Sayfa 737/985 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon
Arama sonucu : 7880 madde; 5,889 - 5,896 arası.

Konu: Viop - XVII

Takasbank
    aşağıdaki mektubunda da detaylı görüleceği gibi VİOP teminatarı 29 nisan gün başında değişiyor
    VİOP30 teminatları 1170TL'den 1150TL'ye düşüyor
    USDTRY teminatları 670TL'den 700TL'ye çıkıyor
    İlgili mektup--> https://takasbank.com.tr/documents/f...0cb328f419.pdf
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    b12 düşük bende o kadar dışarıdan takviye alsamda yükselmiyor bir türlü,hergün ceviz ve beyin ye diyen oldu, denedik az bişii yükseliyor yemeyi kesince tekrar düşüyor
    Bozkurt kardeş B12 değerin kaç söylerseniz yardımcı olayım. Vitsmin B12 kemik iliğinde depolu ve çok az kullanılan ve ihtiyaç da çok olan bir vitamin degil normal seviyesi 300 mikrogram olmasi yeterlidir. Lakin bunun deposu boşaldığında telafisi zor iğne ile yada gyno ferrosanal ile takviye edeceğiz. Birde kan sayımında ki MCV değeri de önemli. Şayet o 100 er yakın ve hemoglobin seviyesi de düşük ise megaloblastik anemi sebebidir. Bu vitamin çoğunlukla dalak ve karaciğer de var

3. Meksa daki ordino bitmemişse Garanla piyasaya bi tur daha verebilirler ...
    Dikkatli olmak lazım, sabah 7.97 den hızlıca 8.11 yaptı, belki satış bitti diye aldılar...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    güya her hafta maske dağıtılacaktı 5'er adet...ben bir defa aldım eczaneden o da sadece bana eşime yok...şaka gibi...lan 20 kuruşluk maske be...sabah eczaneye gittim dedim maske alacağım bu hafta almadım baktı pc den kimlik bilgileri v.s. yok dedi...

sonra da yok italya'ya yardım yok ispanya'ya yardım...bana ne italya'dan ispanya'dan be...önce kendi vatandaşını düşüneceksin....gidiyoruz kapı duvar...5 tane maskeyle 2 hafta nasıl idare edeceğiz? eşim her gün işe gidip geliyor ona da yok...almaya kalksan satışı yasak...

5.  Alıntı Originally Posted by armagedon Yazıyı Oku
    Solgar Vitamin B12 1000 mcg 100 Tablet - Dil altına koydun mu gözlerin açılır ilk günden
    Teşekkürler bunuda evde bulundurayım, apikobal tarzı yutmalı ilaç vermişlerdi. dil altısını yeni duydum
    ilerde alzheimer olurum diye korkuyorum. acıkcası b12 düştüğünü artık tahlil olmadan bile anlıyorum Acaip unutkanlık başlıyor bünyede b12 eksik olunca
    Hamdım Piştim Yandım

6. Hükümet borsanın düşmesini istemiyor .
    Bakalım ne kadar tutabilecek .

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Teşekkürler bunuda evde bulundurayım, apikobal tarzı yutmalı ilaç vermişlerdi. dil altısını yeni duydum
    ilerde alzheimer olurum diye korkuyorum. acıkcası b12 düştüğünü artık tahlil olmadan bile anlıyorum Acaip unutkanlık başlıyor bünyede b12 eksik olunca
    Kan sayımındaki MCV kaç abim

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Kan sayımındaki MCV kaç abim
    En son ki 87.1
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 737/985 İlkİlk ... 237637687727735736737738739747787837 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz