az önce aklımdan geçti. sabah beri izliyorum sağlam duruyorlar.
Printable View
BBHT de Rahim AK ileride banka sahibi sigorta şirketi görebiliriz diyor.
İleride kamu bankaları hisseleri çok ileride birleşik sigorta şirketine de satılabilir.
Benzine 29 kuruşluk zam geldi, tekrar 5 TL’nin üzerine çıktı
petrol %3 ekside biz zam yapıyoruz...
Adam olmayız gerçekten olmayız...
3. dünya ülkesi gibi vergiyi benzinden mazottan almaya kalkarsan böyle komik duruma düşersin...
Banada oyle geliyo
Cunki çok kıredi verdi pek çok banka
Bi de maliyetliler. Lukus semtte şube kiraları vb.
Yani (sesli düşünüyoz tabi) reassurans şirketleri şunları bi yutsunda para idare dizaynını oyle yapalım tek elden birleşik sigortacılardan filan derseler eğer onun öncü sinyalleri borsalarda mutlaka görükür diye tahminliyom yatırım tavsiye değildir
Dolar/tl de 7 üzeri kaygan zemin. O yüzden bu seviyeleri kamu bankaları sert savunuyor.
Öncelikle herkeze hayırlı ramazanlar.
Takasbank
aşağıdaki mektubunda da detaylı görüleceği gibi VİOP teminatarı 29 nisan gün başında değişiyor
VİOP30 teminatları 1170TL'den 1150TL'ye düşüyor
USDTRY teminatları 670TL'den 700TL'ye çıkıyor
İlgili mektup--> https://takasbank.com.tr/documents/f...0cb328f419.pdf
Bozkurt kardeş B12 değerin kaç söylerseniz yardımcı olayım. Vitsmin B12 kemik iliğinde depolu ve çok az kullanılan ve ihtiyaç da çok olan bir vitamin degil normal seviyesi 300 mikrogram olmasi yeterlidir. Lakin bunun deposu boşaldığında telafisi zor iğne ile yada gyno ferrosanal ile takviye edeceğiz. Birde kan sayımında ki MCV değeri de önemli. Şayet o 100 er yakın ve hemoglobin seviyesi de düşük ise megaloblastik anemi sebebidir. Bu vitamin çoğunlukla dalak ve karaciğer de var
Meksa daki ordino bitmemişse Garanla piyasaya bi tur daha verebilirler ...
Dikkatli olmak lazım, sabah 7.97 den hızlıca 8.11 yaptı, belki satış bitti diye aldılar...
güya her hafta maske dağıtılacaktı 5'er adet...ben bir defa aldım eczaneden o da sadece bana eşime yok...şaka gibi...lan 20 kuruşluk maske be...sabah eczaneye gittim dedim maske alacağım bu hafta almadım baktı pc den kimlik bilgileri v.s. yok dedi...
sonra da yok italya'ya yardım yok ispanya'ya yardım...bana ne italya'dan ispanya'dan be...önce kendi vatandaşını düşüneceksin....gidiyoruz kapı duvar...5 tane maskeyle 2 hafta nasıl idare edeceğiz? eşim her gün işe gidip geliyor ona da yok...almaya kalksan satışı yasak...
Hükümet borsanın düşmesini istemiyor .
Bakalım ne kadar tutabilecek .
Tahvil faizi 2016 dönemlerine geldi 8.71
en çok alınanlar
ISCTR, TUPRS
en çok satılanlar
GARAN, TCELL, YKNBK, TAVHL, KOZAA
VIOP teminatları 29 nisan gün başında değişiyor
VIOP30 1170TL'den 1150TL'ye
USDTRY 670TL'den 700TL'ye
diğerleri için link--> https://www.takasbank.com.tr/documen...0cb328f419.pdf
sıkısma devam edıyor.......ana hareket yönü 2 hafta içinde bellı olacak.....normalde haftaya olur marj koyalım......ıhlal olmalı....
115.200 den 1/10 cort daha etti 4/10 pasifler duruyor..
tkfen kırdı düşeni...
Türkiye İş Bankası iş 3 çalışan 2 sandalye 1 masa ile başlamış (sandalye ve masa sayısı ters de olabilir)
Dün borsa açık olsa yemyeşil dünya ile 100 bin olurmuş. İyice düşmeyecek izlenimi veriyor.
Altın ve Döviz teminatlarında artış, Endeks ve pay vadeli kontratlarında ise teminat düşüşü var.
https://i.hizliresim.com/vfsxXD.png