Tamam nöbeti ben devralıyorum....
3-5 nöbeti bende...
5,5827
saygılar/başarılar
Printable View
Tamam nöbeti ben devralıyorum....
3-5 nöbeti bende...
5,5827
saygılar/başarılar
Rocky Balboa gibi yumruk yiye yiye rakibi yorma stratejisindeyiz kanaatimce. :)
Gram altın 220 ve dolar 5.74 seviyeleri kademeli satış düşünebileceğim yerler.Artık buralarda da soluklanmazsa ay yörüngesinden Mars yörüngesine geçecek demektir.Bu ihtimal nedeniyle 5.00 gibi bir fiyattan geri alma umudu olmadan kademeli satış yapabilirim.YTD
Panik yok capon ev hanımları kahvaltı sonrası alıma geçti yatın uyuyun
Hangi ev hanımları olacak başka? Tabi ki bunlar..
https://www.youtube.com/watch?v=dUoH2H2zo-k
Yok o kadar değil.
3. yıla garantiyi uzatabilmek için ilk 2 yıl öpe seve koklaya servise gidiyorsun
yağı,
sıvıları(adblue, yeni nesil dizel mercedesler'de var bu)
filtreleri 4 adet (hava, yağ, polen ve yakıt)
işçilik ıvır zıvır
2,500-2,600 istiyorlar
biraz mücadele :)
2000 veriyorsunuz kabul ediyorlar
Ne çok uyumayan varmış. Bu dolar uyku düzenimizi değiştirdi arkadaş. Bizim Fintech ler boşa çalışıyor. Hala dolara stop-loss koyabileceğim bir aracı kurum bulamadım.
Neden bu kur hep mesai saati sonrası çılgın atıyor. İlginçtir. Bu yükseliş ekonomik yada yapısal reform saçmalıkları ile açıklanamaz.
Anlaşıldı. Amerika ve efendisi israil "gemileri yakmış". Mevcut hükümeti yıkmak için ekonomik kriz için uğraşıyorlar. Papaz yada s400 hepsi işin bahanesi. Benim kriz biter diye bir umudum vardı ama son açıklmalar gösteriyor ki ipin ucu kaşmış ve akıl mantıkla açıklanamayacak şeyler oluyor.
Dolar alanlar kısa sürede % 50 kazandı ancak. yarın bir gün dolar stoklayanlar ekonomik harp tarafı diye kaydedilirse. o zaman tahtası kapanmış hisse seneti sahipleri gibi olunur. ama bu durum olmaz. misal...
Dolar TL'ye karşı yükseliyor biraz basit kalıyor. aslında Türk Lirası Çöküyor.
TRY/EGP - Türk Lirası Mısır Poundu 3,1977 -0,1657 -4,93%
TRY/NAD - Türk Lirası Namibya Doları 2,4506 -0,0761 -3,01%
TRY/JMD - Türk Lirası Jamaika Doları 24,31 -1,01 -4,00%
TRY/PAB - Türk Lirası Panama Balboası 0,1801 -0,0079 -4,22%
TRY/MYR - Türk Lirası Malezya Ringgiti 0,7302 -0,0371 -4,84%
TRY/PHP - Türk Lirası Filipinler Pezosu 9,50 -0,48 -4,81%
TRY/JOD - Türk Lirası Ürdün Dinarı 0,1270 -0,0066 -4,91%
TRY/AED - Türk Lirası B.A.Emirlikleri Dirhamı 0,6577 -0,0340 -4,91%
TRY/PKR - Türk Lirası Pakistan Rupisi 22,16 -1,01 -4,37%
..... hepsi böyle
TL elden gidiyaaaa
5,60 ta yatarım
Ülkenin haline bak Afrikanın fakir ükesi nabibyanın para birimi bile son bir yılda % 36 değer kazanmış.
TRY/VEF - Türk Lirası Venezuela Bolivarı 37.076,8212 -1.894,5968 -4,86%
açlıktan sefalet içinde yaşayan venezuelanın para birimi % 5 bize karşı değerlenmiş.
İlk zam yapıldığında 5bin TL civarı olacak normal rutin yabancı araba servis bakımı. Sanayiye gidip bakım yaptırmakta ucuz olmayacak. Çünkü parça getirmeyecek ara distribütör.
İthal yedek parçası olan çoğu ürünleri çöpe atmak gerekecek. Ya da gurbetçilerden birisine gelirken getirmesini rica edeceksiniz. Gümrükte aylarca bekleyecek. Süreç çok uzayacak. Ya da AliBaba dan kendi parçanızı kendiniz getireceksiniz.
Latife yaptığımı düşünmeyin. Şu andan itibaren herhangi bir araç, beyaz eşya, cihaz, vb birşey alacağınız zaman yedek parçasının Türkiye de üretilip üretilmediğini sormak zorunluluk oldu. Yedek parça bulamadığınız da üzülmeyin.
İthalatçı malı beklemeye aldı, antrepolarda işlem durdu
Kurdaki hızlı yükseliş sonrası ithalatçı malı gümrükte beklemeye aldı, son bir haftada antrepolar doldu taştı. Maliyet artışı nedeniyle malını çekemeyen ithalatçıların müşteri kaybetmeye başladığı da dile getiriliyor.
https://www.dunya.com/sektorler/itha...-haberi-424647
İstisnasız Bütün SPOR KLÜPLERİ sporcu sözleşmelerini s.k. s.k. TL üzerinden yapacaklar bundan sonra veya iflas edecekler. Artık bankalardan destek gelmez. BEIN de yayın gelirini düşük kurdan ödüyor. Yöneticiler de ar damarı yok, hepsi ahlaksız. Bu kadar borca rağmen Hala ithal oyuncu ithal antrenör alıyorlar. Dövizle sözleşme yapıyorlar. Ahlak olsa bütün sözleşmeleri TL ile yaparlardı.
Bugün gelen bilançoya örnek. Diğer klüplerde benzer şekilde kötü gelecek FB, BJK, TS.
GS Sportif net dönem zararı
-228.892.219 TL
5,73...................
5,75 oldu. bu hızla giderse eğer biraz sonra 6 tl yi geçer. akşama 7 olur. :whistling:
haftabaşı 8, ay sonu 15, yıl sonu anasının .....
Damat hakkaten isi toparladı
Asgari Ücret - Dolar Kıyaslaması:
09.08.2008 - 638,7TL / 1,188$ = 537,60$
09.08.2013 - 803,7TL / 1,920$ = 418,50$
09.08.2018 - 1603,1TL / 5,344$ = 300,00$
10.08.2018 - 1603,1 TL / 5,7$ = 281,40$
Hadi bakalim iphone, wolkswagen, profilo ürünleri artık alın da görelim. Bim, şok, a101 fazlasıyla değer kazanacak önümüzdeki yillarda kanımca 😁
BLL-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erdoğan: Onların doları varsa bizim de Allah'ımız var
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/e...imiz_var.html#
Piri Reis İBBF dekanı Prof Erhan Aslanoğlu gene Bloomberg de parlatma görevini başarıyla yapıyor
Bu adam ne zaman dekanlık/hocalık yapıyor yaw?
Ne zaman görsem Tv de..?
saygılar/başarılar
bismillah 5.75 mi gördük noldu?
bu yaşıma kadar öğrendiğim tek şey, "insan akıl, zeka ,bilgi, kapasite" vs ile "insan" olmuyor.. ve neyi bilirse bilsin DEĞERSİZDİR, SAYGI DUYULMAZ.
ama insanlar hep böyle etiketi olan insanların değerli, önemli olduğunu düşünür, saygı duyarlar, "üstad" derler..
Bütün gece uyuyamadım aklım dolardaydı sabahın köründe en son dayanamadım PC'nin açık monitörüne doğru yöneldim ki ne göreyim, dolar bey monitörün içinde tl'yi sıvazlıyordu. :oleyo: 5,74
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın daha önce 11.00'de başlayacağı açıklanan "Yeni Ekonomi Modeli Tanıtım Toplantısı" 14.30'a alındı.
berat albayrak'ın istifa edeceği iddiası
https://eksisozluk.com/berat-albayra...0066?a=popular
http://m.haber7.com/ekonomi/haber/26...n-35-milyar-tl
Malesef olayın vahametinden bi haber biri ekonominin başında