Sabit kura geçmek için IMF ile anlaşma ve en az 70 gayme kasaya sıcak para lazım...Yoksa yabancı basar malları alır sabit kurdan doları ver eline amerika ...........Merkezin kasa da tam takır olur.........
Sabit kura geçmek için IMF ile anlaşma ve en az 70 gayme kasaya sıcak para lazım...Yoksa yabancı basar malları alır sabit kurdan doları ver eline amerika ...........Merkezin kasa da tam takır olur.........
))))Ek 19825
Excel formulu yazmakla meşgulüm
300 kalem malı tek tek fiyatı değiştirmektense 1. Sayfaya ana fiyatı , 2. Sayfaya çarpım oranı , 3. Sayfaya da ilk 2 sayfanın carpım toplamını yazacak formul buldum.
Böylece 2. Sayfaya 1 oran verdikten sonra misal %10 zam yapacağım; 2. Sayfaya 1.1 yazıyorum hop tüm kalemler %10 otomatik yeni fiyat oluyor sende yarın yeni fiyatlı ürünü gidip tıpış tıpış alıyorsun
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zamanında okuduğum bir yazıda bir insan total servetinin onda birine tekabül eden bir arabaya binmesi makulmüş.Yani 500 000 lirası olan 50 000 liralık ikinci el bir arabaya binmeli.200 000 lirası olan 20 bin liralık gibi.Sizin hesap nasıl)))))))))) Hangi model ve marka araba almayı düşünüyorsunuz
Sakın o kurdan borçla falan alacağım demeyin sn umutabi gelir sizi döver))))))))))))
kimse kusura bakmasın sabit kurdan bahsedenin finansal bilgisinden şüphe ederim. şu anda türkiyenin sabit kur uygulayacak durumu yok.
asıl mesele bunu söyleyen adam üstüne finanstan anladığını iddia ediyorsa niyeti kötüdür, elindeki dövizin yükselmesi için manupulasyon yapıyordur kendince.
tekrar ediyorum sabit kur uygulaman için sermaye yeterliliğin olması lazım. hükümet bunu yapamaz, yapmaz. kendi ipini kendi çekmiş olur.
Yer İmleri