29 eylülden sonraki hareket dokuz dalga oluyor gibi.. Elliott bilen arkadaþlar konuya daha vakýf.
Gerçi bunu yazarken bir gülme aldý beni!
29 eylülden sonraki hareket dokuz dalga oluyor gibi.. Elliott bilen arkadaþlar konuya daha vakýf.
Gerçi bunu yazarken bir gülme aldý beni!
Cogu kisi unutmusa benziyor.
99 rallinin esas itici gucu AB uyelik hikayesi idi. Millete gazi ordan pompaliyorlardi....2002 ye kadar garanti AB uyesi olacaktik....Daha sonra Ak parti iktidara geldi...Bu defada Buyuk Ortadogu projesi hikayesi baslattilar. Turkiye BOP projenin merkezi, Diyarbakir ise Projenin baskenti olacakti...Turkiye ve Ortadogu gulustanlik olacakti..vs vs...
Aponun yakalanisi, Bill Clinton Turkiye ziyareti ekstra iti guc idi.
Benimde ilk borsa deneyimim o zaman baslamisti. Sonra poltfoyumun %80 erimisti.)
Bugün onu yazamýyorum.
Ereðli ve tupraþý yazýyorum.
Tavan olsun listesine.
Maalesef bugün bende yok.SM-G991B cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse vadelide
Ereðli
Petkim
Turkcell
Ttkom
Tupraþ
Þiþe
Bunlar
Poz açtýðým þirketler.
Cumadan sadece
Ereðli ve tupraþ kalmýþ idi.
Henüz deðiþiklik ve ilave yapmadým.
Bu havada ilaveler lazým gibi
SM-G991B cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dedeaðaç,kavala,selanik,larissa,stefanoviç,girit.. (lafýn tamamý ahmaða söylenirmiþ) yazmýyorum artýk eski tat yok diye emektarlara selam etmek istedim..
Yorum ve düþünceler yatýrým tavsiyesi deðildir.
hulk ve sasa iyi gitti pozlarý yarý yarýya indirdim..bu düþecek demek deðil...7-8gün saðlam ralli gelebilirde...riski minimize ettim...
Vadelide de eski zirveye geldik.
Hemen geçmez sanýrým.
Biraz oyalanmasý normal olur
SM-G991B cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri