hocam miktarından çok şuan %1 gibi büyük bir düşüş olcak ortam yok ki şaşkınlıgım ona çok keskin inmiş..hadi baskı vs diye 0.20 0.30 indirdinde bu abartı geldi bana..ykb'de 100bin altındayım şuan
Printable View
aynen hocam enpara kullanıyorum zaten ykb deki paramı oraya koyunca 100 üstü olcam otomatik.
hadi biri internet biri şube birlikte gitsin bide güvenilir banka flan diye orada ayrı açmıştım ama bu düşüş ile iyice soğuttu kendınden artık..bir ara cepteteb de açasım var ama onunda belli miktarları pasif tutturması olayı olmuş sanırım o kötü
S&P Japonyanın notunu arttırdı. Hem de bu grafiğe rağmen. Bunların ipi ile kuyuya inmeyin.
Bunlar zaten yıllardır milleti terse yatıra yatıra BIST 30 daki şirketlerin %65 ini ele geçirdiler. :)
Hepimiz aslında onlara çalışıyoruz da farkında değiliz.
Türkiye ekonomisine benim şahsen güvenim tamdır. Bütün paramı son kuruşuna kadar Türkiyede tutarım. Batacak banka varsa zaten piyasanın çok üstünde anormal faiz verir mesela İmar Bankası gibi. :) Öyle bankalar çıkarsa onlara da akıllı olup yatırmayın. Şu anda böyle ümitsiz ve umutsuz bir banka yok Türkiyede.
Şu anda en problemli banka Deutsche Bank tır. Hisse senedi grafiği her şeyi anlatıyor. Konuşmaya gerek yok. Konuşmuyorum. :)
Türk ekonomisine güvenmiyorsanız gidin TEFAS tan yabancı hisse senedi olan yabancı eurobond olan fonlar alın. Yurtdışından işlem yapmaya gerek yok.
TL faizleri çok cazip rakamlarda. Suriyede barış sağlanırsa işler bir anda tam tersine de dönebilir bir anda. Buna karşın işler iyi gitmezse TL faizleri yukarı da gidebilir. Her iki ihtimalde masada. Paçal yapmak lazım.
İsviçre de ve Luksemburg ta hesapları kasaları olanları herkes biliyor. Konuşmaya gerek yok. Konuşmuyorum. :)
https://pbs.twimg.com/media/DawUa9lVMAEaly6.jpg:large
bono 15,49 bileşik getiriyorsa, basit faizi 14,75 dir ve %10 stopaj vardır. Stopji düştügünüzde bileşik net %13,87 alırsınız.
122 dünlük %15 stopajlı Mevduat yaparsanız net %13,87 yi hangi brüt orandan alırım diye bir hesap yapmalısınız.
bu da mevduat karşışığını verir. bu bono için mevduat karşılığı %15,62 dir. bu orandan 122 günlük mevduat yaparsanız %13,87 net bileşik getiriniz olur.
Japon batali on sene var
Acizlikten BTC denen sanal coin i bile register accredited vs ettiydi
Kimsede onun arkasından onu örnek alıp yapmadı ayninı
Kendi kerizligiyle kaldi
Gene de not artıyor :-)
Kimbilir belki maşa oluyo diye ağza bi parmak bal caliyolardir herşey mumkun
Dünya Ticaret savaşları tam gaz
Voooaaaarrrrrnnnnnn motor sesi
Mobil uygulama çalışmıyor siz nasıl kullanyorsunuz forumfaşlar