Ne zamandır iş bankası haberi çıkmıyor. Napıyor acaba?
Printable View
Ne zamandır iş bankası haberi çıkmıyor. Napıyor acaba?
şimdi DOW Vadeliye yürümeliler. 25,552 de. sonra da akşamı yaparız..
Gözlerime inanamıyorum.
Millet ağuztoz vadeyi şortluyor.
İnanılır gibi değil.
Yükselen 28 düşen 2 ama ortada çoşku ve hacim yok.
Dikkatli olmak lazım.
ABD de haberler iyi geliyor
4 saattir 200-300 puanlık bant içinde tutuyorlar..
2. Ve 3. Çeyreklerde %20 büyümeden bahsediyorlar
bencede 10 ar binlik paketler halinde şaplağı basıyor.
bu vadeyi 134-132 arasında bir yerde kapatacak gibi gözüküyor.
temmuz 10 binlik paket açar. amerika salmazsa bizim ki 145 i rahat görür 5 binde zevkine alır 150 bin.
amerika göçerse 10 bin çöker 3 bin alır.
reis fişeği yaktı ne dedi hamdolsun borsamız 115 bin oldu.
115 binden fazla uzaklaşamazlar yoksa reis hepsini öper.
Dow yeni dip yerine yeni zirvemi yapacak nedir
Temmuz ayında belli olacak. Yeni dipmi yeni zirvemi yapacağı
Dowda 27.600 gösterecekler.ama ondan sonra yapacağı belli edecek orta vade niyetini
Eger borsamizda agirlik ve kontrol yerli kurumlarin hakimiyetine gecerse o zaman ABD ve diger onemli yabanci borsalarla olan korelasyonumuz azalmaya baslamazmi ?...
Yabancılar giderse PD/DD düşük ve 2 liranın altındaki hisseleri vatandaş alır diğerlerine bakmaz.
Bedelsiz olayına bizim kadar takan başka borsa yoktur, SARKY bedelsiz açıklamış yükselmiş. Sanırsın kar payı verecek.
300 TL ve üzeri hisselerde bölünmenin bir mantığı var ama 20 TL altında bölünme çok mantıklı değil bence.
ISCTR de İŞ yatırım alan satan ve hacimde ilk 5 de yok.
Sessiz döneme mi girdiler acaba.
sıkıldık be palacan .425 al .575 sat / .575 sat 425 al ...
bist 30 bankalarında son durum. Benim anlamadığım ilk altı bankayı biliyoruzda tskb ne üzerinden hizmet veriyor nerde var. Normal bankacılık hizmeti vermiyor sanırım. Fakat bist 30 içinde.
https://i.hizliresim.com/fziIuG.jpg
"TSKB 1950 yılında, Dünya Bankası, T.C. Merkez Bankası desteği ve ticari bankaların pay sahipliği ile Türkiye'nin ilk özel kalkınma ve yatırım bankası olarak İstanbul'da kuruldu. Banka kurulduğu günden bu yana, derin bilgi birikimi ve müşterilerine geniş yelpazede sunduğu kurumsal bankacılık, yatırım bankacılığı ve danışmanlık alanlarındaki hizmetleri ile Türkiye'nin sürdürülebilir büyümesine destek veriyor. Gayrimenkul ve sürdürülebilirlik alanlarında çözümler sunan finansal iştirakleri ile de müşterilerinin yatırımlarına değer katmaya devam ediyor."
http://www.tskb.com.tr/tr/hakkimizda
Diğer yandan ABD de corona vaka sayısı artıyor.
Ben artık piyasalarda ne olacak bilmiyorum.
Nakite geçtim.
Piyasanın daha doğrusu palanın birinci amacı dükkanı canlı tutmak, işlem hacmi azalırsa traderlar sıkılır, yaktığı elektrik parasını kurtarmaz sa piyasa kurumaya baslar tabiri caizse yaprak kımıldamaz, onunücün bistte sürekli alıcı çekmek belli bi yerden sonra durur. bu durgunluğu yıkmak ve piyasaya hareket gelmesi için satıcı cekmeye başlar.
baksana şu hale, hergün yeşil hergün yeşil
nerden lönklersen para veriyorlar, limoncu bile diyo ki, sabah alıyon aksam satıyon bol bol kazanıyon. :he:
Yurt dışından ucuz kredi alıp projelere veriyor normalde.
Öte yandan eski bankaların gizli aktifleri gayrimenkulleri vs olabiliyor.
İş ve Vakıfbank ortak, orada Vakıfbank çıkış yapabilir.
https://i.hizliresim.com/MCLUNF.png
Petrol palayı gerdi biraz galiba.
O arkadaş bilgisinden öyle sallamıyor , siyasi bakış açısının içinde kaybolduğu için laf olsun torba dolsun diyor.
Bir virüs dünya da neler yaptı , ülkemizde her taraf sallanmaya başladı Allah korusun yıkıcı bir deprem olsa 160.000 içine sokar sallamasyoncuların hepsini.
hahaaahh 134 den longa döndürdü ya beni :)
yürüü palacan :)
Uyanık ol azıcık.
önce bizim anahtarları limoncuya vercek.
Sonra gidip limoncudan alıcak hepsini. :he:
Big fingırı arıcam şimdi.
yüzgöz olmak istemiyom.
sonra kendini bişi sancak.
Gerçi onun big fıngırı da pek işe yaramıyo.
Bize buraya kadar uzuyacak long fingır lazım asdas. :he:
113000 civarlarına hızlı iniş fena olmazdı...
:kalp::kalp::kalp::kalp::kalp:
paris borsası %1,5 londra footsie %1,3 yukarda.. bizimki kara zorla 0,5 artıda.. manidar..
büyük resmi görmeliyiz, 2023 hedefleri tehdit altında, biz paris'i bile geçemezsek nasıl ilk 10 girecez 2023'te ??
TSKB de alım satım arasındaki fark nerede ise %1, alan satacak ise 3 kademe yükselmesini beklemek durumunda.
BIST30 a 3 TL altındaki hisseler giremez diye bir kural gelmesi lazım.
Elektrik tüketimi 18 günde Mayıs ve Nisan üzerindeymiş. Normalde bu istatistik ertesi ayın sonuna doğru açıklanıyor ama halka açık bir bilgi olunca daha yakından takip edilmeye başlandı.
Ben 200 k ciyim...