Hissesi olan satabilir olsun dediniz şimdi öyle işte. :)
Printable View
Hissesi olan satabilir olsun dediniz şimdi öyle işte. :)
Yerli özelde TL Mevduat /Toplam Mevduat %55 gibi, hedef %60 deniyordu. TL vadelide faizin artması normal.
Kredi kartından çek TL mevduat yap diyorlar nerede ise.
En son, yeni gelen nakit döviz ve altın hesaplamaya dahil olmayacak denmişti.
https://i.hizliresim.com/410bg7o.jpg
Matriks patladı mı
Madem hisseler ve yapay zeka bu forumda birleşti, o zaman ona uygun şu videoyu koyayım ben de.
Hem yurtdışı hisse hem yapay zeka.. Buyrun..
https://www.youtube.com/watch?v=cL6nVpaQRYA
İş ye patlakti geldi Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen TV'de konuşuyorlardı, bankalar kredi al ama %40'nı mevduat yap diyormuş.
TCMB rezervleri iki haftada 4,5 milyar dolar düştü
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın brüt rezervleri 24 Mart haftasının ardından 31 Mart haftasında da geriledi. İki haftada rezervlerdeki düşüş 4,5 milyar dolara ulaştı.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) rezervlerinde Suudilerin depo hesabıyla gelen katkının önemli kısmı silindi.
TCMB rezervleri 31 Mart haftasında bir önceki haftaya göre 2,3 milyar dolar düşüşle 122,4 milyar dolara geriledi. Böylelikle TCMB rezervlerinde 24 Mart haftasından sonra yine düşüş yaşanmış oldu. TCMB rezervleri 17 Mart haftasında Suudilerin depo hesabının etkisiyle bir önceki haftaya göre 6,9 milyar artış kaydetmişti. 24 Mart haftasına gelindiğinde ise bu artışın 2,2 milyar doları silinmişti
ben 5 yıllık borsa hayatımda boyle seyler görmedim su an da ki endeks e bir yatırımcı mantıgıyla yaklasmak sacma olur cunku bir assagı bir yukarı ... yani endeksin bir karakteri yok bu saye de cok kisi daha kaçar dua etsinler halka arzlar sayesinde vatandas geldi endekse ...
Birazdan önemli abd verisi gelecek.......borsaları ,gümüş ve altın onsu her yöne sürükleyebilir......
BAM BAM vurdu adam vadeliyi aşağıya. Geçenkinin tam tersini yapıyor şimdide
geliyor sanıyordum meğerse herif gidiyormuş
hep ne diyorum ekgyo gitmezse endekste gitmez bence :)
*ABD Haftalık İşsizlik Başvuruları 228K (Beklenti 200K Önceki 246K)
Adam kıyma gibi doğradı vadeliyi valla. Adaletli gidiyor ama bir gün longcuyu ihya ediyor bir gün shortçuyu
SPOT da degişen birşey yok, taraflar aynı tarafta,
https://i.hizliresim.com/3qcir92.PNG
Hocam testere var, kaptirirsin kolunu. Bugun yonu bilemezsen gider valla eksi 10 puan. Dikkat et, adam short gosterip long yapabilir.
Net dövizi hayvan gibi negatif olan TTKOM USD ye 25-30 hedefleri yazılırken ralli yapıyor.
https://i.hizliresim.com/bqxe01l.png
formasyon çalışırsa hedefi 4790-4800 denk geliyor..
sopayı yağlamağa başladı ..montajı 17 den sonra
kademeler yerlerde spotta ..bazı kağıtlarda tombul parmaklı biri yanlış tuşa bassa ortalık toz duman
amerikalıyı takip etmek lazım
Con Sinov
@lordsinov
·
1 sa
Türkiye'ye göç edenlerin sayısı 2021'de bir önceki yıla göre %116,9 oranında arttı.
- TÜİK
new yorka giden para.Alıntı:
new yorka giden para!
yıl 1990 borsa ölü,türkinvestte option ,future işlemleri yapılıyor,ben nasrullah la konuşmadığım için gidemiyorum,çevrede mevzuu oluyor,Ceyhan Bektaş ya diyor ben new york a giden paranın geri geldiğini görmedim.Yıllarca future yapan insanları takip ettim,doğruydu ,para geri gelmiyordu.sonraki yıllar dank etti,ceyhanın bildiği tek borsa new york tu,yani ceyhan bunu söylerken demek istiyorduki borsaya giren para geri gelmez.İşte ülke yararı,,falan ,teknik,temel filan,filan.............,işte o yıllarda nasrullah körfez krizi için petrol de pozisyon açmış,25/29 dolar arası savaş çıksın ben bunları 50/60 dan satacağım derdmiş.
Ocak ta savaş başladı saddam kuveytteki petrol kuyularının hepsini yaktı,kendininde petrol satış imkanı kalmadı,Yani İKİ EN ÖNEMLİ OPEC üyesi IRAK VE KÜVEYT petrol üretemiyorlar ve satamıyorlardı,petrol teknik ve temel olarak uçması için her şey hazırdı.Aamma petrol 40 dan 34 e 34 den 28 e 28 den 23 e 23 den 18 e düşüyor ve nasrullahın future kontratları likide ediliyordu.(teminatlar sıfırlanarak) vesselam.
efsaneyi hatırlayalım.
Tekrar buradan long...
Vakit geldi, minare dikicimi yoksa sopa sokucumu
Şuan 5511
De haydin