sizi kimler kandırdı!!!
Kimlere uydunuz!!!
Uyanınca oku!!!
Printable View
sizi kimler kandırdı!!!
Kimlere uydunuz!!!
Uyanınca oku!!!
Sn Freecell size bir sorum olacak cevaplarsanız memnun olurum.Ben memsa hissesine sahip olmadığım için hiç memsa topiğini okumadım. drtuss memsanın ortağı ve burada sizin grubu devamlı suçlayarak, işte genel kurul kayyum atamasını eleştitrerek yada çağrı olmayacak diyerek kervanı itibarsızlaştırmak istiyor.Sorum şudur kervan ile memsa arasında organik bağ varmıdır? kervan da işler kötüye gisince bundan memsa olumlu mu etkilenmektedir? Yada tam terside geçerlimidir? Aydınlatırsanız sevinirim
Hocam sirket capinda ne organik ne de inorganik hic bir bagi yok...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
drtusss hocam slm. cok uzun zamandir bekliyorum bende, zararim mevcut. yazdiklariniza itibar ediyorum. ne yapmam lazim su an ? kurtulayim mi beklemeye devam mi edeyim.
zavallı , mübarek kadir gecesi hürmetine allah sana akıl fikir versin
benim için ne dilersen en az 1000 mislini bulasın
üzülürmüyüm senin gibi sine diye düşündüm de
sonuç : allah hakettiğini vermiş demek ki derim
yazıklar olsun sen ve senin gibilerine
yazık benim gibi doğru yolu görebilin diye uğraşanların çabasına
bu kadar 4 senelik uyarma ve sürekli haklı çıkmama rağmen
bana hakaret eden ve bela okuyan kim varsa KEZBN yatırımcısı olan
size söyleyecek son lafım
ALLAH SİZİN CEZANIZI VERİYOR ZATEN
emin olun cevap yazmazsanız bir daha burada yazmayacağım
KOD DIŞI olduğunda birbirinizi gazlarsınız nasıl olsa
Benin en çok istediğim şey kot dışına çıkması ve bu tarz işadamı diye geçinenlerin de bir daha farklı bir şirket yönetiminde dahi bist e acilmalarinin kanunen yasaklanmasidir. Hadiiii sözünü tut delikanlı adamsın ya . Anca gidersin yurruuu kot dışına. 90 bin tl. Benim şahsi yatırımım ve akıbeti sadece beni baglarrr. Delikanlı isen dobra dobra kot dışına gidersin. Ülkemiz kanunları seni de bağlar. Simdi kot dışı dedinya. Tabi adamsan dedini yaparsin. Ama sen kiiim adamlik kim. YTD
kot dışına çıkmadan önce şöyle biiiiiiiiiiir 0,20 guruş altına bi daha corsunnnnnnnnnnn ve ben bi 90 bin TL daha batırmak için beklediğim yer orası doplamda 180 bin tl mi batırmatk istiyor bunu çok istiyom. kendi yatırımım sadece kendimi bağlar. kimseyi zerre kadarrr ilgilendirmezz o kederrrrrrrrrr. hadi kot dışına çıkması için sıradiki senaryolarınızı mı diyeyim icraatlerinizi mi diyeyim hadiiiiiiiiii adam gibi yerine getirinnnnnnn. ama adam gibi ok mi. adam gibi toptan batıcezzzzzzzzzz ok mi bak ben batıcek rakamımı daha da çoğaltacağımmmmmm ama neden çoğaltıcem bilionusssssss mu bana agıl vermeye kalkan yumoş takımlarından dolayı batıracağım rakamı 2 ye katlayacağım. çünkü onlar kaç kuruşluklar da bendenize agıl vermeye soyunurlarmışşşşşşş. delikanlı adam benim gibi olurrrrrrrrrrrr. hadi top sizde kot dışı için gerekli hareketleri işleyin de şöyle bi kağıt 0,20 altlarını görsün ve bendeniz zararımı 2 ye katlayacak bir alım daha gerçekleştireyim. sırf batmak için ha zakın yanlış anlamayın batmak isteyen adam gibi adamım. hani agıl ustaları da kendini adam zanırlar ya. adamsan kot dışı hareketlerini icraate zoktur. o kederrrrrrrrrrr. YTD