Vadeli marifetli hesap 32 gün yatırdım benden vadesiz hesapta böyle bir tutar tutulmadı..
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Vadeli marifetli hesap 32 gün yatırdım benden vadesiz hesapta böyle bir tutar tutulmadı..
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan Rahip Brunson davasına dair açıklamasında "Türkiye'nin bir hukuk devleti olması sebebiyle, ben yargıya müdahale edecek konumda değilim. Yargı ne karar verirse, o karara uymak zorundayım" ifadelerini kullandı.
Ne kadar anlamlı konuşmuş, bir tarafım evet bu konuşmadan bir çoğunuzun da yaptığı çıkarımla serbest kalacak diyor. Bir tarafımda acaba ters köşe yaparlar mı diyor. Ama bir gerçek var, artık şu mesele kapansın piyasalar bu konuya çok kilitlendi.
Daha dava görülmeden dolar kendini fiyatlamaya başladı.
eğer şahsi olarak bu sene sonuna kadar daha yüksek oranlar beklenmiyor ise
(işçi, memur zam oranları, asgari ücret belirlenmesi vs sebebi ile oluşacak rakamsal sihirbazlık sebebi ile)
bu hafta vadesi olanların 28-29 kasım a kadar 45-48 gün bağlamaları daha mı avantajlı olacak,
böylece 30 kasım a ne kadar yakın yeni vade başlarsa son vergi avantajından da o kadar uzun süre yararlanabilirler.
saygılar...
Dava görülmeden papazı saldılar mı hayırdır dolar 5,99
Erdoğan: İş Bankasındaki CHP hisselerinin Hazine'ye devri için düzenleme yapıyoruz.
https://twitter.com/ntv/status/1050146034930933760
Alternatif Bank
Bono İhracı
64 gün vade
Yıllık Bileşik %31.75 getiri
ytd.
syg,
Açıkçası ben hiç üzülmedim. Senelerdir A-B-C-KURUCU hisselerinden seri halde taşıyorum. Gardırop ve rozet Atatürkçüsü üst yönetimin hiç bir faydasını görmedim. He gönül isterdi ki bu ellere nasip olmasın. Maalesef Dinsizin hakkından imansız gelir derler.
Papazın salıverilmesinin yaratacağı iyimserlik doları aşağı salacak gibi. Tabi bu dolar trenine binmekte geç kaldım diyenler için iyi bir fırsat olacak. İyimser arkadaşların dolarlarına 5.99 ve altında talibim.
Gıda devi Yörsan'dan konkordato başvurusu
EKONOMİ HABERLERİ
| 11.10.2018 09:48 |
Son Güncelleme
1 saat önce
Son dönemde artan konkordato kararlarına yenileri eklendi. En büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde yer alan ve temelleri 1964 yılında atılan Yörsan, konkordato başvurusu yaptı
Bugüne dek hep konut, tekstil vb firmaların iflas haberleri vardı. Yörsan ın iflası demek hepsinden ciddi bir sorun. Gıda sektöründeyim ve bu tarz firmalara sıra geldiyse gidişat tahmin ettiğimizden de kötü demek..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Trump: FED kafayı yedi.
yahu yörsan batmadı adamlar konkonrdato talebinde bulunmuş.
her konkordato talebinde bulunanı battı diye yargılamak doğru değil.
bu şekilde bi algı operasyonu oluşturmaya çalışıyorlar.
dikkat etmek lazım..
kanmamak lazım..
örneğin koza altın kayyum da hala, adamların açın bilançosuna bakın..
ytd.
syg,
Siz işlerinizin hep çok iyi olduğundan bahsediyordunuz. Döviz artışı bana yaradı,zammı yapıp devam ediyorum diyordunuz. Gördüğünüz gibi gıda firmalarının içi boş. Bir sürü firma kredi ile dönüyordu. Kar etmeden düşük faizli krediler ya da döviz kredileri ile dönen firmaların sonu böyle olacak.Bu daha başlangıç. Bu arada sizin işler hala iyi mi? Hala ev araba almaya devam mı?:whistling:
Tekrar ediyorum iflas erteleme alan firmalardan kurtulan firma sayısı yok denecek kadar az. Bunu bizzat Adalet bakanlığından bu işlere bakan genel müdürün ağzından duydum. İflas ertelemenin yerine konkordatoyu getirdiler. Değerlendirmeyi siz yapın.Ben bilgi veriyorum.
Mali müşavirim dolar 5.97 oldu ..[emoji1]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynı anda hem doların hem de borsanın düşmesi ilginç. Büyük bir faiz arttırımı mı geliyor nedir :p
Borsada birileri sürekli satıyor,acaba rahip kankayı bırakmayacaklar da onun satışı mı?Dolar bu hafta 20 kuruş inmişken borsa 100 bin denemesi yapar diye beklerken tam tersi oldu.Yoksa gene dolara geçme hayalimiz gerçekleşmeyecek mi???
32 gün Icbc 26.50...Anadolu 26.25...Elinde daha iyi oran olan varmı?
İflas ettim demek olmasa bile ben o yola girdim diyor. Kurtulup kurtulamayacağımızı zaman içinde göreceğiz diyor.
Tam araftayım diyor.
Ama evet istatistiki olarak konkordatodan kurtulan ve iflas etmeyen firma oranı düşük.
Pek ümitli olmasam da umarım bu istatistik değişir.
Ne rahipmiş arkadaş. krizi boşverdim reisin en korktuğu kişi rahip bence bıraksa 1 dert bırakmasa 1 dert. reisin işi kolay değil. bizim imamları hocaları toplasak 1 rahip etmiyor.:)
Rahipten önce usd/try 4.90'dı. Şimdi paşam serbest kalınca nereye kadar iner...Bence en fazla 5.50..
tabi faizleri aşağı çeker bu..
Ticarette ki en büyük tecrübem çok iş yapmak çok para kazanmak değil. Dediğiniz gibi kredi ile dönen binlerce firma var ve alayı bitik vaziyette.
Ama işte gıda mecburi tüketim olunca ve bu sektörde ki firmalarda iflas etmeye başlarsa ben şahsen bunun altında başka şey ararım. Kısacası son 10 yılda malı mülkü yapıp en ufak kriz durumunda battık diyip piyasadan çekilen firmalarda az değil.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşin ilginci yarın rahip salınsa da salınmasada binlerce yeni dolarcı olacak :) yanlış mı düşünüyorum ?
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.