandýðý günlerde, geliþen olaylara bakýp yazmýþtým. Anormal þeyler olmuþtu. Siyaset tarzý, kökeni ve görevi deðilken batýlý büyükelçilerle yemekler yemesi vb.

çakma gandi'nin psikolojik sorunlarý olduðunu düþünüyorum ve çocukluðuna dayanýyor olmalý. Yüzeysel yazayým önemli bir konu deðil.
    O psikolojik sorunlar sebebi ile baþa geçmeyi ölüm kalým meselesi olarak görüyor.

O kadar çok istiyorki, baþa geçebilmek için her türlü naneyi yiyor. abd den emir alýyor, katilleri, hýrsýzlarý, terörrist destekçilerini partiye alýyor. Saðcýlar çok oy alýyor diye saðcý gibi görünüp saðcýlarý destekler görünüyor. vb. vb.

Çok istediði en tepe noktaya gelmek için her þeyi yapýyor ama kapasitesi yeterli gelmiyor. Ayrýca sanýrým son 5 veya 10 yýldýr bunamýþ olmalý. Son yýllarda aldýðý kararlar normal bir zekânýn ürünü olamaz.
    @NeAcaipDunya

Sayfa 831/853 ÝlkÝlk ... 331731781821829830831832833841 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •