Desidero bir sayfa önceki #5818 nolu yazýda Soner Yalçýn hakkýnda bildiðim þeyleri yazmýþtým. Az buçuk da tahlil yapmýþtým. Çok fazla bilgi veren bir kiþi o açýdan benim için deðerli. Ancak zamaný geldiðinde Ermeni ve Türk arasýnda seçim yapmasý gerekirse Ermeni yi seçeceðini de farkýnda olmadan
belli ediyor. Bunu niye yazýyorum, adamýn bilgisini al ama çocuðunu emanet etme.
Siyasi yönlendirmesine kulak asma çünki siyasetçiler içindeki gizli ermeni, yahudi yada rum'u destekliyordur. Ben bu gözle bakýyorum.
Tabi adamýn ermeni olmasý önemli deðil çünki kendisine Türküm deyipte ülkeyi amerikaya siyoniste satan yüzbinlerce siyasetçi ve iþ adamý var. O açýdan hangi soydan geldiðine deðilde ülkeye katkýsýna bakmak gerekiyor. benim düþüncem böyle.
odaTV yazarlarýda azýnlýklardan. Nereden biliyorum.? Tiplerine bakýnca ermeni yada ibrani görüyorum. Tamamen tipleri ve bulunduklarý yere bakarak sonuç çýkarýyorum. Rafael Sadi ise ismi ve tipi ibrani'yim diyor. Aslýnda arap tipi de var, melez olmalý. Zaten ismi ve yaþadýðý yer ben ibrani'yim diyor. Hali ile yahudidir. Zaten kendiside açýklamýþ. Açýklamasa da benim gibilere yutturamazlar.
akp dahil
tüm siyasi partiler yahudi-siyonist-ibrani lerle iç içe olduklarýndan birbirlerini görmeleri, tanýmalarý normal. Siyasi parti liderleri ilerlemek istiyorlarsa sýk sýk gidip siyonist yahudi lobileri ve liderleri ile gizli gizli görüþürler. Onlardan onay alýr öyle devam ederler. Bunlarý meslek olarak siyaseti seçmiþ olan kiþiler ve benim gibi çok okuyan meraklý kiþiler bilirler. Tabi sosyal medyada yazabildiklerimiz var, yazamadýklarýmýz var.
Atatürk öldüðünden beridir bu böyle. Liderler içinde siyoniste tam biat edenler var, siyonistin her dediðini yaparlar. Bunlar ülkeyi hýzla batýranlar, geri götürenler.
Birde siyonistin her dediðini yapmayan liderler var. Hani kiralýk katil tutarsýn herkesi öldürtürsün ama çocuk öldür dediðinde öldürmez. Onun gibi. Tam biat etmeyen liderlerimiz bu türden.
Tam biat edenlerse kadýn çocuk herkesi öldüren kiralýk katillerden. Mesela yaþamayan parti liderlerinden isim yazabilirim. adnan menderes, özal, tam biat edenlerden.
yarým biat edenlerse demirel, erbakan. Bunlar kadýn ve çocuk öldürmediler bildiim kadarý ile.
Ecevit ise hiç biat etmedi diye biliyorum. abd ambargolarýna raðmen Kýbrýs a çýktý, abd örgütü pkk yý koruyan Suriyeye savaþ ilan etti filan. Zaten batý ülkeleri ecevite hiç nefes aldýrmadýlar, baþýna sürekli çorap ördüler. Rakiplerini ise sürekli desteklediler. O sebeple sol diye biþey kalmadý bu ülkede. Eðer gizli bazý emirleri yaptý ise ben bilmiyorum. yapmýþda olabilir çünki ecevitin eþi ibrani ve ecevit misyoner okulu robert kolej mezunu. Böyle birde çeliþki var. Belki siyasete atýlýnca hidayete ermiþtir "abd emirlerini uygulamayacaðým" demiþtir..
Du yaw, soru neydiki.? mahkemelik olacak biþey de yazmamýþýmdýr umarým.
Yer Ýmleri