aynen hocam enpara kullanýyorum zaten ykb deki paramý oraya koyunca 100 üstü olcam otomatik.
hadi biri internet biri þube birlikte gitsin bide güvenilir banka flan diye orada ayrý açmýþtým ama bu düþüþ ile iyice soðuttu kendýnden artýk..bir ara cepteteb de açasým var ama onunda belli miktarlarý pasif tutturmasý olayý olmuþ sanýrým o kötü
S&P Japonyanýn notunu arttýrdý. Hem de bu grafiðe raðmen. Bunlarýn ipi ile kuyuya inmeyin.
Bunlar zaten yýllardýr milleti terse yatýra yatýra BIST 30 daki þirketlerin %65 ini ele geçirdiler.![]()
Hepimiz aslýnda onlara çalýþýyoruz da farkýnda deðiliz.
Türkiye ekonomisine benim þahsen güvenim tamdýr. Bütün paramý son kuruþuna kadar Türkiyede tutarým. Batacak banka varsa zaten piyasanýn çok üstünde anormal faiz verir mesela Ýmar Bankasý gibi.Öyle bankalar çýkarsa onlara da akýllý olup yatýrmayýn. Þu anda böyle ümitsiz ve umutsuz bir banka yok Türkiyede.
Þu anda en problemli banka Deutsche Bank týr. Hisse senedi grafiði her þeyi anlatýyor. Konuþmaya gerek yok. Konuþmuyorum.![]()
Türk ekonomisine güvenmiyorsanýz gidin TEFAS tan yabancý hisse senedi olan yabancý eurobond olan fonlar alýn. Yurtdýþýndan iþlem yapmaya gerek yok.
TL faizleri çok cazip rakamlarda. Suriyede barýþ saðlanýrsa iþler bir anda tam tersine de dönebilir bir anda. Buna karþýn iþler iyi gitmezse TL faizleri yukarý da gidebilir. Her iki ihtimalde masada. Paçal yapmak lazým.
Ýsviçre de ve Luksemburg ta hesaplarý kasalarý olanlarý herkes biliyor. Konuþmaya gerek yok. Konuþmuyorum.![]()
bono 15,49 bileþik getiriyorsa, basit faizi 14,75 dir ve %10 stopaj vardýr. Stopji düþtügünüzde bileþik net %13,87 alýrsýnýz.
122 dünlük %15 stopajlý Mevduat yaparsanýz net %13,87 yi hangi brüt orandan alýrým diye bir hesap yapmalýsýnýz.
bu da mevduat karþýþýðýný verir. bu bono için mevduat karþýlýðý %15,62 dir. bu orandan 122 günlük mevduat yaparsanýz %13,87 net bileþik getiriniz olur.
Japon batali on sene var
Acizlikten BTC denen sanal coin i bile register accredited vs ettiydi
Kimsede onun arkasýndan onu örnek alýp yapmadý ayniný
Kendi kerizligiyle kaldi
Gene de not artýyor :-)
Kimbilir belki maþa oluyo diye aðza bi parmak bal caliyolardir herþey mumkun
Dünya Ticaret savaþlarý tam gaz
Voooaaaarrrrrnnnnnn motor sesi
Mobil uygulama çalýþmýyor siz nasýl kullanyorsunuz forumfaþlar
Yer Ýmleri