Sayfa 731/1030 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon
Arama sonucu : 8234 madde; 5,841 - 5,848 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Antonyo Yazıyı Oku
    3500tl sini banka kendi vedesiz olarak tutarak kendi kazanıyor
    Vadeli marifetli hesap 32 gün yatırdım benden vadesiz hesapta böyle bir tutar tutulmadı..

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Vadeli marifetli hesap 32 gün yatırdım benden vadesiz hesapta böyle bir tutar tutulmadı..

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bu kesinti yüksek faiz veren günlük hesaplar için geçerli 32 günde bağlanan mevduatlarda kesinti yapılmaz biliyorum tabi işlemi yaparken sormak lazım

3. Cumhurbaşkanı Erdoğan Rahip Brunson davasına dair açıklamasında "Türkiye'nin bir hukuk devleti olması sebebiyle, ben yargıya müdahale edecek konumda değilim. Yargı ne karar verirse, o karara uymak zorundayım" ifadelerini kullandı.

Ne kadar anlamlı konuşmuş, bir tarafım evet bu konuşmadan bir çoğunuzun da yaptığı çıkarımla serbest kalacak diyor. Bir tarafımda acaba ters köşe yaparlar mı diyor. Ama bir gerçek var, artık şu mesele kapansın piyasalar bu konuya çok kilitlendi.

4.  Alıntı Originally Posted by MobilMedya Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanı Erdoğan Rahip Brunson davasına dair açıklamasında "Türkiye'nin bir hukuk devleti olması sebebiyle, ben yargıya müdahale edecek konumda değilim. Yargı ne karar verirse, o karara uymak zorundayım" ifadelerini kullandı.

Ne kadar anlamlı konuşmuş, bir tarafım evet bu konuşmadan bir çoğunuzun da yaptığı çıkarımla serbest kalacak diyor. Bir tarafımda acaba ters köşe yaparlar mı diyor. Ama bir gerçek var, artık şu mesele kapansın piyasalar bu konuya çok kilitlendi.
    O kadar şirket bu kadar indirime gidecekken, şu rahip serbest bırakılmazsa, kur, faiz, enflasyon şovu devam eder.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

5. Daha dava görülmeden dolar kendini fiyatlamaya başladı.

6.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    O kadar şirket bu kadar indirime gidecekken, şu rahip serbest bırakılmazsa, kur, faiz, enflasyon şovu devam eder.

Ben yapılacak indirimlerin sanal olacağını düşünüyorum. Herkes kur maliyetlerinden zarar etmişken çok ufak bir kitlenin bu konuda dürüst olacağı kanaatindeyim. Diğer kesim bindir-indir stratejisini uygulayacaktır.

7.  Alıntı Originally Posted by MobilMedya Yazıyı Oku
    Ben yapılacak indirimlerin sanal olacağını düşünüyorum. Herkes kur maliyetlerinden zarar etmişken çok ufak bir kitlenin bu konuda dürüst olacağı kanaatindeyim. Diğer kesim bindir-indir stratejisini uygulayacaktır.
    Bim den 15,25 e aldığım peynir 15,45 olmuş. Şok tan 1,25 e aldığım ekmek 1,40 olmuş ve daha nice örnek sayabilirim. Dediğiniz gibi bindirip indirim yapacaklar. Biz yine aynı fiyata alacağız.

Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

8. eğer şahsi olarak bu sene sonuna kadar daha yüksek oranlar beklenmiyor ise
    (işçi, memur zam oranları, asgari ücret belirlenmesi vs sebebi ile oluşacak rakamsal sihirbazlık sebebi ile)

bu hafta vadesi olanların 28-29 kasım a kadar 45-48 gün bağlamaları daha mı avantajlı olacak,
    böylece 30 kasım a ne kadar yakın yeni vade başlarsa son vergi avantajından da o kadar uzun süre yararlanabilirler.

saygılar...

Sayfa 731/1030 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •