Yeni haftaya baþladýk, olumsuz bir görüntü yok.
Virus vaka sayýlarýnda bir kaç haftadýr yine aþýrý uydurma verilerine geçtik. Geçen yýl sonu ölüm deðil ama vaka sayýlarýnda gerçeðe yakýn veriye geçmiþtik ancak þu an vaka sayýsýnda yine aþýrý uydurma veriye geçtik. Turizm etkilenmesin, okullar açýlsýn isteniyor. Nasýl olsa aþýlýyoruz ölen az olur deniyor ancak ölüm sayýlarý en baþtan beri aþýrý uydurma olduðundan gerçek ölü rakamlarýný bilmiyoruz. Verileri gizlemeleri BIST e yarýyor ancak ölenlerin ailesindenseniz, kimin öldürdüðünü bile bilemezsiniz kader sanýrsýnýz, çektiðiniz acý ile kalýrsýnýz.
Dünya yemyeþil, virus 4. dalgayýda es geçtiler.
Tapering söylentileri etkilemedi, dünya enflasyonu etkilemedi. Ama siyonist kanallar bunlarla haftalarca milleti korkuttu. TR'yi abd ye þartlamak için 7/24 abd yi anlatýp, abd ile bizi þartlandýrýyorlar.
Oranýmýz neydi, %80.(makak ve þempanze hominid gruplarýndan evrilenlerin genele oraný)
Vatandaþlarýn %80'i bu þartlandýrmadan etkileniyor ve abd ile yatýp kalkmaya baþlýyorlar.
Açýlýþta sorun görünmüyor, USD ye bankalarca atak da gelmedi, bugünü iyi yeþil kapama ihtimalimiz yüksek.
Ons altýn yine 1800 lere yükselip o civarda kalacak. Tapering kýlýcý yükselmesine izin vermiyor. Taperingin geriye atýlma ihtimali olduðu anlarda ons altýn yükseliyor, sonra satýþ geliyor.
BIST30 long devam.
Bol þans.
Yazmamýþsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer Ýmleri