Sayfa 732/1011 İlkİlk ... 232632682722730731732733734742782832 ... SonSon
Arama sonucu : 8088 madde; 5,849 - 5,856 arası.

Konu: ViOP XLIX

1. İş ye patlakti geldi
     Alıntı Originally Posted by StranGe_PassenGer Yazıyı Oku
    Vakıfbank da patlak
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Geçen TV'de konuşuyorlardı, bankalar kredi al ama %40'nı mevduat yap diyormuş.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Ufak karlarla kapadık ...palanın bir miktar parasını aldım....etli pide yiyez bugün iftarda.....darısı BİG dayucuğuma ...... Bozkurt Dayuya olsun.....ve
    iyi niyetli tüm forum ahalisine olsun.....
    Bereketli olsun tohatlı abi, ben bugün cepten yiycem pideleri, zaten öğlen belli etmişti robotlar. 10 emirden 6 sı alım 2 satım olarak gerçekleşince dedim ahanda zopayı yiycez deye korktuğumuz başımıza geliyor... Korkmamak lazım
    Hamdım Piştim Yandım
    31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi

4. TCMB rezervleri iki haftada 4,5 milyar dolar düştü
    Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın brüt rezervleri 24 Mart haftasının ardından 31 Mart haftasında da geriledi. İki haftada rezervlerdeki düşüş 4,5 milyar dolara ulaştı.
    Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) rezervlerinde Suudilerin depo hesabıyla gelen katkının önemli kısmı silindi.

TCMB rezervleri 31 Mart haftasında bir önceki haftaya göre 2,3 milyar dolar düşüşle 122,4 milyar dolara geriledi. Böylelikle TCMB rezervlerinde 24 Mart haftasından sonra yine düşüş yaşanmış oldu. TCMB rezervleri 17 Mart haftasında Suudilerin depo hesabının etkisiyle bir önceki haftaya göre 6,9 milyar artış kaydetmişti. 24 Mart haftasına gelindiğinde ise bu artışın 2,2 milyar doları silinmişti
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bereketli olsun tohatlı abi, ben bugün cepten yiycem pideleri, zaten öğlen belli etmişti robotlar. 10 emirden 6 sı alım 2 satım olarak gerçekleşince dedim ahanda zopayı yiycez deye korktuğumuz başımıza geliyor... Korkmamak lazım
    Bana gel bebeğim Konya'da bir kardeşin var hala telefon bekleyen. Bundan sonra sonra senin donun ile uğraşmayacağim.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Dayucum yön algısı köreldi......pide kazanayım derken bir ton parayı alırlar senden......temkinli olmak yine de iyidir.....kazık bir makas var korku olması normal.....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Dayucum yön algısı köreldi......pide kazanayım derken bir ton parayı alırlar senden......temkinli olmak yine de iyidir.....kazık bir makas var korku olması normal.....
    Biraz durumu düzelttik dayu, sopa sokucu geldi
    Hamdım Piştim Yandım
    31.07.2025 tüm parayı yine aselse gömdüm mertabi

8. ben 5 yıllık borsa hayatımda boyle seyler görmedim su an da ki endeks e bir yatırımcı mantıgıyla yaklasmak sacma olur cunku bir assagı bir yukarı ... yani endeksin bir karakteri yok bu saye de cok kisi daha kaçar dua etsinler halka arzlar sayesinde vatandas geldi endekse ...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 732/1011 İlkİlk ... 232632682722730731732733734742782832 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •