Daha teknik ne olduğunu bilmeyen 2 çizgi 2 indikatör sanan adam dolu .
dua etsinlerde bu kadar kolay para dağıtıyorlar da kazanıp büyük borsacı oluyorlar.:)
Printable View
Daha teknik ne olduğunu bilmeyen 2 çizgi 2 indikatör sanan adam dolu .
dua etsinlerde bu kadar kolay para dağıtıyorlar da kazanıp büyük borsacı oluyorlar.:)
Son bir yılda kömür en çok artanlar arasında HRC ise en çok düşenler arasında, bu fotoğrafta değişim başladığı anda EREGL hareketlenir diye düşünüyorum.
BBHT'ye sürekli demir çelikçiler çıkıyor, Rusya'dan, Hindistan'dan, Çin'den ürünler geliyor biz onlara satamıyoruz vs şikayetleri var.
https://i.hizliresim.com/enaegcs.jpg
Herif KOZAL'da satışa geçti gibi, daha önceden haberi olanlar satıyordur, KOZAL/KOZAA paritesine göre KOZAA daha avantajlı olması lazım.
Bu hisselere spotta gün içi kredi pek verilmiyor diye biliyorum, vadeli tarafında hacim var gibi.
https://i.hizliresim.com/jqned8w.jpg
EREGL de Papua Yenigine MB ın faiz kararı beklenirken risk almak istemeyen yatırımcılar satışa geçti!!!
Beni ilgilendirmez. Beni ilgilendiren kısmı çözdük.
Simdi Beni ilgilendiren kısım bunların paralar nasıl bizim cebe girer. Yani ne yapacaksın trend nereye gidiyor nerede para ve kazanç.
Ayrıca, nacizane.
Siyasetten para kazanmayan siyaset konusmasin.
Kendini kurtaramayan adam ülkeye yorum yapmasın. Devletten emekli maaşı beklemek ayıp değil günah değil hak hak oğlu hak.
Ama devletten emekli maaşı alıp da devlete akıl vermek biraz hadsiz bana göre. Hepimiz haddimizi bilecegiz.
Taşınan Açıklar da kayda değer olarak 5 mlyn lotla EREGL ve EKGYO taşınmış, başka da yok, açılan pozisyonlar muhtemelen gün içinde karlı ve ya zararlı kapanıyordur,
https://i.hizliresim.com/j0sks9d.PNG
Çok büyük para girişi olmadan kalkmayacak hisselerde açık yapılıyordur.
Hisse sahipleri dağınık olanlarda yüklü açık yapmak büyük oyuncular için avantajlı olabilir. Ani para girişi olur ise nedenine bakıp gerekirse bu sefer ters yönde katlamalı pozisyon alıyorlardır. Yani pahalı hissede değil ucuz hissede açık yapmaları bu stratejiye uygun gibi.
2006-2019 arası en fazla siyasi konuşmalar yapan bendim.Hatta aldığım cezalar hep yüzden olmuştur.Son 3 yıldır yapmıyorum..siyasi
tüm basını takip ederim o ayrı ama burada kimse kimseyi ikna edemez.
yokbe ariston 2 haber yayınlaşın olumlu badem spor zaten haberi bildiğinden kaldırırlar tahtayı onu temettü de kullanacaklar ilk aşaması maden hikayesi 40-43 bandına oturttular önümüzdeki zaman diliminde temettü pompası başlar ozamanda bir bakmışık 46-52 bandına oturturlar sıra ile
Banka fiyatları nominal yüksek, 2023'de bir çok banka bedelsiz başvurusunda bulunur bence. 5 lira civarı alım satım için iyi oluyor.
Bu arada kuruş hanesi 3 digit yapılacaktı, o konuda bir türlü gelişme olmuyor.
Bankalar bireysel tarafta kredilere ağırlık vermiş. Bir banka 3 gün için faizi %0,99 a indirmiş. 11 ay taksitli kullanılabiliyor.
Hırs insanı aptal eder......Şuan borsada o aşamada mıyız...?Bir gece de en kişinin elinde patlar.....
Reklam olmasın kişiye özel de olabilir. Kırmızı Beyaz, borsada hissesi var 19.98 fiyatı, S ile başlayan holdingin iştiraki.
Ufak bir banka da KMH hesabından diğer banka ATM'lerinden para çekebilirsin diye mesaj göndermiş.
Bu 2-3 gün kredi dağıtacaklar muhtemelen.
Bugün kalın jeton lot ile masadayım ..
Bu yüzden sessizim :)
şöyle tarif edeyim eskiden 10 puan ile misal 10 bin alıyorsam :) şimdi 350 bin civarı alacağım
bugün vurgun için masadayım
Bugün akşam pazarı olur mu big abi,
5965 den sadece 30 puan bile yeter :=)))))
Honda civic i piyasaya aldırmış olurum :)))) rast gele beyler
Yazdığım rakamın üstüne veya altına 30 puan koyun yanarsa vurgun tamamdır :)))))))
1 milyon 50 bin tl ihtiyaç var bugün :)) rakama 30 puan çok değil :)
Emeği geçenlere teşekkler arkadeşler
Kademeleri ne oynatıyor ama namussuz 100 150 lot ile :))
30 puan dedim canlı ve reel kalın lot ile masadayım dedim keriz değilim böyle para hiç bir yerde yok 5.926 anlık
doyan kalksın ben kalkıyorum
keriz felan değilim arkadeşler :))
Sizlere bol kazançlar dilerim abkacım 1 milyon böyle kazanılıyor işte :))))) çarpılmadan çarpıyorsun hahahahahahaha
iyi akşamlar
Tebrikler big abi, palanın kafaya lefyeyi sağlam vurmuşun belli :)
2021 Aralık ayı enflasyonu %13,58, Kasım 2022 sonu yıllık enflasyon %84, Temmuz'dan itibaren enflasyon %14 ama Aralık 2023 geçen seneye göre düşük gelecek gibi.
Memur ve emekli %40 altında zamma bozulur bence.
Memur-Sen de TV'ye çıktı.
Ereğli aşağı doğru gidiyor.....
en az 1000 lotla yapıyor olmalı ama şöyle bi durum da var-
rakamın 30 puan altı yada 30 puan üstü yanarsa araba parasını kazanmış oluyor.. yani 5930 değil, 5990 yansa yine araba parası kazanmış olacaktı, böyle de büyük bi oyuncu işte arkadaş..
sen daha 20 lotla short oldum üstüme oynadılar diye kafayı ye, herif 1.000 lot poz açıyor yarım saatte parayı alıp gidiyor.. forumda böyle bir soytarılığa alkış tutanlar var üstelik :bravo: