Sayfa 730/1011 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon
Arama sonucu : 8084 madde; 5,833 - 5,840 arası.

Konu: Viop XLVI

1.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Ben yokum ondan basasi gelmiyor palanın.

Gozlemlerim ile ilgili yanlış anlasilma olmuş espri olmadan tekrar yazalım:

- 1 3 5 1000 değil zengin olan milyonlar var. Kolay kazanıyor, kolay harciyorlar. Paranın gozunun yaşına bakmiyorlar.
    çağrı şimdi şöyle bi şey var- TR nüfusu 85 milyon, hane başına düşen nüfus 3.6 kişi, yani toplamda 24 milyon hane var ülke çapında.. hal böyleyken senin "kolay kazanan kolay harcayan milyonlar var" şeklinde bi deklare vermen, 3-4 milyon kişi ima etmen, nerdne baksan nüfusun yüzde 10- yüzde 15 gibi bi kısmının bu sınıfa girdiğini gösterir.. bu kabul edilebilir bi ifade olmaz, cehapeli arkadaşlar bundan rencide olurlar, böyle bi ifadeyi kesinlikle kabul etmezler, çabuk özür dile.. hırlamaları şimdiden duyar gibiyim, böyle laf olmaz, biraz ekonomi öğrenmeyi dene istersen, alper gibi akçay gibi mükemmel ekonomi bilgisine sahip cehapeliler var, git onlardan feyz al.. ama önce özür dile

2. Dün Teke Tek'de ekonomist Cevdet Akçay vardı, son dönemde fon sağlayanlardan fon kullananlara kaynak transferi oldu dedi. Fatih Altay o nedir diye sorunca, benim hiç bir yere borcum yok, bankada vadeli vadesiz hesabım var ben fon sağlayıcıyım, kredi borcu olanlar fon kullanıcısı dedi.

Büyük firmalara kredi verilmiyormuş, onların yurt dışından para bulması bekleniyormuş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. ahahahha iyi ki bir ESEN dedim kagıt zıpladı 80 altı her türlü alınır o kagıt

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Hatırlatma: 2000 de faiz diplerdeydi..ve AB giriyorduk

İlk düzeltme hızlı bir şekilde 20.600 den 13.200 e oldu...

5. pıst 100 5485 üzeri kalabilirse 5535 yeni hedefi kısa vade TEKNİK.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

6.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    ahahaha 4 hane tupras ta petkm icin demedin degil mi ama onda hedefim 150 bir zmalar burası dutluktu
    Spenc usta napıyo, gidim bi selam vereyim kendisine
    Hamdım Piştim Yandım

7. ekonomiden anlamak isteyenler son cehape kurultayında açıklanan ekonomik programı dinlesinler, bay kemal mükemmel bir taktik uygulayarak, abd evinin oturma odasından pijamayla bağlanan rifki isimli ekonomi şampiyonunu lanse etti, herif son derece bilimsel muhteşem bi sunum yaptı, böylece bay kemal hem mükemmel ötesi bi ekonomi programını lanse etmekle yetinmedi -millet teknoloji görsün diye zoom programını da lanse etti türk milletine.. yandaş kitlenin nutku tutuldu hiç bi şey diyemediler, lakin solcu geçinen bi kısım akademisyen gazeteci bozuntusunun eleştirilerini duyunca nefesim kesildi, inanamadım, böyle bilimsizlik olabilir mi arkadaşlar

https://www.gazeteduvar.com.tr/kilic...galeri-1592048

Yazar Arif Koşar: Rifkin'in sürekli yanılmasına rağmen 30 yıldır neredeyse aynı şeyleri söylemesi bunları söylemekten para kazanmasıyla ilgili. Kapitalizme dair aşırı iyimser. Teknolojiye, iklim krizine vb. atıfla bol keseden vaat dağıtıyor. Türkiye'ye dair neredeyse hiçbir fikri yok. CHP sözcüsüne sıra gelince tatava bitiyor ve klasik IMF programının ilkeleri tek tek sıralanıyor.

Akademisyen Evren Balta: Rifkin harika bir akademisyen, mükemmel bir ekonomist olabilir. Ama Cumhuriyet'in yeni yüzyıl vizyonun açılış konuşması bizim dertlerimizi, bizim acılarımızı bilmeyen birini simultane çeviriyle dinleyerek mi olmalıydı? herhangi bir yerel soruna dokunmayan, çözüm önermeyen, son derece soyut akademik bir "iklim krizi nedir 101" konuşması.

Gazeteci Bahadır Özgür: Faik Öztrak, dört dörtlük bir neoliberal program çerçevesi sundu. Varlık Fonu'nun tasfiyesi ve kamu ihalelerini gözden geçirme iddiası (o dönem yoktu) dışında, 2002 AKP'sinin programının kelime kelime aynısı.

Gazeteci Hakkı Özdal: Kemal Derviş (bile) hiç değilse Türkçe konuşuyordu.

8. asels eregl portfoyün bugün en performanssız iki hissesi ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Sayfa 730/1011 İlkİlk ... 230630680720728729730731732740780830 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •